UFO над містом

Привіт, рад Япс!
Я презентую вам ще одну глузду історію від моєї нещастя, але весело і насиченого життя.
Це сталося в 2008 році. Після подачі 2 років в спецпідрозділі ГРУ, я перерахував на нову станцію. В Ханти-Мансійську ОО, я отримав на службу в одному районному військовому спостереженні.
Я був офіцером відділу 3. Це відділ обліку запасів та персоналу. Я думаю, що це буде зрозуміло тим, хто не перебуває в предметі.
Для обслуговування в військовому офісі було багато цікавого, але один день був інцидент, який я пам'ятаю. Все для замовлення.
З одного дня мій бабуся прийшов, щоб побачити нас. Звичайна бабуся - кульбабабаба, з якої розташовані сотні і тисячі на вулиці. Побачити військовий офіцер. Вона сказала йому, що НЛО висить її будинок. Бабця був божевільний. Уповноважений направив мене, бо прийшов з посади заступника політика, і, відповідно до нього, повинен мати можливість спілкуватися з усіма. Включаючи невідповідних людей. І тоді я був молодшим офіцером, і я отримав всі моркви.
Вона мала файл документів в руках. Я запросив її в офіс, сіла на столі і попросила її до нас. Увімкніть це.
За її словами, НЛО переховав її будинок. Іноземці випромінюють шкідливу енергію, з якої бабуся має головний біль. Вона скаржалась до міліції. Вона попросила мене стріляти, що літаючий соус, оскільки він зробив її здоров'я гірше. Поліція підійшов до справи творчо. Вони не завадили божевільну стару жінку, але просто перетворили стріли на вогнегасників. Моя бабуся мала документи і вона продемонструвала їх до мене. Звичайні копси говорять, що це не їхня робота, і це все одно. Вони кажуть, що НЛО є спадкуванням Міністерства надзвичайних ситуацій, і рятувальників, які мають справу з цими питаннями. Великдень загинув місцевий загін Міністерства надзвичайних ситуацій. Вони пояснили її, що неідентифікований об'єкт літання може бути збитий лише військовим і відправлений нам. (Дякуемо!) Вона прийшла до нас як останнього курорту. І звичайно, я не можу сказати ні до неї. Що б ви робили в такій ситуації?
Я пояснив старій леді, яка була секретною інформацією. Відстеження льотного об'єкта протягом 3 тижнів. Що ми вже маємо план відчуження з її двору. Що ми готуємо операцію для усунення НЛО, і це захід займе близько двох днів. І оскільки бабуся знає, що йде на (і ніхто не повинен знати), вона повинна допомогти нам. Як відповідальна особа з почуттям громадянського мита вона погодилася. Її очі відразу запалити, вона випрямлялася і зачепить. Є бабуся, які нудьгують і самотні. Вони хочуть спілкуватися, незалежно від того, хто. Принаймні з поліцією навіть з сусідами.
План був тим, що мій бабуся візьме ліхтарик, і в точно нічний час, протягом п'яти хвилин, осячи його з вікна в напрямку НЛО. З цим променем світла ми знайдемо ціль і стріляємо польотним соусом. Я не можу пам'ятати все, що я сказав її. Я намагався висловити себе в розумних умовах і слова, що мій бабуся не розуміє. Немає запитань. Абсурд? Привітний.
П'ятниця. Я приходжу до роботи в понеділок. Чи знаєте ви, хто зустрівся? Звичайно, бабуся. Він чекав мене на в'їзді і був проведений торт, запечений. У зв’язку з тим, щоб побачити це і мусити мене. Для того, щоб задіяти, бабуся подарувала мені її приготування, і ми вирушили всередину до збивання і занурення муківських офіцерів.
У офісі бабуся сказала, що вона повинна дотримуватися всіх інструкцій саме. Я пішов, щоб купити ліхтарик з батареями, а вночі я шуон через вікно. Вона була впевнена, що ми зняли НЛО, тому що вона була без головного болю всі вихідні. Вона зціла, люди! Я сказав, наскільки важко було б боротися з екстратересійною цивілізацією, як ми пограли їх, похилили їх і т.д. Але найголовніше, від автозгвалтування, бабуся мала головні болі та інші недуги. Не менше радості. Я соромлюся. Але це було радісно від блиску на очах, від її сміху, як кину, від її гарного настрою.
Увечері, після роботи я відправлявся в магазин для божества. Звісно, великогабаритні колонки не підуть, коли є старелю. Ні в армію скасували заспокійливу. Я забрав гроші, і я занурився в магазин. Тут було багато горілки і пива. І в цьому бенкеті мої колеги дали мені прізвисько - Бабкінський онук. Він втілював мене, і це не прослужило довго, дякуємо Богу, поки я «Для повітряних десантів!» вийшов через дзеркала на стіні на спині офісу. Але це ще одна історія.
Дуже дякую. Не судити мене суворо, я знаю, що я останню подушку.

Щось таке.

Джерело: