Музей гідроенергетики в Ульчі

Після інспектування Ульичської ГЕС активною блогеркою під прізвисько-руссовим фондом було заплановано відвідати Музей гідроенергетики.
Автор далі сказав:

Я не чекав нічого подібного, що спочатку. Музей «Рабочий квартал Амури» У якомусь далекому місті і, ймовірно, зробив для удару. Але я не так неправильно в моїх припущеннях. Зараз я кладаю цей музей на парі з обов'язковим відвідуванням таких чудових музеїв, як Музей технологій ім. Вадима Задорожного або Музею.

В цілому всі найцікавіші музеї зазвичай мають три недоліки в різних пропорціях:
1,1 км Не потрапити в неї. У закритій зоні і в'їзді тільки для себе. Ілюшинський музей КБ.
2,2 км Працює тільки на будні і тільки від 10 до 17. Наприклад, той же музей води або метро.
3. У Хелл знає де. Наприклад, Музей авіації Лонг-Ранге в Енгельс (де ви отримаєте, здається)

Цей музей не має першої проблеми, і він майже запасний другий (це працює щодня, крім ставок, від 9 до 18). Третя проблема залишається, але Uglich не так далеко, і музей варто дістатися туди.

28 фотографії

р.

21 липня 2007 р. в м. Углич на найстарішій гідростанціях Волга-Кама каскад - Улич ГЕС - грандіозне відкриття музею гідроенергетики Росії. Музейний комплекс розташований в двоповерховій будівлі ГЕС. Унікальна експозиція музею вимагає повного реконструкції та переобладнання будівлі (у колишньому будинку адміністрації Волгола), яке проводилося на рік і навпіл.

Щодо того, як я розумію, до останнього року цей музей також був закритий і тільки зараз він може будь-хто будь-хто.

Музей гідроенергетики Росії – це сучасний інтерактивний інформаційний центр, який розповідає про історію розвитку гідроенергетики в СРСР та Росії, видатних людей професії, електрогенерування та передачі, будівництва та будівництва гідроенергій, а також наземних гідроресурсів, які представлені на картах та рідких кристалах.

Я був шокований, як можна зробити музей. Де все можна побачити, доторкнутися і перекручувати. Де багато роботи інвестуються в інтерактивні схеми, плани та інші візуальні матеріали. Величезна кількість фото і історичних документів.

Серед оригінальних експонатів музею є поточна модель Саратовської ГЕС; автентичні предмети з офісу голови будівництва Ульчицької ГЕС; велотрене, що перетворює механічну силу в електричне струм і підраховує вироблену електрику. Є також моделі першої за планом GOELRO - Volkhov HPP, а також найбільшої в Росії - Sayano-Shushenskaya.

Музей також представляє експозицію, присвячену політв’язнів, роботу якого використовувався при створенні перших гідроелектричних електростанцій. Представлені предмети та інструменти, які використовуються запобіжниками, карти з місця розташуванням таборів для в'язнів, документів Волгола. Ви можете не тільки побачити фотографії політв’язнів, але й послухати свої спогади про їх перебування в Волголі від давнього ресивера. У центрі виставки є модель табору для в'язнів.

Як сувенірний, спеціальний пристрій дає відвідувачам подарункову карту з наступним текстом: «Гідравлічна енергія економить паливні ресурси, запаси яких обмежені, не забруднює атмосферу шкідливими викидами. Вартість електроенергії, що генерується гідроелектричними електростанціями, нижче порівняно з іншими видами електростанцій. й

Ще раз, цей музей слід переглянути. Ви можете відродити на ньому весь день, покататися на різних екранах і дивитися всі види схем, графіки і фотографії. Розглядаючи експонати та багато інших цікавих речей.

На вуличному майданчику встановлюється демонтований ротор з Улицької ГЕС. Також буде встановлене обладнання, яке було в приміщенні двигуна цієї станції (контролююча колона, блок збудження і щось інше)

2. Номер 1. Загальна інформація про гідроенергію.

3. У І підйом електроенергії в нашій країні.

4. У Схема розміщення ліхтарів, встановлених на проспекті Невський у 1883 році.

5. Умань Модель Волховської ГЕС.

6. Жнівень Інтерактивна карта.

7. Про нас На цих моніторах можна дізнатися про різні види енергії.

8. У Номер пам'яті. У 30-ті-50-ті рр. минулого століття сотні тисяч ув’язнених Гулаг взяли участь у будівництві гідравлічних споруд. На фото деякі накази знімати засуджені.

9. Навігація Ще одна стрільба.

10. Дуже дякую за доставку.

11. І план.

, Україна

12. Це 3D фото в спеціальному номері з 3D фото. На в'їзді ви будете давати червоні і зелені окуляри і невеликий аудіогід. Фотозвіт 3D фото дурна, але я був захоплений естетичною красою цієї кімнати та круглими вершинами гідравлічних вузлів. На жаль, я не пам'ятаю ім'я ГЕС.

13.00 р.

14. Деякі фотографії в 3D виглядають дуже добре, і деякі повністю невідповідні.

15.00 р. Цей номер розповідає про технічні рішення, обладнання та всілякі механізми. Ви також можете дізнатися про унікальні дамби та гідравлічні вузли.

16.00 р. Вольга каскад.

17.00 р. Максимальні поточні реле та деякі пристрої.

р.

18 років Перевірити макет Саратовської (якщо я не плутаний) HPP. Крім того, макет діє, він показує особливості зміни поворотного колеса на ньому.

19.00 р. Ось Uglich Rotor.

20. Сучасна родина. Ідея проста, але ефект дивний. Знизивши монету 1, 2 або п'ять рублів, можна подарувати сім'ї струмом, подивіться, скільки кілограмових годин буде витрачати, і отримайте картку «Кондиціонально-кіловават» для пам'яті.

21. Зал показує, як передається електрика від станції до споживача.

22. Милосердя деяких повітряних замків. На жаль, під ремонтом.

23. Суд відчуває себе трохи поганим.

24. Рибінський гідроелектричний комплекс

25. Гідроелектрична дерма.

26. І тут знаходиться залізничний проїзд до моторної кімнати Ульчицької ГЕС.

27. Різні історичні підвали. Ваги будівництва для цього часу дивовижна. Планую відвідати будівництво Богучанської ГЕС влітку і принести великий і чудовий фотозвіт звідти. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що я буду так само, як шокований там.

28. Ось виходить ротор. І це трохи ротора!

Джерело: