694
Фотозвіт. Подорож в Малайзію
Сьогодні я хочу показати вам і розповісти про нашу подорож до красивої країни Малайзії.
У листопаді 2012 року відбулася поїздка.
51 зображень
Коли я прибув на CL і вийшов на дим, я бачив цю картину.
Після того, як ми протерли очі і об'єктив камери, ми побачили цю картину.
Що здивує в перші хвилини перебування в КЛ - незвичайний для "натур" вологості людини.
Цигарки були вологими, і руки і обличчя постійно змиваються.
Це почуття неочищених рук не залишить нас на протязі всього дня.
Після паління і повернення в прохолодний аеропорт ми чекали на наш рейс до Лангкаві.
Будівля аеропорту досить цікава.
Я був дуже радий відмінністю сучасного дизайну аеропорту, в стилі хай-тек (понадзвичайно) і червоного шаббі стільці, як якщо з СРСР.
Стільці, до речі, відносяться до чудового кафе, в якому ми їсти (погано?) грибний суп, і кілька разів повернулися до соків і коктейлів, які ми любили дуже багато.
Ми приїхали вранці і на обід, щоб полетіти до Любкаві.
Так як внутрішній рейс був МалайзієюАйр, ми відступили з того ж терміналу і не з низького тарифного терміналу, тому ми вирішили провести півдня в аеропорту.
Ми самостійно купили квитки і через туристичну компанію замовлені готелі і перекази в KL (більше на цьому пізніше). Ми не приймали переказу до Любкаві, і абсолютно не пошкодили його.
Пройшовши в просторий номер, як бараки, ми приймали наш багаж на транспорті, і переїхали на вихід.
Знову ж таки, після вдихання гарячого і вологого повітря, ми вирішили знову курити (це остання згадка про куріння в цій замітці).
Коли ми попросили співробітника аеропорту, який проходив, де курити, ми побачили заспокійливе обличчя Малайзи. й
Ми повернулися до лічильника таксі і придбали квиток на 18 кілець. Для порівняння запропонована вартість трансферу $100.
Крім того, біля стійок таксі, ми побачили автопрокатні стійки, бо я планував взяти машину, я взяв з приємних Малайс, які хотіли продати мені автомобіль, рекламний буклет, який також мав карту острова.
Зовсім, ми відразу відчули водій таксі, кидаємо наші сумки і поїхали до готелю Frangipani.
Ми приїхали в готель, перевірили. Ми не ставимося до того, що ми повинні мати. У нас була вілла Garden View, але ми влаштували в кімнаті, що знаходиться в двоповерховій будівлі, поруч з величезною віллою, біля басейну соляної води. (Я не знаю, як пояснити краще)
Я навіть не був розроблений, тому що це було Garden View Villa, і якщо це не було, я був щасливим.
Ось вид з нашого балкона:
На острові ми зустрілися з місцевими
Скрізь
Додано до [mergetime] 1380080519[/mergetime]
захистили конституційні права.
Не варто забувати про свою конфіденційність.
Дуже красиві водоспади на Ланкаві.
Не дуже високий, але все ще.
Якщо хто-небудь не знає, символ Лангкаві є орел.
Langkawi - невелике село, немає хмарочосів, але є дивовижна природа.
Що я люблю там поєднання гір, пальмових дерев, море і цілий рік літа.
Наш готельний пляж Перша зелена трава, потім пісок і море.
Але ці банани виросли прямо в нашому готелі, біля входу в приміщення.
Але так як вони ще зелені, я не вівся.
П.С. Вибачте, що фото не є в хронологічному порядку, але це не дуже важливо, я думаю.
Якщо ви бачите ці птахи, приводите їх далеко.
Щоранку ми пропонуємо сніданок.
Коли ви йдете на сік, ваш сніданок пішов.
"Чи є дерево там!"
р.
Карта Лангкаві, біля Орла.
Langkawi - архіпелаго, що складається з 99 островів.
387268
Звичайно, ми повинні говорити про їжу.
Але я не маю свого роду людей, які фотографують їжу і кладуть її в Instagram.
Не існує фотографії продуктів харчування.
Але ось чудові смажені креветки.
р.
Вулиця в Ланкаві.
Прогулянка по Львову на обід і вечерю.
р.
