664
Музей мистецтвознавства
Сьогодні ми підемо до Музею мистецтв, інженерів та комунікаційних військ у Санкт-Петербурзі.
29 серпня 1703 р. на День народження Військового історичного музею мистецтв, інженерів та комунікаційних військ.
Створено на замовлення Петра 1 і на початку використовувався бронетехніка і склад.
Спочатку це була невелика дерев'яна будівля, потім цегла одна. На пам'ять про вічне славство було доставлено на пам'ять про вічну славу.
Зараз музейна експозиція розташована в 8 великих залів на двох поверхах, не підраховують ще 4-6 маленьких залів.
У вас буде 60 фото, будь ласка, не ламайте. Якщо це можливо, я підтверджую їх, в якому я можу помилитися, не судити категорично.
Ось ми йдемо.
1,1 км Музей зустрічає нас з великим майданчиком з відкритим обладнанням
(Б)
2,2 км Експозиція вулиці представлена переважно радянською зброєю середини-20 століття.
3. У Це самохідний артиль.
4. У У музеї ми зустрінемо величезну сходинку.
5. Умань Вид з вершини сходів до входу в музей
7. Про нас З'явилася пара різнокольорових гармат на вулиці
р.
8. У Почнемо з зброї 18 ст. – Петровський час
Це гармата знаряддя військ Петра 1
9. Навігація З усіх гармат на дисплеї в цьому приміщенні майже половина досвідчені і не використовуються в війнах.
10. Так цей пістолет середини-18 століття. з вогнем 360 грам. в послугу не було прийнято.
11. Але це — постріл — але що її оболонка виглядала так — не було презентовано.
12. З гарматою з двома бочками було зроблено лише кілька штук.
відхилений.
13.00 р. Озброєння цієї епохи виділяється як красива «дизайн». Зброя намагалася!
14. Олександр Васильович Суворов (1730-1800) – герой Росії, російський командир, який не зазнав жодного поразки у військовій кар’єрі
15.00 р. І це Суворова форма, звичайно, оригінальні.
16.00 р. Наступний Наполеон отримав тільки скромний портрет
17.00 р. гармати були абсолютно різними і дуже малими і великими вагою кілька десятків тонн.
Цей різьблений був відданий Пітеру.
18 років Більше гармат з того ж часу.
19.00 р. Ми залишаємо Петрівський зал і вводимо невелику кімнату з шоломами Європи 17-19-го століття.
Це шолом льотчиків польської армії.
79227.
20. Зауважте, що вже у тих років у Німеччині було поділ «голова», пізніше в третій Рейх ця назва була запозичена.
21. Шахрайський шолом - він був одягнений протягом декількох днів провини моральної частини - п'яниці, браври, траєктори.
Німеччина 17 ст.
22 з тієї ж серії.
23. Після шоломів ми познайомимося з величезними гарматами 19 століття. Це гасник або фортифікаційні гармати. Підставка в фортеці
р.
24. Маса таких дітей багато десятків тонн
25. І такі гармати легко проникли на бронебій майже дві пальми товсті (!!!)
Р
26. Через величезні коридори музею ми йдемо далі.
27. І ось кулемет Максима 1889 р.
Калібр 19мм. вага 284кг. Оцініть вогонь 250 пострілів/хв. За час, великий!
546182
28. Музей є великим - під час прогулянки він буде приємно перекусити в кав'ярні
29. Ну, побачимо далі до сучасної зброї, але на шляху до отримання моделі першого літака світу 1910 року.
30. Це зал з зброєю 20 століття, переважно 40-60 років.
31. Зразок КРАЗ 50-х СРСР
, Україна
32. А ось самохідний «Марс» з ядерною війною!
33. Я не пам'ятаю назву, але вона також має ядерну ракету (все в 50-х роках).
320354р.
34. Невеликий вантажоперевізник з ракетами стартував дистанційно з кабіни
3250Р. 3700Р.
35. Я думаю, що БМ-13, на основі ЗІС-а, не потрібно вводити.
36. кабіна в Катюші позбавлена комфорту. Тільки один датчик
Каюта дерев'яна. Немає плит. Ви можете уявити, що люди пішли в сорокі ступені заморозки.
37. це також система вогнезахисту, як BM-13, але вже в 1962 році з площею пошкодження однієї машини 35 га (!)
38. Ракетний двигун від радянської ракетної моделі 1952 р. Паливний спирт.
39.00 р. Тут йде ракета.
40. Спочатку цей двигун винайдений німцями на початку 40-х років, і був використаний в ракеті V2, яка бомбардувала Англію.
У СРСР, після війни, перейшли у виробництво з незначними модифікаціями.
