40 фактів про Малайзію (Борнео) через очі російської жінки

Анна Романова Написання:http://www.factroom.ru/ 1. Малайзія є федеральною конституційною монархією.

2,2 км Територія розділена на 13 штатів.

3. У Політ з переказами в Москві, Дубаї та Куала-Лумпур. Крім того, від KL - вже локальні авіакомпанії на невеликій площині.

4. У Віза видається в аеропорту прибуття і видається за 30 днів.

5. Умань Використання наркотиків і володіння є смертним штрафом (але якщо ви добре себе побачите, ви можете закінчити в'язниці протягом 20 років).

6. Жнівень Клімат дуже вологий. Якщо ви ризикуєте йти в офіс на велосипеді або, гірше, ходьба, ми радимо взяти запасну сорочку. Якщо ви приїжджаєте до офісу, ви гарантовано змочуєте протягом 10-15 хвилин перебування на вулиці.

7. Привід лівої руки.

8. У Перевезення переважно локально виробляється (протон), оскільки імпортні автомобілі підлягають жорстокому податку.

9. Навігація Багатонаціональна країна: місцеве населення становить лише 50%, решта – китайці, індійці, філіппінки та багато інших.

10. Релігії, а також національності, є також багато, але головне - Іслам.

11. Ресторани з національною кухнею різних країн багато. Я дуже сподобався китайський і індійський. У індіанському ресторані на увазі наших європейських обличчях навіть не попросили про інтенсивність спецій – відразу ж зробив мінімум =

12. Більшість людей говорять англійською мовою, особливо молодим людям.

13.00 р. Люди на вулицях дуже хороші і посміхаються. Для першої пари днів я підозрював людей, які вони потрібні щось від мене, тоді я даю - Я почав говорити hello і посміхатися назад. Але після повернення в Росію я довго шукав з підозрою.

14. Якщо ви віддаєте перевагу туристичній площі, не дивитесь, якщо ви підійдете з проханням взяти фото з вами. Почуття як знаменитість =

15. Флора і фауна дика. Все росте тут і скрізь, і з великим розміром.

16.00 р. Якщо у вас є щось зростаюче в квітковому горщику в домашніх умовах, помножте його не менше 10 і отримаєте приблизний масштаб місцевих рослинності.

17.00 р. Тварини та комахи – це окрема історія. Акушери і їх різні родичі іноді дав нам поганий вигляд.

18 років Один день, колега і я торкнувся в темряві над жуком ... ми ніколи не знали, хто був живий голосувальник - колега і я або безглуздий beetle.

19.00 р. У морі є темрява різних тварин, які не люблять смакувати вас.

20. У місцевих жителів є те ж саме, що ми кидаємо до нас. Боротьба з медом не рекомендується, вони все ще охолоджують і більше з них. Я спробував себе - це добре, що мої колеги зуміли дістатися до лікарні.

21. Пізніше вона помстала на медях, їсти їх у вигляді салату. До речі, морепродукти багато і свіжі, і за дуже низькою ціною.

22. Плавання серед аборігінів не на честь на всіх (докладно, в морі є щось гірше, ніж медузи, які ще не зустрілися). Басейн може бути знайдений тільки в готелях з великою кількістю зірок, або в приватних будинках дуже багатих людей.

23. Вони люблять кондиціонер тут! Якщо в Росії ми звикли прогріти, перейшовши в приміщення, в Малайзії це навпаки.

24. Місцеве населення не танцює, тільки відвідувачів. Так, наприклад, їсти ром на джазовому фестивалі, ми природним чином пішли танцювати, які зуміли аудиторію багато.

25. Як виявилося на практиці, краще не зловживати міцними напоями в цьому гарячому і вологому кліматі. Вранці ви будете розуміти ...

26. Острів має кілька карстових печер з величезною кількістю кажанів в них. Спочатку ви почуєте звук, потім відчуваєте запах, а потім побачите печеру.

27. У джунглі вологість ще гірше в місті. Аналогічно можна пройти пару годин в теплиці. Одяг перед поїздкою не можна висушити, тому що він без використання.

28. У джунглі я настійно раджу дивитися на ноги, може бути скраб, змія або червоний мурах.

29. Якщо ви виявите щось дуже їстівним, але не особисто знайомі з вами - спочатку рубайте сік цього чогось в шкіру і почекайте 15-20 хвилин. Якщо почервоніння і запалення не з'являються, можна ризикувати їсти його.

30. Дикі мавпи в джунглі не доброзичливі. Ви ризикуєте трохи різко.

31. Є деякі дивні тварини на острові. Наприклад, мініатюрний ведмед, який з'їдає банани.

32. Або повністю неперевершена тварина, перекладена з англійської, ката-бару (Bear-cat) - за зовнішнім виглядом, просто вибухова суміш цих двох тварин. Я не раджу приїхати ближче до клітки, ви кричить дуже гучно (навіть мавпи нервово диму на бокових лініях).

33. Також є смішний птах (Я не пам'ятаю ім'я, він виглядає як наша переросла зірка), що чудово імітує звуки мови людини. Вона любить і розуміє англійську (погані слова теж). Російські народи відмовилися сказати погані слова =

34. Не рекомендую купатися в місцевих річках. Тут живуть брудні і крокодили.

35. На Борео багато маленьких і мальовничих островів.

36.00 Р На одному з цих островів є визначна пам'ятка - прогулянки на морському руслі (морська прогулянка). На плечі киснем кладуть своєрідний купол і вага 35 кг. З плаваючою платформою ми спускаємо сходи 5 метрів вниз, і воли - за допомогою 35 кг ви, без хитання, прогулянку по морським дном і спілкуємося з місцевою флорою і фауною. Я рекомендую!

37. У 30 хвилинах їзди від готелю є чудовий острів Labuan. Весь острів є величезною промисловою зоною різних сервісних компаній нафтової галузі. Половина населення острова – це зміщення робітників, а інша половина – філіппінські дівчата світло-демеанора.

38. І є непристойно дешевий алкоголь, оскільки острів є безмитною зоною.

39.00 р. Labuan також є військовою базою.

40. У джунглі Борнео вирощують так звану пішохідну ялинку. Коріння цього дерева починають рости з середини стовбура. У пошуках води ці корені рухаються повільно під землею. Після того, як рік ви можете знайти дерево кілька метрів від своєї попередньої «відповіді» (за наявності).

2006–2017 ООО «Нова пошта»

Все!

Джерело: