Куала Лумпур

Світлана Краснякова пише:
Куала-Лумпур – столиця Малайзії, ще один мегаполіс Південно-Східної Азії. У перекладі назва міста означає «брудний рот». Річка дійсно є, його чистота листя багато, щоб бути бажаним :
З серпня по грудень дощовий сезон. Ми були щасливі, щоб виловити дощ щодня! Але при підвищеній вологості тепло легше переносить.
Куала Люмпур, як і вся країна, має дуже цікавий національний склад. Китайська, Малайзія, індуси, Bengalis та ін. Основна релігія - Іслам.
Для отримання візи в Малайзію не потрібна віза, на прибуття в паспорт, поставте печатку на 30 днів.
І тепер я пропоную ходити з мене в цьому пості на Куала-Лумпур :

KL центр, метро Букіт Бинтан. Кількість торгових центрів на квадратний кілометр тут неба. Різні брендові бутики, підробки відомих брендів, мережа кафе Starbucks, McDonald's і т.д., всі види ресторанів і харчових судів. Проживання туристів тут. Під час пішохідної дистанції вежі Петронаса та вежі Менара :

Хоча є кілька пішоходів в KL, все ретельно зроблено для них. Виняток світлофорів. Не допускаються автомобілі і велосипеди. Ви повинні бути обережними. Скрізь тротуарні, гігантські переїзди з безпекою та камерами, дорожні маркування.

Міні-парк перед Петроною вежею.

Таксі Куала-Лумпур

р.

Якщо це ворота перед вами, то ви знаходитесь в Chinatown :)

Якщо вони готуються до китайського Нового року, або кульки завжди висять тут:

Насправді це дуже великий оптовий, де ви можете купити все, що вам потрібно.

р.

Ми не любимо це. Маленький простір, багато людей і пескі продавців. Або ми були просто голодні :

Ворота в іншому кінці китайської вулиці.

І це Маджид Джамек мечеть, розташований біля станції метро однойменної назви. Побудований в 1909 році, туристи можуть ходити тільки на території, всередині яких неможливо. Також слід накрити колінами і плечима.

р.

Куала Люмпур можна сміливо назвати кам'яним джунглем. У місті є багато зелені і дерева.
За блакитною поліцією є тайський посольство:

Перегляди

дороги хороші, тому зупинки.

Вид з станції Пасар Сені. На фото станція метро Куала-Лумпур, яка знаходиться в старому залізничному рядку, побудованому британською в 1910 році.

Я дуже сподобалося місто. Чистий, добре занурений, багато цікавих речей! Я сподіваюсь бути знову, я не бачив багато : Це кінець нашої ходьби :

й