росіяни про відпочинок в Білорусі на Новий рік

Традиційно російська армія відвідала Білорусь на Новий рік. За словами російського Посла Сурикова, мільйона осіб, не менше. Проживання в сім'ї. Чи російці люблять білоруське новорічне свято? Вивчаємо відгуки на форумах та соціальних мережах. Загальна тенденція - більшість користувачів відзначають, що щоб викликати наше свято дешевою мовою не вийде.

5 зображень і текстів
Всі джерела вказані.

«Люди сумні, дещо плутаються. й

- Я вирішив піти з чоловіком і дочкою до Мінська на зимові свята. Заброньований "два" через агента. Ми поїхали з Санкт-Петербурга за 11 годин, отримали до Мінська, ми називаємо агента, і він не відповів. Жорстке! Увечері ми не будемо жити! У готелях ціни просто ачія, пише мешканець Санкт-Петербурга Катерини. Випадково знайшли ще одного агента, квартиру знайдено супер. На новорічних цінах - за $80. Не поганий на всіх. Квартира знаходиться в самому серці, недалеко від балкона. Але ціни не те, що вони звикли бути. Просто Європа, і саляри Радянського Союзу. Люди сумні, плутають. Може бути похмілля, можливо, 3-й для роботи.

«Президент-готель»: «Радянська служба в найгіршому прояві»

Ще один Катерини залишив відгук про послугу і роботу персоналу в готелі Президента, де провів кілька свят.

- Двомісний номер преміум був оплачений - вони отримали вигляд даху сусідніх будівель, вона сказала. - Нагрів підлоги у ванній не працює, вентиляція була погана - вікна були відкриті. Ведуться на NG, але організація погана, меню ще не найкращий. На відстані 5-7 хвилин, чекаючи рецептора, де на столі. Ранок 01.01: Використовується послуга замовлення сніданку в номері. Дівчина була дуже нещасливою, що працювала напередодні Нового року. Сніданок завжди холодно (по замовленню омлету). Хліб застібається, кава холодна.

прибирання номерів: два дні для нагадування персоналу, які вони повинні працювати. Гарбаж був видалений з кімнати, але залишив повноцінний відро у ванній кімнаті. Ліжко не змінилася або зробіть. Після нагадування також було поповнено чайний посуд. Але коси завжди встигли поспілкуватися і обговорити клієнтів в коридорі, не соромитися гостей.

Ресторан: У заявленому фуршеті, вони змінили правила, коли вони отримали гроші клієнтів. Без попередження будь-якого, звичайно. Вечеря 01.01: стакан соку, овочевий салат з запахом (пристойно з овочів з новорічного столу), змащений рис, змішаний з горохом і кукурудзою, а шматочок м'яса, 100 грам. Господи-адміністратор на всі претензії тільки поширив руки. Не пропустіть! Де всі гроші, сплачені за цю подорож?

У нас немає обіду або вечері, що я думаю, що готель був щасливим. Чи навчає хтось працювати? Не один раз посміхався на гостей або подякував їм. Результатом є радянська служба на своїх гірших, дегустація смачної їжі на багато грошей. Як може готель з таким сервісом отримати 5 зірок?

"Гуїс, це мене!"

Мусковіт Олександр надзвичайно незадоволений рівнем сервісу в санаторії МВС «Біла Русь», в якому він вирішив відсвяткувати Новий рік.

- «Гуїс, що божевільний», він каже відкрито. - Не прийдіть сюди за будь-яких обставин. Кошти за номерами, як і в початковому таборі, так і в їжі. Вони беруть досить багато грошей: 1800 [російські рублів]. Onliner.by за дорослий і 1,300 за дитину в день. Для цих грошей вони дають вузьке ліжко в тісній кімнаті і їжі, такі що дитина кинула. На перший день до Москви звернулися. Я шкода за гроші і час.

«Увімкнути, якщо я хотів, нічого не скаржаться. й

В Інтернеті немає нічого позитиву. Ось один з них - про відпочинок в санаторії "Ченки".

до Ми приїхали на відпочинок досить пізно, тому в усіх санаторіях не були місця. А крім того, нам необхідно перейти до Гомельської області. Ми обрали цей санаторій. Ми поїхали. Ми приїхали до шести ранку. Ми опинилися прямо. Номер отримав в 1 будівлі на 4-му поверсі. Стандартний номер. Помешкання розташоване в 13-14 метрах. Двоспальне ліжко, тумбочка, телевізор, холодильник, передпокій з шафою, балконом, склопакетом. Все нове. Займав нам тільки годину оформлення: з семи ранку видаються ваучери, а касовий реєстр. Це дуже чітке і полоне.

Для ваучерів за два за 8 днів з новорічним світлом оплачується близько 19 тис., за медичні процедури — близько 10 тис. Я думаю, що це дуже недорогий, і за такі гроші я не думаю, що ви можете отримати стільки з точки зору лікування плюс розміщення з їжею. Більше тисяч доларів за два за 8 днів з їжею та величезною кількістю процедур!

