Amy Lee на музику, сад і сама

Де був Amy Lee? Насолоджуйтеся життям з чоловіком, друзями, приготованими, навчаються грати в арфа і знайшли час для себе. За стереотипом, іконою рок-музики, героїні готичного образу є вразливою, трохи дивною, але розумною жінкою, яка зробила з неї талант. В той же час Ами не впаде в промисловість. Її пріоритет – музика, яка має сенс.

Р

р.

«Музика – одна з найважливіших речей у житті. Я впевнений, що творчість є найкращою терапія для вашої душі.

Ами не може похвалитися безхмарним щасливим дитинства. Постійне переміщення, ранньою смертю її сестри Бонні Все це, по-іншому або іншому, уражається робота Ами.

«Я завжди був королева драми. Я пам'ятаю, коли я був дитиною, щоб бути мертвим, і я хотів мій мама, щоб вірити це і виклик поліції. Але вона ніколи не вірила, і я був дуже засмучений і кричав.

14007 р.

179474

«Я дуже багато. Я не знаю, як це допомагає мені. Я торкаюся поганих речей і для хороших речей. Іноді садиба може бути красивою. . . ?

Але музична родина допомогла реалізувати свої таланти з раннього дитинства. У віці трьох років вона почала вчитися грати на фортепіано протягом дев'яти років. Її батько навчив її грати в гітару. У рідній родині Лі оселилися в рідному місті Малого Року, де було засновано Евансцес.

14007 р.

14007 р.

У той час вона мріяла про те, що класичний композитор. Але з часом зустрілися з однодумцями в майбутньому гуртом, відчував тягу на важку музику.

14007 р.

«Якщо ми побачимо про те, як ми щасливі, ми просто будемо любити себе. Люди намагаються втекти з проблем, приймати наркотики, отримувати п'яний, піти на вечірки і дискотеки. Що дійсно допомагає мені сидіти і думати речі через, стикаються з тим, що ви можете вирішити ваші проблеми і бути щасливими.

«Ця пісня змінила своє життя. «Що ви пишете його?» або «Ця пісня врятувала мене від розлучення». Такі слова не можуть, але радіти!

Amy Lee все ще працює з Evanescence. Але з Ben Moody, з ким вони почалися разом, відносини не робили. Причини цього відрізняються – від особистих незгод до творчих Може бути це просто ревно...

У наш колишній гітарист, Ben Moody завжди був відхилений, що люди приділили більше уваги мені, ніж до нього. На концерті я ще й побився!

Більшість костюмів Лі виступить на концертах. Вона зазвичай носить корсети, сітки, довгі спідниці і шкіряні черевики для виконання. Хоча іноді ви можете подумати, що Amy не має сенсу стилю. Але вона мала певну картину.

14007 р.

14007 р.

14007 р.

14007 р.

14007 р.

14007 р.

Люди розповідають мені, що я не можу одягатися як фея. І я зазвичай кажу, я в рок-групі, я можу зробити все, що я хочу!

У моєму одязі я люблю змішати кілька стилів: щось з породи, наприклад, ланцюжки, метал і т.д. і речі з епохи Вікторія і казок. Я просто за допомогою моєї фантазії.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Це рідкісне для Ами, щоб сказати, що вона красива. Ви не можете викликати її струнку. Але Ами не піклується.

«Я не бачу нічого сексуального про людей, які діляться шкірою і кісточками. Вони не повинні носити щільний одяг.

Брайан Молко та Ами:

Vanessa Hudgens і Amy Lee:

14007 р.

Ще одна дивовижна фото Джастін Тимберлей і Amy Lee:

14007 р.

Ами і Келлі Осборн:

Крім музики, Лі має інші пристрасті. Наприклад, вона захоплює картину. За словами співачки, весь будинок покривається картинами в дусі фантазії або абстракціонізму, але поки вона не замислювалася про те, щоб ставити їх в громадськість.

р.

Тепер після тривалої перерви від шлюбу (Джош Харзлер став чоловіком), Ами Лі повертається на роботу. Минулого року ми випустили альбом, який Amy дуже гордий.

14007 р.