1054
Данія
Під час охолодження в Linkoping, Швеція, ми вирішили запустити до Данії протягом декількох днів. А одна п'ятниця, ми збили там в машині. У Данії ми вирішили піти над містом від Malmö до Копенгагена (його було цікаво їздити на мості, який посидить в воду) і назад вирішив взяти на пором з датського під'єднання до шведського Helsinborg. Знімок знімків. 71 бабуся
Фото 1
Копенгаген привітав нас з теплою погодою і ... велосипедні лени з смішними ознаками на них )
Після того, як ми вийшли на дорогу, ми пішли підійти до міста.
Чудова погода.
Фото 2
Десь на пішохідній вулиці в центрі міста
Фото 3
І триває прогулянка.
Р
Фото 4
Фото 5
Повільно ми досягали каналу.
Фото 6
Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що це було краще бачити стіни влітку, але ми були в квітні.
р.
Фото 7
Мармурський собор, розташований біля озимої королівської резиденції монументальної структури. Ми не були всередині, але він повинен бути круглим мармуровим залом.
Фото 8
Зміна гвардії в зимовій резиденції
Фото 9
Ведмедя ми були гарячими без них.
Габаритний зображення
Фото 10
Сєвє еаглі )
Фото 11
Це зимове проживання. З двох сторін площі було відновлено єдиний будинок палацу Один будинок.
Фото 12
Копія статуї Давида. Оригінальний, здається, жити в Флоренції.
Фото 13
Це була шикарна погода в Данії звичайно не має прямих відносин, але не може протистояти.
Фото 14
Променад
Фото 15
Пам'ятник Севере
Фото 16
і не може протистояти знову.
Фото 17
У Копенгагені, як в Скандинавії загалом, я думаю, що є багато пам'яток і скульптур.
1990Р. 2199Р.
Фото 18
І ще одна стелла, оточена квітами.
Фото 19
І це мета променадної прогулянки. Знаменита русалка в теорії, тут вона вийшла з піни
Фото 20
На шляху назад ми приїхали на невелику форту з рами.
Червоний дах на рівні зеленого газону виглядають весело.
Фото 21
І знову млин був удачливий, і ми знайшли їх всюди.
Фото 22
Пейзаж в яскравих тонах
Фото 23
Ще одна статуя Я не зловив, що зображує різке гальмування Фото трохи змащений
17
Фото 24.
Чистий газон біля замку Росберг
Фото 25
І це насправді замок Розенберга.
Фото 26
Леон охороняє замок, він дає мені щось.
Фото 27
Інтер'єри палацу
Фото 28
Продовжуємо блукати по замку. чудова стеля
1516834
Фото 29
червоний
р.
Фото 30
Трикутний зал
Фото 31
Престоли не могли сидіти...
1990Р. 2199Р.
Фото 32
Але золота пантрия слабка не досягне колекції російського музею і гермітажу
Фото 33
Чи не було таких солдатів.
р.
Фото 34
Підсумок був дуже маневрений. Автоматично і ми отримали сидіння на самому початку автомобіля, де ми маємо водій сидять! Це дуже незвичайне, щоб схвалитися в тунель філософсько, я б сказав.
Фото 35
Якщо я не помилився! Ми були нещасливі і церква була закрита для відновлення, і так ви можете піднятися на списання спіралі сходи, а на вітер день вона злегка підігається, додаючи відчуття.
315492
Фото 36
Це вступ до християни. Крістіанія - місто в межах міста. Упродовж тривалого часу ця територія була причиною розірвання між хіпами і органами влади, було багато вій з міліцією, але територія була відремонтована з міста. Він знаходиться біля церкви Спасителя в районі Крістіаншавна (метростанція однойменної назви) Це один з в’їздів до християни.
Фото 37
свінгери
Фото 38
породжуючись християнією, вона почала здаватися мені, що я вдома, фотографії будуть маленькі, тому що люди ріжуться на дозах великого хешу не люблять стріляти, і я пополі просувався видалити фото.
Р
Фото 39
Це ринок в серці Крісті, де ви можете знайти все, що потрібно бути щасливим. Папір для лопаток, бульбабаторів опіумного курця і так далі! ) а також всілякі амулети, тализмани і так на у вигляді ганьки і не тільки ганья продано трохи Ми не можемо протистояти і купили пару сигарет для лопаток ... і так, щоб така хороша не зникла, ми відразу ж вирішили спробувати їх ... в цілому все було супер.
Фото 40
Напис на християнську сторону на одному з виходів ми не змогли піти далі за 15 хвилин, тому що ми трахнули ... очевидно, папір для суглобів була відмінною, можливо, слід зазначити, що тоді ми ще 15 хвилин їздили на машині, що дивилися.
Решта вечора ми прогулялися по Копенгагену і посміхалися без знімків.
До речі, пакет тестової сировини для сигарет, вартість нас 200 kroner на моєму. Ми не заважали, що це може бути дорого, але ми весело.
Сміхнувшись досить, ми купили бутерброди і відштовхуємо їх за нормами сну.
Фото 41
Це також відомий знак Compenhagen. Випускники з малюнками
Фото 42.