Я хочу подякувати вам за гарне новорічне світло! Усе з святкового столу, який просто лопався з стравами, до розважальної програми, був на найвищому рівні. Лоти змагань, хороша танцювальна програма. Лідер хороший, знає свій бізнес. Навіть якщо я хотів би, нічого не скаржаться. У нас була чудова новорічна ніч.

«Діти і дружини в сльозах»

Хтось Дан відвідав рекреаційний центр "Орша" і не міг на Новий рік до пари в лазні. Про нас

- Заброньована ванна на тиждень, зробила передоплату. А потім ми дізнаємось, що ванна не працює. Діти з дружинами в сльозах, і ніхто не думав про це, хоча адміністратор мав номер телефону, він скаржався. Я вимагав книжки скарг, які я не відмовлявся дати. На борту з'явився п'яний чоловік, позування адміністратора, від нього я не отримав ніяких чітких пояснень.

Ось як ми обідали...

Деякі росіяни написують у своїх відгуках, що Білорусь не є іноземною країною, що все те ж саме, як і їх. Це спірне. На одному з святкових днів туристи з РФ пристосували свої автомобілі в самому центрі Мінська, знаменито, в Москві. Негайна реакція.

«Діннер. Ми економимо наші автомобілі з місцевих транспортних засобів. Макар зумів зняти свій автомобіль з вантажних автомобілів, ми дісталися з штрафом на 130,000 білоруських рублів, водій хонди був найменш щасливий з усіх, написав Вікторія Глазнова, Мусковіт, про новорічну пригоду в Мінську.

«Наступний рік до Білорусі. й

Юлію приймала свій відпочинок серйозно: вона забронювала новорічну екскурсію до Білорусі з відвідуванням Бреста і Мінська восени.

- Ми вирішили піти в NG в Білорусь. Кожен забронював, оплачується 50% у вересні і чекав на Новий рік. У ресторані готелю «Білорусь» відбувся веселий новорічний бенкет. Дуже добре. Розважальні програми - ведучі, Санта Клауса ... Зустріч Нового року на російському та білоруському часі! Тур був задоволений, наступного року, занадто, ймовірно, в Білорусі, в Гродно. Це дуже красива.

«Це як СРСР, але це не те, що ви. й

У готелі «Агат» і в цілому досить задоволений мешканець Ярослава Лариси Орлова

- Смішування і уважний персонал. Очистити, змінювати рушники щодня. Номери затишні, немає шикарних. Щоденне мило і шампунь локально виробляється у ванній кімнаті. Я, що була ванна. В цілому готель здається від СРСР, але він не проціджує, але, навпаки, якось психіфи.

Ідеальна чистота і відсутність азіатських орд

до Головне враження від поїздки до Мінська - це візит до місцевих кінотеатрів Горького, блогер-комраде-неді ділиться враженнями. Я дивився «Бого з Вітаю» з Ростиславом Янковським (це брат Олега) як Фамусовим. Але крім нього, весь відлив був блискучим! Не був слабкий, ніж MHAT. А день до того, він пішов до Яна Купала Театр на Павич. Комедія на основі гри тієї ж Купала. У цьому випадку все простіше, так як комедія, спочатку розроблена самим автором, очевидно, для загального населення. Ніяких спеціальних. З нуля реставрували обидва театри. Театр Горького дещо нагадує Ленком, але в дусі – стара школа Московського художнього театру.

Я відвідав кілька церков і православного собору. У останній день він завітав через Музей Вітчизняної війни та головного художнього музею. Вражені широкі проспекти, вулички, призначені з належним дотриманням пропорцій зберігання і ширини. Найяскравіше був поворот від вулиці Бобруїка до проспекту Незалежності. Це просто чудово, особливо в легкій хазі вогнища. Весь центр нагадує одночасно Твер, Кутузовський, і площа Перемоги – це щось схоже на Люб'янку. Уніформа підлога добре виглядає, але вона може не мати домінантів, таких як московські хмарочоси Сталіна. Один або два б зробити.

З приємного можна відзначити дешевість поїздки в громадському транспорті, харчування, практично повна відсутність зовнішньої реклами і відсутність «Азійських гір» на вулиці, в сервісному секторі. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! І не просто в столиці.

Я зумів відвідати Мирський замок. Довгий шлях з Мінська. Щодо 90 кілометрів. Замок був прикрашений покраїнським смаком з таким радянським музейним ремоделлю. Це нудно. Задоволення принесло тільки ласагне на фортеці башти і стіни.

Неприємний недолік - відсутність нормальної їжі. За розумною ціною, мої друзі змогли спробувати національну кухню тільки за межами міста. У Мінську ціни на кафе люблять в Москві, а якість ще гірше.

Головна

35

Джерело: