Вся правда про поле чудес.

Новокузнецька Тетяна Сутуріна до недавнього часу стала найзвичайніший телевізійний глядач. А на п'ятих ночей, я використовую для включення телевізора, щоб подивитися поле чудес, як тисячі наших земляків. На місяць тому вона пощастила бути членом шоу. Але щастя є великою проблемою. Всупереч очікуванням свята не було...
Тетяна Володимирівна працює як обробник насосних станцій заводу Heat Grid District, але тепер вона перебуває на виїзді, щоб доглядати за дитиною - рік і половина Данилка. Тетяни вистачить вільного часу, тому вона вирішила за інтересами до складання головоломки кросвордів і надішлі її до програми «Філінг чудес». Вона отримала її перший кросворд головоломки назад. Вона послав другу на тему «Обласні та свята народів Сибіру». І через місяць і навпіл, в квітні, коли вона перестала чекати, отримала телеграму з Москви. Тетяна запрошувала взяти участь у зйомок програми.
«Ми повинні літати на тижні», – згадує Тетяна. - І ви не будете йти на материнство... Що таке? Що ви хочете в подарунок? Всім запрошували мене до адміністрації міста. Але на підприємствах НКМК, Запсіб, Южкузвугілля, в торгових центрах, на телебаченні. В результаті я пішов на голову, директор Kuznetsk CHPP, і він виділив гроші за квиток як матеріальна допомога. Він був єдиним, хто не відмовив у моїй підтримці. Я ніколи не був приниження в житті. Я думав, що це моє місто. Я не маю міста.
Дочка Тетяни Нестя захотіла отримати на програмі і побачити все зсередини ще більше, ніж її матері. Тому вона підготувала ретельно: вона зробила картину гофрованого паперу - герба міста Новокузнецьк - і дізналася вірш. Подарунок Сутуріна взяв на Москву величезний торт, виготовлений Новокузнецькими кондитерами у вигляді барабана і Леоніда Якубовича, на ньому, на нього на ньому, підписний напій нашої дистилярії, книга про Новокузнецьк - з Музею Кузнецької фортеці і красива картина - з станції молодого техніка No 6.
Як правило, три ігри знімаються відразу – одна в п'ятницю і ще в неділю, Тетяна каже, що так було 27 учасників. Перед записом редактор поговорив кожному протягом 20-30 хвилин. І ось де почалася веселка. Всі учасники отримали подарунки. По суті, морква, картопля, варення, торти і місячні, ніхто не пощастило стріляти. Ні цього вірно. Це те, що редактори програми роблять!
Під час цієї «обробки» виявилося, що мама Тетяни працює в лікарні, а батько залишився в Павлодарі, де сам Тетяна переніс кілька років тому. «Тату в Павлодарі добре!» Ми пишумо, що Пап відправив яблука і груші для нас. Що не вірно? Їх національний напій – куми. Подаруйте мені koumis. Так, і у вас є дуже гарна хокею команда в Новокузнецькі. Ви подаруєте Якубовичу палицю, шолом і качка. У вайн Тетяну намагалася сперечатися, що росіяни важко пити навіть в Казахстані, що вона не любить хокею. Важко переконувати редактора, «Що не випити!» І ви повинні дати мені палицю. Чи хоче ваша дочка розповісти вам вірш? Ні, поема погана, це не цікаво. Ми повинні співати пісню. Чи не готовий? Тексти пісень, а це означає: Чи буде він worried? Це дуже добре. Якщо немає голосу, немає слуху, це просто чудовий, це ще цікавіше. Настя ще розповіли вірші, але вона не могла бачити себе на екрані - всі постріли за її участю під час редагування зрізалися.
«У програмі все залежить від Якубовича», – розповідає Тетяна Сутуріна. Він став виробником програми на місяць тому. Як поводитися в студії! Це не вид, життєрадісна Якубовича ми бачимо на телевізорі. Він міцний, потужний чоловік. І хороший художник. Просто кричущий, swearing. Але запис починається і він вже посміхається, милий і чарівний. Я тепер розумію людей, які називають однаковим листом в рядку. Вони плутають, вони ускладнюють концентрацію. І коли я побачила себе на повітрі, виявилося, що програма не включала те, що я хотів сказати. Це було так важко для мене, щоб отримати там! І я соромлюся людей, які дали мені всі ці подарунки, щоб вони не говорили про них, вони вирізати все в редагуванні. Навіть привіт до Данилки і бабуся... Всі, хто відігравав з мене, також був відхилений.
У порівнянні з враженнями Тетяна отримала від участі у грі, всі інші здаються невеликими. Що майстерня насправді дуже щільно. Щоб не було видно призи на дисплеї, а холодильник з відступом в його боці перетворився так, щоб він не був видимим. Подарунок мандрівнику з однієї програми в інший, фрукти «від Павлодару» можуть з'явитися на повітрі кілька разів поспіль. Що сяючий посмішка дівчина Rita, який відкриває листи в студії, в звичайному житті дуже втомився і вичерпається. Що музей «Фієльд чудес» не багатий, хоча програма вже 15 років. В цілому, все непомітно, потворна, потворна. І люди залишають розчарування, що гра не так весело і як це здається ззовні. Щодо того, чому поля чудес вже давно захочеться? А шоу йде! Все для шоу.

Джерело: