Крістофер Гейні – Австралійський графічний художник, який отримав цифрове мистецтво на наступний рівень. Працює в сюрреалістичному порядку при стику 3D і фото, а вихід просто дивовижний.
, Україна
, Україна
р.
р.
Р.
499 р.
р.
Інтерв'ю з Крістофером Haines
Тож починайте з традиційними: розкажи нам трохи про себе.
Моє ім'я - Крістофер Хайн, 20-річний дизайнер/цифровий художник з Перта, Австралія. Я приваблю до всього про цифрове мистецтво і музику. Я працюю в локальній студії, я також фріланс і я є членом команди DeepCORE.
Де почалася фосцинація з дизайном та ілюстрацією?
Я малюю всіх моїх дітей, і був фанатом коміксів Бетмена. Очевидно, що в той час я насправді не малювання, творчість була попереду технічних навичок. Більшість часу я придумав деякі символи і малювати їх в шкільні блокноти.
Пізніше я отримав знати Photoshop 5.0 і він був любити на перший погляд. За допомогою deviantart.com я почав завантажувати свою роботу онлайн, і я дивився те, що інші думки. Уміння генерувати та маніпулювати абстрактними формами було godsend для мене, і це дозволило мені розвивати творчо.
Яким був ваш шлях від повного фотошопа початківця до вже визнаного майстра?
Я радий хто думає, що я майстер! Ну, по-перше, важко працювати протягом багатьох років, і по-друге, важливо варити в цьому середовищі, спілкуватися в різних професійних громадах. Немає нічого більш ефективного, ніж зробити вашу роботу на дисплеї професіоналами, які будуть висловлювати свою думку. Я вже згадав DeviantArt, що я був з 2004 року. Я також приєднався до кисневої, зараз закрита арт-група.
Допомогло мені зв'язати з іншими артистами і просто підштовхувати межі експериментації. Хочу подякувати за те, що я сьогодні.
Де ви знайдете натхнення для створення вашої роботи?
Я надихнув різні напрямки, які пізніше розтоплюють в те, що ви зателефонуєте до мого стилю. Я намагаюся виглядати якомога простіше і постійно веселитися на щось цікаве в блогах і журналах.
Традиційні художники та старошкільний дизайн. Крім того, я зацікавлений в тому, як вони підходили до дизайну в різних давні цивілізації. Я зацікавлений в пошуку роботи графічних дизайнерів, які жили багато століть тому. Звичайно, комунікація може бути гарним джерелом натхнення.
Так як приходить натхнення до життя? Який ваш нормальний робочий процес?
Робочий потік може відрізнятися залежно від типу роботи. Якщо це комерційне замовлення і є терміном, я починаю створювати концептуальні ескізи, щоб побачити, яким чином піти. Кілька ескізів паперу дозволяють визначити склад. Дошка з кріпленими нотами і протяжками - зручна річ і вона постійно перебуває в моєму полі зору під час роботи.
Які інструменти використовуються в роботі?
Є три основні програми, які використовують. Adobe Photoshop, Maxon Cinema 4d і Poser. Багато цифр з моїх ілюстрацій створюються в Позері, де я модель поз, типи тіла, за ескізами я змалював раніше. Далі я експортую сітку на кіно 4d, де я почав маніпулювати форму, видаливши полігони і додавши нові частини до нього. Текстури для форм створюються в Photoshop за допомогою фото і малюнків.
Отриманий рендер передається на фотошоп, де починається справжня робота. Я побудую світло, використовую мікс фотографій, а також малюнок, щоб створити світ навколо фігури. Весь процес займає близько 50 годин.
Ви думаєте, що це важливо для дизайнера не тільки до фотошопу, але і для майстра 3D?
Я знаходжу, що з використанням 3D в поєднанні з фотографією і кресленням є найбільш ефективним, але з іншого боку, це індивідуально для кожного. Багато людей роблять фантастичну роботу тільки обмежена фотошопом.
Я впевнений, що майстерність 3D відкриє нові горизонти в роботі. Це дійсно дасть вам можливість реалізувати будь-яку фантазію. Я почав вивчати основи в програмі Bryce. Тепер я віддаю перевагу кіно 4d, він простий у використанні, має інтуїтивно зрозумілий інтерфейс. Я збираюся вивчити Zbrush в майбутньому, щоб взяти свою роботу на наступний рівень.
Які поради можна надати читачам, які тільки починаються?
Початківці ніколи не можуть зупинитися, завжди рухаються. Ви вже знайшли, але зможете спробувати нові, які допоможуть вам розширити свої навички.
Я також раджу дотримуватися тенденцій в маркетингу, брендах, оскільки це ваша робота, яка пізніше буде служити інструментом для цього маркетингу. Ну, звичайно, вона займає багато роботи, щоб отримати помітку.
495187р.
Окс Кріс, дякую вам за інтерв'ю, і дати мені закриваю.
Якщо ви хочете досягнути успіху, вам потрібно орієнтуватися на вашу роботу і вставити пристрасть до неї. Є багато людей, які можуть надати вам кілька корисних порад. Рекомендація полягає в тому, що з одного боку потрібно мати універсальне сприйняття, а з іншого боку потрібно чітко розуміти те, що ви хочете.
Кредит Пауло Канабарро
Джерело:Abduzeedo.com