7 причин, чому іноземець не повинен дати російській дівчата

Російська дівчина Марина Виноградова, яка працює як керівництво і розповідає туристів про Росію, написав англійський колонку для сайту MatadorNetwork, адресований іноземцям, про те, чому ви ніколи не повинні дати російським дівчатам. І ось:

Вони дуже красиві.
Для більшості російських дівчат життя - це кішка, тому вони завжди повинні виглядати п'ять плюсів, навіть якщо вони вийшли, щоб забрати газету з поштової скриньки або пройти собаку. Мій друг Саша зношує високі підбори щодня і не хвилюється, що це незручно. Це красива.
У п'ять років школи вона ніколи не з'явилася в класі в одному одязі двічі. Коли я запитав, чому вона приділила стільки уваги її зовнішній вигляд, Саша відповів: "Чому не варто шукати добре?" Краса - сила і повага. Не один оцінить ваш багатий внутрішній світ на першому погляді. й
Не дивлячись на те, що російські дівчата завжди добре виглядають на ближньому огляді. Якщо ви їдете кудись з нею, ви повинні зробити багато зусиль, щоб виглядати гідно на своєму фоні. В іншому випадку, кожен буде зірвати на вас і дивувати: що це мила дівчина робить поруч з цим божем?

Не завжди добре.
Для Вас найбільш лояльний друг, кращий радник, грамотний критик і навіть персональний лікар, якщо ви хворієте. Жінки в Росії доглядають і ніжні, вони завжди готові дати вам плече і пройти будь-яку повагу разом. Найкращим прикладом лояльності російських жінок є дружина декампистів. У XIX столітті на Русі знаходилися з царя. Для цього вони відправили в Сибір для життя. Своїм дружинам добровільно пішли після них і поділяють всі труднощі життя в холодних степах.
Російська дівчина вважає, що її партнер є найкращою людиною на землі: найімовірніше, найсвіжіші, найрозумніші. Вона вважає, що вона є дуже високою. А якщо вона вважає себе королевою, то вона могла вибрати тільки король, як пара і лікувати його відповідно, як королівська людина - повага, турбота, любов і підтримка. Але якщо ви думаєте про лояльність занадто нудно, то краще не дати російським дівчатам.

У вас є російська мама.
Небезпечний і небезпечний російський батько-в-одному. Спеціально для вашого здоров'я. В домашніх умовах батьки подруги завжди будуть мати стіл, наповнений дивною їжею: супи, м'ясні супи, м'ясні супи, напівсолодкі салати, картопля, ще більше картоплі, фаршировані млинці і десертний торт.
Чи не оздоблювальні страви, тому вам доведеться їсти все. Немає, дійсно, все! А якщо ви чекаєте допомоги від коханої, то не сподівайтеся: гості з росіянок приймуть до скидання. Так, замість того, щоб зберегти вас від цієї пустоти, вона, ймовірно, запропонує вам другий шматок торта.
І не забудьте про ініціювання: Ваша дівчина тато, ймовірно, перевірить вас різноманітними способами, щоб переконатися, що ви гідні знайомства з його дорогоцінною дочкою. Наприклад, мій друг Жаккі мав мати напій з батьком своєї дівчини, інакше він буде вважати ослаблення. Люккілі, він пропустив тест і ми повинні відсвяткувати з іншим тортом.

Незалежні.
Російський поет XIX століття Микола Некрасов колись писав: «Російська жінка зупинить коня на галобурі, вона введе в горіння хата». Цей потужний образ незалежної жінки, яка не потребує допомоги або захисту від чоловіків, значно вірно. Дівчата в Росії не вірять в ідеальні відносини і думають, що навіть якщо вони знайшли свою принцесу, вони повинні мати можливість забезпечити себе.
Багато хто з них, кар'єра та друга вища освіта є набагато більш привабливим, ніж знайти когось, хто оцінить вашу індивідуальність і свободу. Російські жінки – незалежна і дуже вразлива. Я думаю, що це занадто багато. З іншого боку, її бойова природа допоможе вам подолати труднощі.

Її високі очікування.
Російські жінки дуже затребувані. Вони не просто хочуть хлопця, який любить їх божевільними. Вони хочуть найкращого чоловіка у світі, який любить їх Вона очікує вас, щоб дійти як джентльмен: відкриті двері, допомогти їй покласти на пальто, дати квіти на сьогоднішній день. Так, якщо ви не з цього типу чоловіка, не варто навіть спробувати побудувати відносини з російською мовою.
І завжди бути лицарем в очах без страху і проповіді: дати шлях в транспорті похилого віку, врятувати кошеня від променевих собак. Я один раз зустрів чоловіка, який стрибав в каналізацію, щоб тягнути крихітні стручки, які потрапили в люка. На очах своєї дівчини він був героя.

Ви повинні розбити лід у відносинах.
Для того, щоб зберегти свою дистанцію до того, як вони знають. Російська дівчина здалася, як Снігова королева, навіть якщо вона до неї вухо любові з вами (особливо якщо вона закохана!).
Моя робота Павло, який сидить дівчину з Москви, колись сказав: «Коли ми почали знайомство, там була стіна льоду між нами». Вона не здавалося б, щоб відкрити мені, або принаймні, нехай мені заближатися до неї. Але повільно, крок за кроком, я змогла розбити лід і знайти, що під ним лежить найловіша і турботлива людина в світі.

Російська кухня
Для багатьох російських жінок смачна вечеря - це спосіб показати свою любов, тому бути готовим до своїх кулінарних експериментів. В першу чергу російська їжа може здатися абсолютно нормальною і навіть трохи нудною. Але якщо ви починаєте їсти російську їжу весь час, не тільки коли ви відвідуєте її батьки, у вас буде більше і більше питань.
Що це дивний фіолетовий салат? Оселедець буряка? Смажені млинці? Чому кладуть капусту у всіх стравах? Скільки видів олій існують на землі? Що таке житній хліб? Насолодіться смачними стравами. Наприклад, друг шахти любить Олив'є салат. За його словами, це тому що в ній немає капусти.