Винжливий пан Клонею

Король Голлівуду обіцяє помста на хостах «Суботне нічне життя» за те, що вони збудували свою ручку для молодших дівчат. Клоні обіцяє, що його відповідь буде жорстоким.

Жорж Clooney - це не тільки переможець Оскара, режисер, продюсер і просто великий хлопець, але і ідол, який також є шанувальником жартів.

Об'єкти своєї частої лесби були Sandra Bullock, Bill Murray, а також Brad Pitt і Matt Damon. Однак, після того, як сам Clooney був смічений на Золотих глобусах, кажучи, що він відданий «пропустити простір і штампувати» замість того, як жінка власного віку (це про фільм «Гравність»), Clooney має намір навчити Amy Poehler і Tina Fey справжній урок.

Ами Поелер і Тіна Фей - сміливі жарти.

Перш за все, Джордж бере участь у своїй венчурній компанії Matt Damon, відправляючи жарти сердитися літерою письмово, нібито, зірка фільму «Добрий Полювання». Але Ами і Тіна швидко її фігурують.

Я отримав гігантські фруктові кошики в пошті з господарів, Дамон поділився на інтерв'ю в четвер.

Як я писав, Мат також був предметом жартів Clooney. А другий день розповів Реддіт АМ, як Джордж Клонею використовував його, щоб помстати на Тіні Фей і Амі Поелер.

Джордж написав листа про серцебиття від мого імені і відправив його до Тини Фей і Ами Поелер. Я сказав мені, скільки вони болять мої почуття, jokingly викликав мене "scavenger." У відповідь вони відправили два кошики фруктів. Є ціле літера апології в одному. Ще одна замітка читати: "Якщо це всі слова Clooney, то будь ласка, знаю, що ми дратуємо хороших жартів і нам потрібно спробувати наш найкращий для нас."
Я фотографував листи і відправив фотографії до нього по електронній пошті, з написом: Йдемо, скопіюйте себе (замітка автора: Я перейде це як «з залізницею», але я не маю точної впевненості, тому я залишаю переклад до вас).
По-перше, він ще малюк. Я можу побачити свої плечі, коли він сміється самостійно в домашніх умовах на власних жартах.

Р

Георгій і Ами Поелер.

Поелер і Фей, які не захотіли його жартом, написав Клонею замітку просити його до «три важче». Але клауні не зробив. Він, звичайно, відмовився говорити про те, що інший жарт він був готовий до хосту, але він обіцяє, що це буде «зручним».

Чи запитали мене намагатися? - сказав Джордж Клонею. - Я буду робити все краще. Дуже смачна страва!

Але якщо я роблю те, що я маю на увазі, це буде дійсно жорстоким, тому я повинен вирішити, чи гра коштує свічки.