З тих пір, як ми не вийшли на знаменитий кабельний автомобіль (для нього було в цей раз індіанський Новий рік, а черга була вимірена тисячами індуси), ми пішли на одне з найбільших місць на острові - високо в горах є готель, який по-справжньому забезпечує свою вежу з оглядовою палубою для туристів.
З того, як було туман, то фото не добре, але у мене є щось подарувати пальця.
Приблизний...
З’ясуйте, що вони вказували на жовтих кросівки.
Ці маленькі басейни на відстані - це креветкові ферми.
ЗАМОВИТИ Зробіть ще одну картину їжі.
Не варто судити за зовнішнім виглядом.
Це найбільш божественна страва, яку я коли-небудь смакував (званий Fed kway teow). Складається з рисової локшини, пророщеного рису, зелені, яєць, креветок.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Під час подорожі по острову ми приїхали на закриту маяк.
р.
Маяк з кішка-watchman
Підпишіться на нашу розсилку.
Але ми не завадили там баранину.
Увечері ми замовляємо сік або лаймовий чай в ресторані готелю, і ми будемо використовувати Wi-Fi і дивитися захід сонця.
Насправді, ми не просто їсти і спати. На катерах ми стержуть водні мотоцикли, стержуть острів, прибули оглядові поїздки на човнах. Або ж вони неякісні.
В цілому, ми зупинилися на Лангкаві за 9 днів, і вилетіли назад до Куала-Лумпур, де ми витратили майже 2 більше днів.
Ми влетемо до Куала-Лумпура вдень, доки ми доїхали до готелю, поки ми перевірили - це було майже темним.
Ми швидко побігли закуску, а потім до головної визначної пам'яті KL - Twin Towers Petronas.
Фотографія не передає всю красу (особливо з фотографом, як мені)
р.
Ми дуже втомилися, ми сиділи на лавці, захопили вежі і пішли назад до готелю.
По дорозі ми побачили щось, що не вписали в загальну картину тропічного мегаполісу.
49406
Ми повернулися до нашого готелю, поїхали до бару, і над величезними келихами коктейлів ми задумалися про наш план завтра.
Що ми отримали 1 повний день в КЛ, наступного ранку ми повинні залишити.
Увечері ми вирішили не платити 200 bucks за 3-годинну екскурсію, але відвідати місто самостійно.
Найлегший і найдешевший спосіб я обрала туристичну систему Taxify-Off.
Купити квиток на цей автобус, і ви можете їздити за 24 години. Ви можете посидіти і піти в будь-який з зупинок.
Автобус проходить через найважливіші туристичні місця КЛ.
Цей варіант підходить для нас.
Ось маршрут карта:
Це те, що автобус виглядає так.
Ви знайдете різні види маршрутів. Ми були на автобусі, який мав половину другого поверху без даху.
По суті, в такому режимі ви не можете побачити багато, тому ми вирішили зробити зупинку в парку птахів і провести більшу частину часу.
Я трохи більше про птахопарк, і я, ймовірно, закінчую.
Я скажу вам прямо - ми не дуже діти, але ми просто не збудували цього парку.
Це те, що цей парк знаходиться під відкритим небом.
Тільки птахи попередньо сидять в клітках.
У всіх інших місцях сітки простягається на дуже високій висоті.
Виявляється, що птахи не протипоказані в русі, але не можуть літати з парку.
, м2
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.
Є багато годівниць всередині парку.
Годівниці наповнені свіжими фруктами, і будь-який птах може прийти і їсти.
Поєднуватися, не відключаючи сусідів.
Я ніколи не бачив так багато павичів в одному місці до.
Вони ковтають там.
Павичів, ви скажете?
Інформа
1534454
Я думав, що птах хворий, і вона була просто заспокійливою.
Зніміть руки, щоб зберегти тан навіть.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Ему зберігають в клітку, але павичами вдалося дістатися сюди.
Спочатку я думав, що остріх був вживаний голубом, але потім виявилося, що голубиня просто впала в жилет.
У нас з'явилися друзі, продемонстрували нас своїм рідним.
Місце для фотографії з птахами.
Птахи не затвердження всіх розваг.
Шукайте цей погляд!
Не дивно, що вони зберігають його в клітку, справжній предатор.
Якщо ви втомилися - ви зможете чудово відпочити в печері, з штучним водоспадом.
Цей хлопець нагадав мені деякі динозавр.
Ми провели майже весь день в КЛ на птахопарку. Ми не шкодуємо.
Я здогадую, що я кінець там.
Останній фото повернеться до холоду, листопад Батьківщини.
Ви можете курчати.
Джерело:
У листопаді 2012 року відбулася поїздка.
51 зображень
Коли я прибув на CL і вийшов на дим, я бачив цю картину.
Після того, як ми протерли очі і об'єктив камери, ми побачили цю картину.
Що здивує в перші хвилини перебування в КЛ - незвичайний для "натур" вологості людини.
Цигарки були вологими, і руки і обличчя постійно змиваються.
Це почуття неочищених рук не залишить нас на протязі всього дня.
Після паління і повернення в прохолодний аеропорт ми чекали на наш рейс до Лангкаві.
Будівля аеропорту досить цікава.
Я був дуже радий відмінністю сучасного дизайну аеропорту, в стилі хай-тек (понадзвичайно) і червоного шаббі стільці, як якщо з СРСР.
Стільці, до речі, відносяться до чудового кафе, в якому ми їсти (погано?) грибний суп, і кілька разів повернулися до соків і коктейлів, які ми любили дуже багато.
Ми приїхали вранці і на обід, щоб полетіти до Любкаві.
Так як внутрішній рейс був МалайзієюАйр, ми відступили з того ж терміналу і не з низького тарифного терміналу, тому ми вирішили провести півдня в аеропорту.
Ми самостійно купили квитки і через туристичну компанію замовлені готелі і перекази в KL (більше на цьому пізніше). Ми не приймали переказу до Любкаві, і абсолютно не пошкодили його.
Пройшовши в просторий номер, як бараки, ми приймали наш багаж на транспорті, і переїхали на вихід.
Знову ж таки, після вдихання гарячого і вологого повітря, ми вирішили знову курити (це остання згадка про куріння в цій замітці).
Коли ми попросили співробітника аеропорту, який проходив, де курити, ми побачили заспокійливе обличчя Малайзи. й
Ми повернулися до лічильника таксі і придбали квиток на 18 кілець. Для порівняння запропонована вартість трансферу $100.
Крім того, біля стійок таксі, ми побачили автопрокатні стійки, бо я планував взяти машину, я взяв з приємних Малайс, які хотіли продати мені автомобіль, рекламний буклет, який також мав карту острова.
Зовсім, ми відразу відчули водій таксі, кидаємо наші сумки і поїхали до готелю Frangipani.
Ми приїхали в готель, перевірили. Ми не ставимося до того, що ми повинні мати. У нас була вілла Garden View, але ми влаштували в кімнаті, що знаходиться в двоповерховій будівлі, поруч з величезною віллою, біля басейну соляної води. (Я не знаю, як пояснити краще)
Я навіть не був розроблений, тому що це було Garden View Villa, і якщо це не було, я був щасливим.
Ось вид з нашого балкона:
На острові ми зустрілися з місцевими
Скрізь
Додано до [mergetime] 1380080519[/mergetime]
захистили конституційні права.
Не варто забувати про свою конфіденційність.
Дуже красиві водоспади на Ланкаві.
Не дуже високий, але все ще.
Якщо хто-небудь не знає, символ Лангкаві є орел.
Langkawi - невелике село, немає хмарочосів, але є дивовижна природа.
Що я люблю там поєднання гір, пальмових дерев, море і цілий рік літа.
Наш готельний пляж Перша зелена трава, потім пісок і море.
Але ці банани виросли прямо в нашому готелі, біля входу в приміщення.
Але так як вони ще зелені, я не вівся.
П.С. Вибачте, що фото не є в хронологічному порядку, але це не дуже важливо, я думаю.
Якщо ви бачите ці птахи, приводите їх далеко.
Щоранку ми пропонуємо сніданок.
Коли ви йдете на сік, ваш сніданок пішов.
"Чи є дерево там!"
р.
Карта Лангкаві, біля Орла.
Langkawi - архіпелаго, що складається з 99 островів.
387268
Звичайно, ми повинні говорити про їжу.
Але я не маю свого роду людей, які фотографують їжу і кладуть її в Instagram.
Не існує фотографії продуктів харчування.
Але ось чудові смажені креветки.
р.
Вулиця в Ланкаві.
Прогулянка по Львову на обід і вечерю.
р.
З тих пір, як ми не вийшли на знаменитий кабельний автомобіль (для нього було в цей раз індіанський Новий рік, а черга була вимірена тисячами індуси), ми пішли на одне з найбільших місць на острові - високо в горах є готель, який по-справжньому забезпечує свою вежу з оглядовою палубою для туристів.
З того, як було туман, то фото не добре, але у мене є щось подарувати пальця.
Приблизний...
З’ясуйте, що вони вказували на жовтих кросівки.
Ці маленькі басейни на відстані - це креветкові ферми.
ЗАМОВИТИ Зробіть ще одну картину їжі.
Не варто судити за зовнішнім виглядом.
Це найбільш божественна страва, яку я коли-небудь смакував (званий Fed kway teow). Складається з рисової локшини, пророщеного рису, зелені, яєць, креветок.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Під час подорожі по острову ми приїхали на закриту маяк.
р.
Маяк з кішка-watchman
Підпишіться на нашу розсилку.
Але ми не завадили там баранину.
Увечері ми замовляємо сік або лаймовий чай в ресторані готелю, і ми будемо використовувати Wi-Fi і дивитися захід сонця.
Насправді, ми не просто їсти і спати. На катерах ми стержуть водні мотоцикли, стержуть острів, прибули оглядові поїздки на човнах. Або ж вони неякісні.
В цілому, ми зупинилися на Лангкаві за 9 днів, і вилетіли назад до Куала-Лумпур, де ми витратили майже 2 більше днів.
Ми влетемо до Куала-Лумпура вдень, доки ми доїхали до готелю, поки ми перевірили - це було майже темним.
Ми швидко побігли закуску, а потім до головної визначної пам'яті KL - Twin Towers Petronas.
Фотографія не передає всю красу (особливо з фотографом, як мені)
р.
Ми дуже втомилися, ми сиділи на лавці, захопили вежі і пішли назад до готелю.
По дорозі ми побачили щось, що не вписали в загальну картину тропічного мегаполісу.
49406
Ми повернулися до нашого готелю, поїхали до бару, і над величезними келихами коктейлів ми задумалися про наш план завтра.
Що ми отримали 1 повний день в КЛ, наступного ранку ми повинні залишити.
Увечері ми вирішили не платити 200 bucks за 3-годинну екскурсію, але відвідати місто самостійно.
Найлегший і найдешевший спосіб я обрала туристичну систему Taxify-Off.
Купити квиток на цей автобус, і ви можете їздити за 24 години. Ви можете посидіти і піти в будь-який з зупинок.
Автобус проходить через найважливіші туристичні місця КЛ.
Цей варіант підходить для нас.
Ось маршрут карта:
Це те, що автобус виглядає так.
Ви знайдете різні види маршрутів. Ми були на автобусі, який мав половину другого поверху без даху.
По суті, в такому режимі ви не можете побачити багато, тому ми вирішили зробити зупинку в парку птахів і провести більшу частину часу.
Я трохи більше про птахопарк, і я, ймовірно, закінчую.
Я скажу вам прямо - ми не дуже діти, але ми просто не збудували цього парку.
Це те, що цей парк знаходиться під відкритим небом.
Тільки птахи попередньо сидять в клітках.
У всіх інших місцях сітки простягається на дуже високій висоті.
Виявляється, що птахи не протипоказані в русі, але не можуть літати з парку.
, м2
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час.
Є багато годівниць всередині парку.
Годівниці наповнені свіжими фруктами, і будь-який птах може прийти і їсти.
Поєднуватися, не відключаючи сусідів.
Я ніколи не бачив так багато павичів в одному місці до.
Вони ковтають там.
Павичів, ви скажете?
Інформа
1534454
Я думав, що птах хворий, і вона була просто заспокійливою.
Зніміть руки, щоб зберегти тан навіть.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Ему зберігають в клітку, але павичами вдалося дістатися сюди.
Спочатку я думав, що остріх був вживаний голубом, але потім виявилося, що голубиня просто впала в жилет.
У нас з'явилися друзі, продемонстрували нас своїм рідним.
Місце для фотографії з птахами.
Птахи не затвердження всіх розваг.
Шукайте цей погляд!
Не дивно, що вони зберігають його в клітку, справжній предатор.
Якщо ви втомилися - ви зможете чудово відпочити в печері, з штучним водоспадом.
Цей хлопець нагадав мені деякі динозавр.
Ми провели майже весь день в КЛ на птахопарку. Ми не шкодуємо.
Я здогадую, що я кінець там.
Останній фото повернеться до холоду, листопад Батьківщини.
Ви можете курчати.
Джерело: