Sea Gypsies від Borneo Island

Біау, етногрупа, що проживає в Малайзії, є кілька взаємопов’язаних груп корінних народів і племен з прилеглих територій. Вони часто називають «морськими гіпсами» тому, що вони є кочими людьми моряків. Тим не менш, за час, більше і більше Баггіо переходять на землю. Однак в деяких сферах сім'ї все ще живуть кочові життя, живуть на морі без питної води або електрики, і приїжджають на суші тільки для заглиблення їх мертвих.

, Україна

Сім'я збирається на палубі кабіни на заході 17 лютого 2009 року. (РЕЮТЕРС/Bazuki Muhammad (MALAYSIA)

Дрібні морські гіпси грають в воді серед будинків в Сулавесі, 17 лютого 2009 року. (РЕЮТЕРС/Bazuki Muhammad (MALAYSIA)

Хлопець з племени морських гіпсових рядів на човні через житлову площу в Сулавському морі, Малайзія, 17 лютого 2009 р. (РЕЮТЕРС/Bazuki Muhammad (MALAYSIA)

Діти сидять на човнах в хатах сім'ї в Малайзії Сабаї 17 лютого 2009 року. (РЕЮТЕРС/Bazuki Muhammad (MALAYSIA)

На острові Борнео 17 лютого 2009 р. збираються невеликі морські гіпси. (РЕЮТЕРС/Bazuki Muhammad (MALAYSIA)

Гути на стилях - житло морських гіпсів в океанських водах Малайзії держави Саба. Картина, взята 17 лютого 2009 р. (РЕЮТЕРС/Bazuki Muhammad (MALAYSIA)

17 лютого 2009 р. сім’я збиралася в салоні Сулавесі в Малайзії. (РЕЮТЕРИ/Базуки Мухаммед)

Дівчина стюардеси катер біля будинку в Сулавесі, Малайзія. Картина, взята 17 лютого 2009 р. (РЕЮТЕРИ/Базуки Мухаммед)

Сім'я морських гіпсів, зібраних на палубі їх хати, яка розташована в Сулавському морі в Малайзійському стані Саба в Борнео. Картина, взята 17 лютого 2009 р. (РЕЮТЕРИ/Базуки Мухаммед)

Хлопці з племени морських гіпсів піднімуть катер біля свого дому в Сулавському морі в Малайзійському стані Саба на Борнео. Картина, взята 17 лютого 2009 р. (РЕЮТЕРИ/Базуки Мухаммед)

Зареєструватися