Клосхари, трамваї.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Вони можуть навіть прикрасити мішки для сміття зі кристалами від Сваровського. Але ні, просто дайте їм причину, щоб загорнути себе в ганчі! Звісно, є зірки, корпоративна недбалість та свідома неточність виглядають дуже стильно і «відомо» (це мені, наприклад, про Johnny Depp або Kate Mos), але інші вони виглядають, де вони виглядають! . . . )

Достойний конкурс на вуличні грядки може бути не тільки назавжди брудним і п'яним скелям, але і досить поважним особистостями.

Ось Бред Пітт, скажемо. Проблема з цим хлопцем полягає в тому, що він не любить голитися. Іноді ви отримуєте стрижку. Він відчуває себе як Ангі, який, до речі, завжди виглядає красиво, залишає всі діти на Бреді, і вона йде на покупках і спа-центрах.

6924961

Карі Мульліган. Зірка серії становить лише 26 років, і вона вже схожа на газову станцію напою, яка бджіл на пару рублів на площі станції. І ось ще одне питання - що таке мода, щоб одягатися ноги в uggi? І де знаменитості купують фуфаки мої бабусі?

І на килимі, Cary виглядає так милий.

р.

Бритні Списки. Britney, я втомився писати і читати про вас. Але поки ви не можете! Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Як сказав Коко Чанель, "Жінка, яка не була красива, вона була 30 - це фольго." Приходьте, Britney, це так просто: змивайте свій макіяж перед ліжком, голову, отримайте свій манікюр, підпишіться на тренажерний зал, нарешті... А також – погоджуєтесь, що у вас не є найбільш досконалі ніжки (заберіть всі шорти до сміття) і не найкрасивіші груди (покупити бюстгальтер, діти дивляться!)

Р

Ванесса Гудгенс. Відчуйте себе, як Vanessa вважає себе дивом того, як красива і фурнітура, як “Ви добре в всіх ваших нарядах, любові”. Все виглядає смішно ззовні. Не роблю достатньо грошей, щоб одягатися в гідних магазинах, а не на місцевому китайському ринку або на блошиному ринку. А іноді здається, що наш «геній» художник витягнув одяг з найближчого сміття.

Vanessa в рожевих брюках. Мама і сестра знаходяться поруч. Я розумію, що вона так незадоволена...

р.

Зверніть увагу на плями на штани. Я.

Крістен Стюарт. Для того, щоб відключити її «не-кошер» вигляд, актриса луків під рок-зіркою – нібито і призначено. Незважаючи на те, що, можливо, скошування під своїм дружцем - Роберт Пайсон з його немитаним і неохоченим волоссям.

Мадонна. Мадонна має звичку перев'язувати іноді так, щоб принаймні стояти, хоча б восени. Але, ви знаєте, що це не дратує. Вона навіть виглядає милий як bum :-

Р

Меган Фокс. Актор має такі ж неприємності, як Vanessa - "Я вже королева", вони і штани наодинці, як. І взуття! У цих яйцях загинув 3 покоління гламурних кошенят.

, Україна

Миша Бартон. Не поганий, але ось зовнішній вигляд. До Britney вона, звичайно, далеко, але ці вічні «вагові втрати-чутості», страшні дешевий одяг і загальна недбалість не надихають довіри. Тим не менш, дівчина повинна бути тремтінгом, тендером і "ваніль" :-

Матовий Дамон. Нема скарги про Матт в цілому, але цей погляд просто загинув мене – актор виглядає як сільський фольг.

Selma Blair. Ви познайомитеся з тітами, одягненими в стилі «молодої молоді» на вулицях міста? Це, в речах, які були модні роки тому... Він виглядає акуратним, але це смішно. Сельма іноді також виглядає як учасник ностальгічного натовпу.

Сара Джессіка Паркер. Я не вірю, що блискучий Керрі Брадшав ... не існує. Життя зла: З

Ума-Турман. Актриса є вболівальником в'язаних шапок і пуховиків, які не додають шарму і так не дуже привабливого зовнішнього вигляду. Будь-який, хто пише, що Uma красива – покажи мене в місці, що ви думаєте, красива. Хоча вона хороша актриса, я не сперечався.

Helena Bonham Картер. З повагою, образ міського lunatic не завжди доречний. Хай, Єлена, ви перезаражаєте?

І це не повний список, я ще не включав інші старими грязами і слобами, нехай тільки ті, хто втратив свою людську форму через наркотики і алкоголь.

Фото різних форматів – це стилістичний пристрій, що недбала, а також психіки.