Російське село в фотографіях Asmus Remmer

Asmus Remmer був народився 18 жовтня 1909 в Лангбаліг, Німеччина. Працює фотографом, що спеціалізується на портретній, жанровій та ландшафтній фотографіях. Він володів власною студією з фотолабораторії. У 1937 р. пройшов іспит за звання майстра фотографії. З 1940 по 1945 рр. - Врмахт солдат. Він служив у немовляти, у 1942–1943 рр. приймала участь у бойових діях в Росії, потім у Франції. У травні 1945 р. він був відправлений на американську в'язницю військового табору, звідки повернувся в осінній період.

З Щоденника Asmus Remmer:

На залізничному вокзалі в м. Павліново (Калуга) в Кіровоградському лісі біля Москви. Перед тим як ми побачили першу російську село перед сходу. Сніжно-покриті будинки з'явилися несподівано. Куряча троянда з плит в рожевий ранок неба. Російська жінка була добре малювати воду. Я відчув, як я прочитав Біблію, і я сказав: «Це там, де ми на війну?» У той момент я став і мій друзі вніс мене в хата. Коли я прокинувся, я побачила російську дівчину, яка стоїть перед мною на ляпасі, що дав мені чайну ложку гарячого молока і меду. Я сказав їй: "Я міг би загинути свого чоловіка, і ви хвилювалися про мене."

Як ми пройшли інші російські села, це стало все більш чітким для мене, що це буде право укладати миру з росіянами якомога швидше. Фото я продемонстрував, що росіяни не звертали увагу на свою форму і були більш дружніми до мене!

У пошуках цікавих оповідань я пішов набагато більше, ніж мої товари. На голові нашого стовпця я фотографію довгої колони з кінних вагонів серед мальовничих дерев. Це називається "Ас в 1812 році". Ми подорожували понад 1,000 кілометрів глибоко в Російську імперію, і весь цей час я був чудесним, що держава ми залишимо цю країну, коли ми залишили її.

Всі зйомки - Калуга область, 1942-1943 рр. У той час у нього була невелика камера Fochtlander, камера Plubel-Makina (6x9) і кольорова плівка Agfa для зйомок транзисторів. На виставках в Москві та Нижньому Новгороді в 2003 році

р.

р.

3250Р. 3700Р.

Капучин.livejournal.com