"Погляд лис."
Місце зйомок: Велика Британія. Tetford Forest, Англія.
Я фотографував цей фокс під час прогулянки по лісу, де я регулярно відвідує в пошуках красивих пейзажів. (Сам Морріс/Національний географічний конкурс)
Спіраль.
Місце зйомок: Нідерланди. Амстердам. ( © Харджен Вольтьер/Національний географічний конкурс)
р.
"Нескінченна подорож".
Перший ранковий поїзд їде над підйомним залізничним містом Місіма в Фукушіма, Японія. (Українська) Фотоконкурс Теруо Арая
"Скі Свемер."
Зелена морська черепаха від берега Тикехау Атолл в Туамоту архіпелагу, Французька Полінезія. (© Vincent Truchet/Національний географічний конкурс)
"Байт канопі."
Дерево коронок біля єврейського музею в Берліні, Німеччина. Кевін Конноллі/Національний географічний конкурс Фото
"Бабі."
У Центрі порятунку Санага Йонг проходить реабілітація дитячого химпанезу. (Allison Leach/Національний географічний конкурс Фото)
"Вайт".
Mantises in Kahramanmarash, Туреччина. ( © Мехмет Карака/Національний географічний конкурс)
«Життя подобається сон».
Я фотографував цей неймовірний захід сонця, як я повернувся додому з роботи в Меномоні, Вісконсін, США. (©) Адам Дорн/Національний географічний конкурс Фото
"Хлопчик і його собака".
Наш дворічний син грає з собакою в м. Брюсон, Каліфорнія. (方尺) (chi2)
7500 р.
"Омохара".
Місце зйомок: Японія. Токіо.
Омохара не тільки географічне перетину Омотессандро і Харажуку, але й суміш різних стилів, сучасних і традиційних культур. (Українська) Фотоконкурс Теруо Арая
"Чи не з'являться бісонні роумси."
Величезні трави двосонного пана Гранд Тетон Національний парк в м. Ваймінг, США. Glen Hush / Національний Geographic Конкурс
"Scat art."
У роті гігантського моря зняти з берега Тикехау Атолл в Таумоту архіпелаго, Французька Полінезія. (© Vincent Truchet/Національний географічний конкурс)
"Жива."
Табір на Кордилері Гора Huayhuas, Перу. Довгий вплив пострілу. (©) Sorin Rechitan/Національний географічний конкурс Фото
Гардіан.
дельфін купує в океані з островів каналу, Каліфорнія, США. (©) Робін Бенсон (Національний географічний конкурс)
496862
"Другий гравець."
Місце зйомки: Острів Північний Страдброке, Квінсленд, Австралія.
Портрет незнайомця, який відігравав шпильки в спекотному листопадному сонці. Це був перший раз я запитав незнайомця для мене. Це був особливий момент. Я дуже вдячний йому за спокій і характер, який видно на фото. (© in © ©)
Габаритний зображення
"Жива від смерті."
Місце зйомки: Масай Мара заповідник, Кенія.
Нейл крокодил атакує сірий травень. (© © ©)
"Дунсторм на озері Горта."
Буря над озером Орта, П'ємонт, Італія. (ic Riccardo Criseo/Національний географічний конкурс)
"Макро: морська голка".
Морська голка з берега Тікехау Атол в Туамоту, Французька Полінезія. (© Vincent Truchet/Національний географічний конкурс)
"Район над Гімалаєю".
Фото було взято в с. Хангсар, Непал. (©) Ед Грахем/Національний географічний конкурс Фото
"Природний вибір."
Качка намагається втекти з мака рожевого пелікана на озері Лахота в місті Джамнагар, Гуджарат, Індія. (Українська) Аміша Патель / Національний географічний конкурс
Рорчач.
Пізня осінь в шотландських висотках. (©) Sorin Rechitan/Національний географічний конкурс Фото
463769
"Кідний кит."
У вересні 2013 року на узбережжі острова Реюньйон, Східна Африка. (© Gaby Barathieu/Національний географічний конкурс)
Сонце закриття.
Арнадо ганчі в поле біля Рослу, Канзас. (©) Деніс Освальд/Національний географічний конкурс Фото
Nest Crow.
У Токіо корови часто будують гнізда з костюмів одягу. У місті є кілька дерев, і птахи не вистачає матеріалу, щоб побудувати гнізда, так що вони вкрадають вішалки з балконів. В результаті гнізда виглядають як художні установки на використання перероблених матеріалів. (© Yosuke Kashiwakura/Національний географічний конкурс)
1 999 р.
"Хлопець руки".
Wesley Wade був народився передчасно на 28 тижнів. Його батьки просто поінформували, що їхня дитина, яка важить менше кілограма, може знадобитися хірургія серця. Тепер за 4.5 місяців, Wesley зважає 4,5 кілограми і продовжує дивувати всіх, хто зіткнувся з цією незвичайною дитиною. Ванкувер, Британська Колумбія, Канада. Erin Wallis / Національний географічний конкурс
"Одній дзвінок".
Рано вранці в парку Richmond у Лондоні, Великобританія. П'ятий жовтень. (©) Prashant Meswani/Національний географічний конкурс Фото
р.
"Оскар, слух."
Під час поїздки до острова Дарвін в Галапагос архіпелагу на нашому човні вилетіли червоно-леговані боби. ( © Jo Jo ©)
р.
"Мара."
Гіраффа вода з невеликого озера в Масаї Мара Nature Reserve, Кенія. ( © Majed al Zaabi/Національний географічний конкурс)
"Останній промінь на хабному купі".
Tenaya Canyon в Національний парк Йосеміту. ( © Дуглас Croft/Національний географічний конкурс Фото)
Шейк.
Коричневий ведмедик відтіняє свою шкіру в Камчатці. ( Роберт Пфафенбауер / Національний географічний конкурс)
р.
Скелясті гори.
Снігохідні вершини скелястих гір на американський континентальний дивіденд захід Денвера, Колорадо, США. Стратостат вид. (© © ©)
"Чорна кішка".
浜у 涓 蹇 Фотоконкурс
"Схід сонця."
Сонце над греблем на річці Юкона, що тільки почав лід, 6 листопада 2013 року. © © © ©
«Вода для людей, води для життя. й
Озеро в Таджикистані. (Українська) Мехді Бемані Найні (Національний географічний конкурс)
«Корони та кошеня».
Корови на пустельному пляжі Таріфа в Андалусії, Іспанія. (© © © ©)
"Чи ви запитуєте про проблеми?"
Ми зустрілися з цим левом на шляху від Національного парку «Калагаді» до заповідника «Мабуазегуб». Він лежав на боці піщаної дороги, і я навіть не можу сказати, хто був більш страшним, коли ми майже побігли над ним. (© Кріс Хабегер/Національний географічний конкурс)
"Фокс і північні вогні".
Фокс перед північними світами біля Бетель, Аляска. ( © Грег Лінкольн/Національний географічний конкурс)
Останній шанс побачити: Гем в короні
Око горили з Лондонського зоопарку. (Сам Морріс/Національний географічний конкурс)
"Аутумна моза."
Рівні луків по річці Сніке у Ваймінгу, США. Glen Hush / Національний Geographic Конкурс
р.