Ви не можете сказати, що ви побачили Копенгаген без відвідування цієї установи.
Фото 43
Я не буду постати багато тому, що я повинен жити.
Але я кинувся кілька видів. Мініатюра
Фото 44
деякі фотографії на фото .
Фото 45
Не дивлячись на те, що музей на мій погляд тягнеться в 4 з мінусом ), але чому б не подивитися один раз, коли ви прийшли?
Фото 46
Наступною точкою була прогулянка водою, і це було початок.
Фото 47
Вид з боку човна )
Фото 48
Трохи архітектури цього міста дивно поєднує старі будівлі з сучасними. У Копенгагені старою бібліотекою є гармонія з ультрасучасною анексом до неї зі скла та сталі. Фото не вийшов.
Фото 49
Я не знаю, якщо це пасажирський термінал.
Фото 50
гарний будинок.
Фото 51
Будинок тисяч скинових вікон я думаю, що це називається.
Фото 52
Фото 53
Я збираюся повернутися до Копенгагена, щоб підняти його... і перевірити папір сигарет знову...
8286627
Фото 54
Є багато каналів в Санкт-Петербурзі, але немає порівняння.
Фото 55
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Фото 56
Архів залучення різнокольорових будинків
Фото 57
архітектура і знову сучасна, але не зіпсує дух старого міста.
Фото 58
Наш водний тур приїжджає до кінця.
Фото 59
Найкрасивіше місто не хочу залишити Копенгаген, а з погодою пощастило Але робота не вовк, в лісах не відварилася і повинна повернутися назад. І на 2 годину ми вже були в Гельсінкі.
Фото 60
Якщо я не плутаюся, це там, де Шекспір знаходиться Hamlet.
р.
Фото 61
Стіна велика, ми невеликий.
р.
Фото 62
Ми не пішли до музеїв, але ми бродилися в дворі.
Також є те, що кожен кидає монети ) Російські монети ми побачили там )
Фото 63
Йорик, ви неправильно.
Фото 64
Є тінь батька Hamlet
Фото 65
там на набережній побачив пам'ятник Геркулам ) feat No ... заготів
Р
Фото 66
І це узбережжі Швеції, якщо ви подивитеся уважно, ви можете побачити, що нитка знайома з фото з мого посту про Швецію - Helsingborg.
Додано до [mergetime]1235840643[/mergetime]
Поїздка прийшла до кінця, після чого був тільки марш в Linkoping і здоровий сон, розведений склянкою віскі.
Це повідомлення про Швеція.
forum3/st/0/topic235103.html#
Я сподіваюся, що ці фотографії будуть насолоджуватися.
Додано до [mergetime]1235840660[/mergetime]
Поки що надягають кілька фотографій
66656 р.
Швеція йде кудись.
Джерело:
Фото 1
Копенгаген привітав нас з теплою погодою і ... велосипедні лени з смішними ознаками на них )
Після того, як ми вийшли на дорогу, ми пішли підійти до міста.
Чудова погода.
Фото 2
Десь на пішохідній вулиці в центрі міста
Фото 3
І триває прогулянка.
Р
Фото 4
Фото 5
Повільно ми досягали каналу.
Фото 6
Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що це було краще бачити стіни влітку, але ми були в квітні.
р.
Фото 7
Мармурський собор, розташований біля озимої королівської резиденції монументальної структури. Ми не були всередині, але він повинен бути круглим мармуровим залом.
Фото 8
Зміна гвардії в зимовій резиденції
Фото 9
Ведмедя ми були гарячими без них.
Габаритний зображення
Фото 10
Сєвє еаглі )
Фото 11
Це зимове проживання. З двох сторін площі було відновлено єдиний будинок палацу Один будинок.
Фото 12
Копія статуї Давида. Оригінальний, здається, жити в Флоренції.
Фото 13
Це була шикарна погода в Данії звичайно не має прямих відносин, але не може протистояти.
Фото 14
Променад
Фото 15
Пам'ятник Севере
Фото 16
і не може протистояти знову.
Фото 17
У Копенгагені, як в Скандинавії загалом, я думаю, що є багато пам'яток і скульптур.
1990Р. 2199Р.
Фото 18
І ще одна стелла, оточена квітами.
Фото 19
І це мета променадної прогулянки. Знаменита русалка в теорії, тут вона вийшла з піни
Фото 20
На шляху назад ми приїхали на невелику форту з рами.
Червоний дах на рівні зеленого газону виглядають весело.
Фото 21
І знову млин був удачливий, і ми знайшли їх всюди.
Фото 22
Пейзаж в яскравих тонах
Фото 23
Ще одна статуя Я не зловив, що зображує різке гальмування Фото трохи змащений
17
Фото 24.
Чистий газон біля замку Росберг
Фото 25
І це насправді замок Розенберга.
Фото 26
Леон охороняє замок, він дає мені щось.
Фото 27
Інтер'єри палацу
Фото 28
Продовжуємо блукати по замку. чудова стеля
1516834
Фото 29
червоний
р.
Фото 30
Трикутний зал
Фото 31
Престоли не могли сидіти...
1990Р. 2199Р.
Фото 32
Але золота пантрия слабка не досягне колекції російського музею і гермітажу
Фото 33
Чи не було таких солдатів.
р.
Фото 34
Підсумок був дуже маневрений. Автоматично і ми отримали сидіння на самому початку автомобіля, де ми маємо водій сидять! Це дуже незвичайне, щоб схвалитися в тунель філософсько, я б сказав.
Фото 35
Якщо я не помилився! Ми були нещасливі і церква була закрита для відновлення, і так ви можете піднятися на списання спіралі сходи, а на вітер день вона злегка підігається, додаючи відчуття.
315492
Фото 36
Це вступ до християни. Крістіанія - місто в межах міста. Упродовж тривалого часу ця територія була причиною розірвання між хіпами і органами влади, було багато вій з міліцією, але територія була відремонтована з міста. Він знаходиться біля церкви Спасителя в районі Крістіаншавна (метростанція однойменної назви) Це один з в’їздів до християни.
Фото 37
свінгери
Фото 38
породжуючись християнією, вона почала здаватися мені, що я вдома, фотографії будуть маленькі, тому що люди ріжуться на дозах великого хешу не люблять стріляти, і я пополі просувався видалити фото.
Р
Фото 39
Це ринок в серці Крісті, де ви можете знайти все, що потрібно бути щасливим. Папір для лопаток, бульбабаторів опіумного курця і так далі! ) а також всілякі амулети, тализмани і так на у вигляді ганьки і не тільки ганья продано трохи Ми не можемо протистояти і купили пару сигарет для лопаток ... і так, щоб така хороша не зникла, ми відразу ж вирішили спробувати їх ... в цілому все було супер.
Фото 40
Напис на християнську сторону на одному з виходів ми не змогли піти далі за 15 хвилин, тому що ми трахнули ... очевидно, папір для суглобів була відмінною, можливо, слід зазначити, що тоді ми ще 15 хвилин їздили на машині, що дивилися.
Решта вечора ми прогулялися по Копенгагену і посміхалися без знімків.
До речі, пакет тестової сировини для сигарет, вартість нас 200 kroner на моєму. Ми не заважали, що це може бути дорого, але ми весело.
Сміхнувшись досить, ми купили бутерброди і відштовхуємо їх за нормами сну.
Фото 41
Це також відомий знак Compenhagen. Випускники з малюнками
Фото 42.
Ви не можете сказати, що ви побачили Копенгаген без відвідування цієї установи.
Фото 43
Я не буду постати багато тому, що я повинен жити.
Але я кинувся кілька видів. Мініатюра
Фото 44
деякі фотографії на фото .
Фото 45
Не дивлячись на те, що музей на мій погляд тягнеться в 4 з мінусом ), але чому б не подивитися один раз, коли ви прийшли?
Фото 46
Наступною точкою була прогулянка водою, і це було початок.
Фото 47
Вид з боку човна )
Фото 48
Трохи архітектури цього міста дивно поєднує старі будівлі з сучасними. У Копенгагені старою бібліотекою є гармонія з ультрасучасною анексом до неї зі скла та сталі. Фото не вийшов.
Фото 49
Я не знаю, якщо це пасажирський термінал.
Фото 50
гарний будинок.
Фото 51
Будинок тисяч скинових вікон я думаю, що це називається.
Фото 52
Фото 53
Я збираюся повернутися до Копенгагена, щоб підняти його... і перевірити папір сигарет знову...
8286627
Фото 54
Є багато каналів в Санкт-Петербурзі, але немає порівняння.
Фото 55
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Фото 56
Архів залучення різнокольорових будинків
Фото 57
архітектура і знову сучасна, але не зіпсує дух старого міста.
Фото 58
Наш водний тур приїжджає до кінця.
Фото 59
Найкрасивіше місто не хочу залишити Копенгаген, а з погодою пощастило Але робота не вовк, в лісах не відварилася і повинна повернутися назад. І на 2 годину ми вже були в Гельсінкі.
Фото 60
Якщо я не плутаюся, це там, де Шекспір знаходиться Hamlet.
р.
Фото 61
Стіна велика, ми невеликий.
р.
Фото 62
Ми не пішли до музеїв, але ми бродилися в дворі.
Також є те, що кожен кидає монети ) Російські монети ми побачили там )
Фото 63
Йорик, ви неправильно.
Фото 64
Є тінь батька Hamlet
Фото 65
там на набережній побачив пам'ятник Геркулам ) feat No ... заготів
Р
Фото 66
І це узбережжі Швеції, якщо ви подивитеся уважно, ви можете побачити, що нитка знайома з фото з мого посту про Швецію - Helsingborg.
Додано до [mergetime]1235840643[/mergetime]
Поїздка прийшла до кінця, після чого був тільки марш в Linkoping і здоровий сон, розведений склянкою віскі.
Це повідомлення про Швеція.
forum3/st/0/topic235103.html#
Я сподіваюся, що ці фотографії будуть насолоджуватися.
Додано до [mergetime]1235840660[/mergetime]
Поки що надягають кілька фотографій
66656 р.
Швеція йде кудись.
Джерело: