У степах Ами Винобуд

Dion Bromfield - молодий, але маловідомий англійський співак. Діон був походником емі Winehouse. Винороб, який підтримав музичний талант Діону. Вона навіть один раз сказала її godchild:
Діон співає набагато краще, ніж я зробив, коли я був її віком.
р.

дебютний альбом Dion був випущений у 2009 році. Цей альбом складається з 12 обкладинок класичних пісень 60-х.

97724834

Альбом не містить оригінального матеріалу. Але ніхто не гасився. Іон був лише 13 років, і ніхто не очікував великих результатів.

13881р.

Зараз багато людей говорять про те, що у порівнянні з Winehouse, Dion без талантів. Однак два співаки мають дуже тісні відносини.

р.

Ами був покровником Діона. Не дивно, що Діон на фестивалі «Великий Чил» під час виконання чохла Любові не може триматися сльози, а весь фінал пісні відверто занурився.

13881р.

Діон зробив кілька разів з Ами. 20 липня 2011 р. під час виступу на лондонському клубі Бромфілд приєднався до складу Ами Winehouse на сцені. Це був останній... Ами Winehouse був прикладом для вечері, навіть спосіб виконання співаків схожий.

Ами, Келлі Осборн і Діон:

Іон на сцені:

У минулому році Діон вийшов альбом, який складається з пісень, написаних Бромфілдом та іншими мовами. Цей альбом став успіхом у Великобританії та Діоні був запрошений на телешоу.

Р

Один з своїх пісень з цього альбому був також схвалений як офіційна пісня на 2012 літні Олімпійські ігри.

13881р.

Вона також була номінована на Best R&B/Soul Project.

13881р.

Бромфілд зробив свій перший тур за межами Великобританії цього року. На фестивалі в Сан-Паоло, Бразилія.

13881р.

Діон і Піксі Лотт:

Діон і Селена Гомес:

13881р.

Діон також є шанувальником британської співачки Jesse J. Dion Вона сказала: Jessie G є феноменальним... Мені сниться співати дует з нею або чимось. . . ?
13881р.