Оксана Приходько Перегляд періодичних телевізійних програм за участю звичайних людей, я часто заданий, чому так багато моронів? Іноді справа на свербіж в мозку, вона дрочить себе питанням: де є їх гідність, де є самореспект? Чому вони смішні і смішні, тому що я не зустрічаю людей, як кожен день? І в телевізорі - весь час... Перший удар був «Windows» Д. Нагієв. Ми всі дивилися їх! І не скажеш мені, що я лише один крок. Перш за все, я не розумію, що люди можуть бути так «поживаючими» перед багатомільйонною аудиторією. "Я здаю колекцію фа*лосу." «У мене є 3 кульки і він став моїм бізнесом», «Я був настільки зайнятий, що мої дружини хутряні катоки назавжди» – і це лише скромні котирування з вищенаведеної програми! Такі трифлі як казсон, нетрадиційна сексуальна спрямованість, психопатологія – просто виливається з конкретної карукопії редакторів проекту.
Все впав на місце після візиту від каналу Інтер, щоб знімати за лаштунками Останкіно. Метою є благородне – запис вітання з представниць Каналу 1 на Новий рік для глядачів України. Відновлення почалася з проходу... Величезним натовпом охочих стати повітряною зіркою всіх вікових груп, що об'єднуються нашою кінокомпанією. Пропонуються послуги (до місцевого рівня). Все очищений прищ молодий людина, який вніс себе як адміністратор "Windows". «Для нас потрібна сім'я: ви будете бути божевільною дідусь, ви повинні бути ебать дочку-в-право, ви будете чоловікові, і ви будете мати йти син». Решта безкоштовна. Плата - 100 греків. Сума вразила «хосен» і, під засвідченою шламом тих, хто залишився за полум’я, вугровий адміністратор перевозився в руках у Святому Голосі – Останкіно.
Нарешті, в епіцентрі кісточки телепродуктивної творчості – офіс Ернст. «Завдяки, які ви встановили, не реально!» - сказав він. Ви будете послати, бо вони не потрібні в Україні. А наші програми за участю, які ви купуєте! Ви не знайдете телефонних контактів... Ну, зловити студії запису. Удачі !!! Але Він не розумів, що секрети таємничої російської душі були відомі нам! «Ми мали з нами»: в пакетах була справедлива поставка «паперового пальника», а половина години перед мною кладуть список телефонів і адрес всіх представниць, їх дружин, господиней, адрес дач, графік зйомок і словесних рекомендацій про тонкощі і слабкості зірок повітря.
А тепер для особистого знайомства з ідіотами! Ні, не з аудиторією. Вони губляться в потворних руках. І це не редакційні руки. І це не навіть позиція каналу. Шукайте корінь - це політика країни! Бритм, веселіше. І, сидячи перед телевізором, спостерігаючи падіння інших, будуть відчувати себе розумним і благородним, але в душі будуть брудні завоювання переможця набору балкових ручок і проводячи в поті руки китайський міксер. І, сидячи на кухні, вони обговорюватимуть не політику держави, а список тих, кому вони перевозять привітання з програмою «Файл чудес». О, що блаженство я пережив сидіння на графіку наступного випуску цієї програми! На голові столу, як вона повинна, сам Са Якубович, зображуючи на камері світлої втоми і заспокійливе загоєння з рейтингами.
Боже мій, що страшне слово - рейтинг! Не один духовний зв'язок впав під тиском! Більш ніж один домашній будівниця морально зачаровує! «Наші рейтинги падають. Що ви плануєте це питання? Він запросив себе. Тут наші гості - вказали в кутку ще один тонкий адміністратор. Кут був в'язкий нерв. «Вогнегасник з Пскова, ветеринарний з Вірменії, сеопатолог з Удмурції та пісочний дует з Гукове». “Читати... читати сценарій ебать. Що таке сюрприз? З цим леном? - щедрий жест до замороженого кута. І, будь ласка, зверніть увагу - жоден з кутів був відхилений, не дала обличчя, не залишався. «Так, вогнегасник – ви переходите в роботу хімічного захисту, трохи копченого, скажете, що ви просто приїхали з вогню на хімічному складі». Але я дуже хотів потрапити в програму і не встигла змінити одяг. У руках є рятувальний кошеня, який ви назвали Якубовичом ціле знезараження і тепер дав нам подарунок. Леночка - кошеня Упродовж 20-річного Леночка закривав її півоб’ємні очі в угоді. Вона є привілейованим адміністратором з доступом до головного тіла. Далі ветеринарний ...Дивля нас намисто видалених домашніх зубів. А всі види екзотичних вірменських делікатесів - горщик дельми, який був приготований вашим бабусям, живою овецькою і кинджалом. Тепер ви оопатолог! Ось навіть мій синічний мозок відмовився шукати варіанти рейтингу. Це божевільний танець і пісня групи дівчат, які готуються до обряду деф*орації. Я хотів додати групу геологів - Дефористів. Але потім ще один затертий адміністратор побіг з словами: 10 коробок шоколаду, 5 коробок коньяка і пучок збереження від працівників кондитерської фабрики Бабаєва привозили до в'їзного залу в подарунок для поля чудесного музею. Що ми робимо про це? Відповідь була лаконічною і непристойною: «Діти і не ебать мені мозок». Частка пісочниці була вирішена в розщепі другий - вона єдина мати багатьох дітей, які в її запасному часі вирощують черв'яки для риболовлі в її однокімнатній квартирі. А, як ми вгадали, це її подарунок для Якубовича, який любить активно відпочивати на воді. Як я пізніше дізнався, в приватній бесіді він любить відпочивати не тільки на воді на супер яхті, але і на власній площині, на якій я був запрошений. Я знаю, як перетворити голову жінки. Але я хотів би відчувати себе повністю і я відмовився. Уперше, для знімальної бригади з України слід побачити свою реакцію.
Залишивши цей абод творців з почуттям одного з гостей студії-ассистанту, ми пішли лікувати поранену душу з залишками пальника з перцем і фірмою, що наступного разу нам потрібно взяти більше лікарського каштану! Вже завтра і нові відкриття. За лаштунками Останкіно. Але це буде завтра! Ми не будемо раді бачити вас. А, власноруч!