Калейдоскоп. No 7

Суд Ірану задовольнив позов громадянина Генгема до його жаді мусульманського чоловіка Шахіна, який не давав свого єдиного подарунка на 10 років одруженого життя. Тепер він повинен представляти дружину 124,000 червоних троянд як компенсацію.

Трирічний Азім Хан був надано спеціальні права мотоциклів в Єгипті. Вони були видані дошкою суддів після того, як хлопчик показав їм свою майстерність. Азім Хан повинен довести, що він може приїхати на потужну гармату Бюлетень після його батька викласти спеціальну розширену систему на мотоцикл так, щоб Азім міг отримати рульове колесо і педалі. «Дуже більше непристойно, ніж багато дорослих водіїв я знаю», - сказав він.

У Китаї був змащений гігантський сталевий міст.
Справа в тому, що він був обраний самогубцями. Зрозуміло, вони заважають руху транспорту, тому що накладники створили гігантські дорожні варення. «Ми спробували все – кладемо охоронців на обох кінцях мосту, кладемо паркани і сітки, кладемо знаки, які просять людей, щоб нести самогубство десь». Ніщо працює. Суїциди, що прилітають до нашого мосту. Тільки зараз, після того, як все масло було змащено, ніхто не стрибає в будь-який час і міст відновив нормальну операцію." З 1 міс. 8 осіб забрали своє життя.

У деяких туркменських школах викладачі не допускаються погані класи. Місцеві посадові особи, які вирішили підвищити академічну продуктивність в навчальних закладах. У школах Дашгузської області студенти даються лише «фуурами» та «фіями». Студенти з радістю навчаються урокам фольги. «І вони навіть мають аудію, щоб сперечатися з викладачем, який поставив одну «п'ять» і іншу «пляшку», хоча обидва не відповіли майже нічого в класі», – каже один вчитель. Раніше за ініціативою колишнього президента Туркменістана Сапармурата Нязова, фізичного виховання та трудових класів були скасовані в школах, скорочено навчальні години в математикі та фізикі, а також дослідження «збитої книги». Нязова - "Рухнама" (Туркменська версія Юші).
І в дослідженні Рунами не можуть бути інші оцінки, ніж «добрий» і «експерт» ...

При Університеті Мадрида «людо-компутатор» Джейм Гарсія Колумбії назвали від пам'яті 150,000 цифр, що стоять після десяткової точки в кількості Пі (це мудре число після трьох, як чотиринадцять сотень, йде в нескінченність). І це винахідливе Garcia, без однієї помилки, називається і називається числом за три дні і три ночі - 150 000 штук. Під час експерименту було 652 величезних слайдів, щоб відтворити на екрані в аудиторії всі цифри, які Колумбії сказали з пам'яті. Він сидів з його спиною на екрані і не міг бачити те, що було прокладено на нього. Іншими словами, на Землі здатні люди. . .

У Малайзію, 107-річному жительку Вук Кундор почав шукати нове ф'янке, яке повинно стати її двадцять третинним чоловіком. Мухамад Муса, 37, може незабаром залишити її для молодшої жінки. Муса в даний час проходить добровільне лікування наркоманії в Куала-Лумпурі, а літня Малайла розповіла журналістам, що вона не була лівою. «Я збираюся знову заміжати, щоб позбутися від почуття відмови», - сказав він. Wuk Kundor і Muhammad Musa одружений в 2006 році. Для Kundor це було 22-е весілля, Муса зробила свій дебют. Він покликаний навчити Кундора латинського алфавіту, і вона Муса основи Ісламу.

У Лапланді, Ісландська Свед Ерольд Сігурдсон живе в його будинку біля місцевої дороги No 353. Дорога біля свого будинку робить крутий поворот, а також водіїв вантажівок часто приводять сюди на високій швидкості. А тепер другий день, будинок Сігурдсона на третій раз заповнили колодами, які перевозили лісовозом, що проходячи. Сигурдсон вже вчив характерний звук вантажівки, що не вписується в поворот і літаючі колоди. Захоплюючи цей звук, Swede ноти, вам потрібно запустити дуже швидко. У своєму будинку пошкоджені вхідні двері і вісім вікон, а карні колоди демонстрували дах.

Відомий драйвер Шумачер знову знайшов себе в прожекторі. Михайло був пізно для аеропорту... Він назвав таксі, але він отримав за кермом таксі, пересадивши водія в пасажирське сидіння. І потопнула педал... «Я був пасажиром і був своєрідним дивом, але отримавши Шумі як водій був неймовірним», - сказав Тунсер Ільмас. Він був у повному дросельному русі, що проходить по кутах і перехоплюючих місцях.
В результаті Михайло зумів дістатися до аеропорту, і в аеропорті Тунсер Ільмакс Таксі отримав не тільки майстер-клас водіння від чемпіона Формула 1, але і наконечник 100 євро.

Пташиний Бубі став головним характером матчу, в якому фінська команда збивала бельгійців 2-0. На 19-й хвилині зустрічі, в точній точці, фіни несподівано занурилися в перехрестя. Після того, як сидить там трохи більше хвилини, він кинув на іншу половину поля і сідає на перехрестя бельгійських воріт. В цілому, в той час як суддя зустрічі і гравці, які захопили птаху прей, намагаючись його відхиляти, гра була перервана протягом декількох хвилин. Філін, насолоджуючись ірмойлем, вилетіли за межі стадіону, попередньо зробивши пару лапсів по області до апеляційності 35 тис. глядачів.

Одного разу людина прогулялася в місцевий бульйон. І я був дуже шокований, коли я визнала дружину серед співробітників. Як виявилося, в такому старому вигляді жінка добре працювала, пояснивши її чоловікові її відсутність роботи на нічному зсуві в магазині, розташованому в сусідньому місті. «Я був просто безглуздим. На першому здавалося мені, що все це відбувалося уві сні, польські газети цитували засновницю дружини, не вказавши, що цей охоронець сімейних цінностей зробив у бульйоні. Пара жили разом 14 років.