41. Цей залізо coffin нічого не більше радянського комп'ютера з 1952 року, на основі даних про вихідне положення ракети і цілі, розраховане одне значення - час роботи двигуна.
І зробив за хвилину.
доб.2
42. З такими шахтними детекторами вирушили радянські солдати. На фото зразок 42г. Глибина виявлення становить лише 5 см, але легенди пішли про свою надійність.
43. Розширення собаки-- І якщо не жарт – такі собаки, під час війни сотні використовувались для підриву німецької технології.
44. Модель зруйнованого Рейхстагу
р.
45. Навпаки, під склом, два прапори німецьких загарбників.
46. В цілому, є багато прапорів в музеї, особливо радянські - вони вішуються з серця по залах.
47. Але прапори країн, які повозяться в невеликій шафі.
Вони можуть мати історію.
48. Якщо гармата ЗІС-2 не змінює пам'ять, вона пройшла через цілу Європу з битвами і дала одну волей на регістр з прямим наконечником.
49. 152мм радянський діяч
50 р. І ось історія цього якіца. Назва командира викликала посмішку.
51. Відомий завіс, один з найбільш поширених гармат під час війни. Незважаючи на свій скромний калібр, він був популярним завдяки своїй точності і надійності, і на початку війни він відігравав роль.
52. Німецька гармата PAK 38
53. Німецький міномет є цікавим фактом - якщо ви худнете вухо проти "піри", ви можете почути гумку німецького літака, який з війни зберігся гармата.
Я чекав.
54. Радянський міномет на 120мм. Велика пластина в спині так, щоб при пожежі розчин не переходить в землю з рефольгою.
55. шати з німецького табору
56.00 р. Є багато скульптур героїчних захисників Батьківщини!
57.00 р. Машинні гармати фашистських країн (Чехословаччина, Угорщина, Фінляндія, Бельгія Австрія, Румунія)
58. Німецькі кулемети розготовляються в пальму, на підземелля найкраще і найшвидше кулемет другого світу MG-42
59. німецький стартер 150мм. Німці намагалися імітувати нашу Катюшу з такими установками, але вони не стоять поруч.
60 хв Найпоширеніший радянський кулемет DP - Диагреєва
61. Я хочу закінчити його на такому сумному музеї!
Так, не можна ремонтувати.
62. Я дивився і приємно зауважив, що цей радянський знак ще не був вилучений.
Я зробив. Я чекав коментарів.
Джерело:
29 серпня 1703 р. на День народження Військового історичного музею мистецтв, інженерів та комунікаційних військ.
Створено на замовлення Петра 1 і на початку використовувався бронетехніка і склад.
Спочатку це була невелика дерев'яна будівля, потім цегла одна. На пам'ять про вічне славство було доставлено на пам'ять про вічну славу.
Зараз музейна експозиція розташована в 8 великих залів на двох поверхах, не підраховують ще 4-6 маленьких залів.
У вас буде 60 фото, будь ласка, не ламайте. Якщо це можливо, я підтверджую їх, в якому я можу помилитися, не судити категорично.
Ось ми йдемо.
1,1 км Музей зустрічає нас з великим майданчиком з відкритим обладнанням
(Б)
2,2 км Експозиція вулиці представлена переважно радянською зброєю середини-20 століття.
3. У Це самохідний артиль.
4. У У музеї ми зустрінемо величезну сходинку.
5. Умань Вид з вершини сходів до входу в музей
7. Про нас З'явилася пара різнокольорових гармат на вулиці
р.
8. У Почнемо з зброї 18 ст. – Петровський час
Це гармата знаряддя військ Петра 1
9. Навігація З усіх гармат на дисплеї в цьому приміщенні майже половина досвідчені і не використовуються в війнах.
10. Так цей пістолет середини-18 століття. з вогнем 360 грам. в послугу не було прийнято.
11. Але це — постріл — але що її оболонка виглядала так — не було презентовано.
12. З гарматою з двома бочками було зроблено лише кілька штук.
відхилений.
13.00 р. Озброєння цієї епохи виділяється як красива «дизайн». Зброя намагалася!
14. Олександр Васильович Суворов (1730-1800) – герой Росії, російський командир, який не зазнав жодного поразки у військовій кар’єрі
15.00 р. І це Суворова форма, звичайно, оригінальні.
16.00 р. Наступний Наполеон отримав тільки скромний портрет
17.00 р. гармати були абсолютно різними і дуже малими і великими вагою кілька десятків тонн.
Цей різьблений був відданий Пітеру.
18 років Більше гармат з того ж часу.
19.00 р. Ми залишаємо Петрівський зал і вводимо невелику кімнату з шоломами Європи 17-19-го століття.
