18
Які питання з шоу «Фіельди дива» повинні подряпини голову ввечері
30 років тому, 26 жовтня 1990 р., прем’єра шоу «Фієльд дива». Покупець учасника, згідно з сайтом Першого каналу, дуже простий. Досить відправити оригінальний кросворд-головоломку до редакції програми.
1141075
Але це ще простіше перевірити вашу силу в здогадуванні слів разом з "Сайт"й Зустрічайте: 12 хитрих питань від інтелектуального шоу без реєстрації та SMS Turn the барабан, леді та джентльмена, гра починається!
(Українська) Українські підручники / Історія України
Щоб компліментувати жінку в Індії, потрібно порівнювати її в корову і слон. Він повинен виглядати як корова, так і як слон. Сьома літера.
р.
Марк Твін мав велике почуття гумору. Він оплачував комплімент, який відповідав, «Несподівано, я не можу сказати про вас.» Автор не плутався і сказав: «Для мене...» Що треба робити? Що слово має 7 букв. Традиційно в Китаї чоловік може односторонньо заявити розлучення. Дайте мені одну причину для цього. Елеві листи, другий і вісімг - "o".
р.
У середні віки вважали, що запліднення цієї квітки благотворно впливає на втомлені очі. Тому дельфініум був вішати в номерах, де це було зроблено. Що? 9-розрядне слово.
Пабло Пікассо був бідним на початку років. Він сказав, що він іноді використовував свою роботу... Для чого? Що слово має 9 літер.
р.
Поза «Ложки»
Правильні відповіді
Скільки запитань відповіли без пошуку на фургонах? Не хвилюйтеся, якщо немає багато. Може бути більше удачі з питань від телевізійної гри Що? Де? Коли?
1141075
Але це ще простіше перевірити вашу силу в здогадуванні слів разом з "Сайт"й Зустрічайте: 12 хитрих питань від інтелектуального шоу без реєстрації та SMS Turn the барабан, леді та джентльмена, гра починається!
(Українська) Українські підручники / Історія України
- Які були західні та південні слов'яни називають селом, селом, куреном? Відкриються перші та сторонні листи. Це "г" і "п."
- Насіння торпи дуже дрібні, тому їх важко висаджувати вручну. У старі дні були спеціальні косарки. Яким був свою професію? 10 листів.
- Зробивши це, людина може розсіювати повітря до 150-170 км / год. Що це таке? Сьома літера.
- У словнику Володимира Івановича Даля можна знайти старе ім’я барометра. Що? 11 листів.
- Згідно одного варіанту, перше, щоб проголосити це слово з етапу в 1931 році Аркадій Райкін. Це було ім'я, надана м'яким мішком, які радянські мешканці завжди перевозяться з ними. Сьома літера.
- У жовтні Стародавні слов’яни приїхали на свято небесного коваля Сварога. У цей день молоді дівчата влаштували спільну страву, яка була... Слово складається з восьми літер.
до
Щоб компліментувати жінку в Індії, потрібно порівнювати її в корову і слон. Він повинен виглядати як корова, так і як слон. Сьома літера.
р.
Марк Твін мав велике почуття гумору. Він оплачував комплімент, який відповідав, «Несподівано, я не можу сказати про вас.» Автор не плутався і сказав: «Для мене...» Що треба робити? Що слово має 7 букв. Традиційно в Китаї чоловік може односторонньо заявити розлучення. Дайте мені одну причину для цього. Елеві листи, другий і вісімг - "o".
р.
У середні віки вважали, що запліднення цієї квітки благотворно впливає на втомлені очі. Тому дельфініум був вішати в номерах, де це було зроблено. Що? 9-розрядне слово.
Пабло Пікассо був бідним на початку років. Він сказав, що він іноді використовував свою роботу... Для чого? Що слово має 9 літер.
р.
Поза «Ложки»
Правильні відповіді
- Помилки.
- Спліттер. Невеликі насіння складно полоскати. Так вони вирішили взяти їх у рот і висипати.
- Принцеса.
- Петрол.
- Авоська.
- Брошура.
- Художня література. Це книги невизнаних авторів.
- Прогулянка.
- Лі.
- Розмова.
- Вишивка.
- Опалення.
Скільки запитань відповіли без пошуку на фургонах? Не хвилюйтеся, якщо немає багато. Може бути більше удачі з питань від телевізійної гри Що? Де? Коли?
Які ознаки зодіаку на наступний рік обіцяє змінити любов
Косметика Kopenny, яка масово купується іноземцями і перетягуванням на пагорбі для продажу