Це шолом льотчиків польської армії.
79227.
20. Зауважте, що вже у тих років у Німеччині було поділ «голова», пізніше в третій Рейх ця назва була запозичена.
21. Шахрайський шолом - він був одягнений протягом декількох днів провини моральної частини - п'яниці, браври, траєктори.
Німеччина 17 ст.
22 з тієї ж серії.
23. Після шоломів ми познайомимося з величезними гарматами 19 століття. Це гасник або фортифікаційні гармати. Підставка в фортеці
р.
24. Маса таких дітей багато десятків тонн
25. І такі гармати легко проникли на бронебій майже дві пальми товсті (!!!)
Р
26. Через величезні коридори музею ми йдемо далі.
27. І ось кулемет Максима 1889 р.
Калібр 19мм. вага 284кг. Оцініть вогонь 250 пострілів/хв. За час, великий!
546182
28. Музей є великим - під час прогулянки він буде приємно перекусити в кав'ярні
29. Ну, побачимо далі до сучасної зброї, але на шляху до отримання моделі першого літака світу 1910 року.
30. Це зал з зброєю 20 століття, переважно 40-60 років.
31. Зразок КРАЗ 50-х СРСР
, Україна
32. А ось самохідний «Марс» з ядерною війною!
33. Я не пам'ятаю назву, але вона також має ядерну ракету (все в 50-х роках).
320354р.
34. Невеликий вантажоперевізник з ракетами стартував дистанційно з кабіни
3250Р. 3700Р.
35. Я думаю, що БМ-13, на основі ЗІС-а, не потрібно вводити.
36. кабіна в Катюші позбавлена комфорту. Тільки один датчик
Каюта дерев'яна. Немає плит. Ви можете уявити, що люди пішли в сорокі ступені заморозки.
37. це також система вогнезахисту, як BM-13, але вже в 1962 році з площею пошкодження однієї машини 35 га (!)
38. Ракетний двигун від радянської ракетної моделі 1952 р. Паливний спирт.
39.00 р. Тут йде ракета.
40. Спочатку цей двигун винайдений німцями на початку 40-х років, і був використаний в ракеті V2, яка бомбардувала Англію.
У СРСР, після війни, перейшли у виробництво з незначними модифікаціями.
41. Цей залізо coffin нічого не більше радянського комп'ютера з 1952 року, на основі даних про вихідне положення ракети і цілі, розраховане одне значення - час роботи двигуна.
І зробив за хвилину.
доб.2
42. З такими шахтними детекторами вирушили радянські солдати. На фото зразок 42г. Глибина виявлення становить лише 5 см, але легенди пішли про свою надійність.
43. Розширення собаки-- І якщо не жарт – такі собаки, під час війни сотні використовувались для підриву німецької технології.
44. Модель зруйнованого Рейхстагу
р.
45. Навпаки, під склом, два прапори німецьких загарбників.
46. В цілому, є багато прапорів в музеї, особливо радянські - вони вішуються з серця по залах.
47. Але прапори країн, які повозяться в невеликій шафі.
Вони можуть мати історію.
48. Якщо гармата ЗІС-2 не змінює пам'ять, вона пройшла через цілу Європу з битвами і дала одну волей на регістр з прямим наконечником.
49. 152мм радянський діяч
50 р. І ось історія цього якіца. Назва командира викликала посмішку.
51. Відомий завіс, один з найбільш поширених гармат під час війни. Незважаючи на свій скромний калібр, він був популярним завдяки своїй точності і надійності, і на початку війни він відігравав роль.
52. Німецька гармата PAK 38
53. Німецький міномет є цікавим фактом - якщо ви худнете вухо проти "піри", ви можете почути гумку німецького літака, який з війни зберігся гармата.
Я чекав.
54. Радянський міномет на 120мм. Велика пластина в спині так, щоб при пожежі розчин не переходить в землю з рефольгою.
55. шати з німецького табору
56.00 р. Є багато скульптур героїчних захисників Батьківщини!
57.00 р. Машинні гармати фашистських країн (Чехословаччина, Угорщина, Фінляндія, Бельгія Австрія, Румунія)
58. Німецькі кулемети розготовляються в пальму, на підземелля найкраще і найшвидше кулемет другого світу MG-42
59. німецький стартер 150мм. Німці намагалися імітувати нашу Катюшу з такими установками, але вони не стоять поруч.
60 хв Найпоширеніший радянський кулемет DP - Диагреєва
61. Я хочу закінчити його на такому сумному музеї!
Так, не можна ремонтувати.
62. Я дивився і приємно зауважив, що цей радянський знак ще не був вилучений.
Я зробив. Я чекав коментарів.
Джерело: