17
Поради по обробці ванної кімнати
Кожен з нас повинен мати справу з ремонтом. Хтось виступає в якості «чарівного слухача» свердла сусіда, і хто сам є дратівливим сусідом. Я нещодавно мав шанс грати в останній. Від особистого досвіду я можу сказати, що перший ремонт є дуже важливим і цікавим. Це величезна відповідальність і, можливо, навіть сказати, перехід на новий рівень дорослості.
Не можна уникати помилок, які не відомі. І хоча це здавалося мені, що я знаю стільки, скільки будь-якого майстра, тому що я читаю багато порад на різних сайтах, деякі помилки я все ще зробив. Одним з них було рішення не закривати проміжок між стіною і санвузлом відразу, тому довелося розпочати другий ремонт через два роки після переїзду в нову квартиру.
"Нескінченний ремонт" може вдарити гаманець навіть найбагатшої людини. Щоб зберегти гроші та нерви наших читачів, "Сайт" подається одна з найважливіших нюансів в ремонті ванної кімнати, а саме: ефективні способи закривати проміжок між санвузлом і стіною.
Важливо забезпечити підвищену герметичність при всіх суглобах поверхонь у ванній кімнаті, щоб вода не проникла через проміжки. Очищувачі в ванних кімнатах призводять до підвищеної вологості, хронічної вологості в приміщенні і, в результаті розмноження цвілі.
Цвіль прагне швидко поширюватися, тому якщо він почався в ванній кімнаті, він буде впевнено вражати всю кімнату. Це завдає шкоди здоров'ю будь-якої людини, але особливо цвіль в квартирі небезпечно для дітей, алергій і літніх людей, імунітет яких ослаблений більшою мірою.
Засоби вирішення проблеми
Редакційна консультація
Раніше ми говорили про те, чому важливо вибрати правильний бордюр для лазні і як облаштувати невелику ванну кімнату. Слідкуйте за посиланнями, щоб дізнатися більше про хитрості ремонтників та поділитися інформацією з друзями в соціальних мережах.
Не можна уникати помилок, які не відомі. І хоча це здавалося мені, що я знаю стільки, скільки будь-якого майстра, тому що я читаю багато порад на різних сайтах, деякі помилки я все ще зробив. Одним з них було рішення не закривати проміжок між стіною і санвузлом відразу, тому довелося розпочати другий ремонт через два роки після переїзду в нову квартиру.
"Нескінченний ремонт" може вдарити гаманець навіть найбагатшої людини. Щоб зберегти гроші та нерви наших читачів, "Сайт" подається одна з найважливіших нюансів в ремонті ванної кімнати, а саме: ефективні способи закривати проміжок між санвузлом і стіною.
Важливо забезпечити підвищену герметичність при всіх суглобах поверхонь у ванній кімнаті, щоб вода не проникла через проміжки. Очищувачі в ванних кімнатах призводять до підвищеної вологості, хронічної вологості в приміщенні і, в результаті розмноження цвілі.
Цвіль прагне швидко поширюватися, тому якщо він почався в ванній кімнаті, він буде впевнено вражати всю кімнату. Це завдає шкоди здоров'ю будь-якої людини, але особливо цвіль в квартирі небезпечно для дітей, алергій і літніх людей, імунітет яких ослаблений більшою мірою.
Засоби вирішення проблеми
- Санвузол бордовий ремінь Це найдоступніший спосіб боротьби з невеликими зазорами. Експерти рекомендують використовувати його, якщо потрібно закривати проміжки протягом 1-2 років. Відмінне рішення для тих, хто орендує житло, але більш тривала гідроізоляція цього інструменту не забезпечує, тому варто звернути увагу на наступні варіанти.
- силіконовий герметикй Цей інструмент також підходить для вузьких щіток. Це забезпечить більш надійну і міцну герметичність, але зусилля і час, щоб використовувати її, також потрібно витратити двічі більше. Вибираючи такий інструмент, пам'ятайте, що коли він висохне, виходить ацетична кислота, яка має досить неприємний запах, щоб після використання герметика, приміщення необхідно добре провітрювати.
- Водонепроникна монтажна піна Це один з найпростіших засобів наповнення швів. Необхідно лише очистити і висушити поверхню, потім нанести піну з повітряної кулі в проміжок між ванною і стіною. Матеріал буде розширюватися і заповнювати всі доступні місця. Після цього піна повинна бути допускається добре висихати.
- Цементний розчинй При закриванні великих зазорів цей інструмент, можливо, найефективніший для всіх. Шви закриті таким інструментом виглядає досить недбалий, тому деякі рекомендують склеювання бордової стрічки або керамічної плитки над нею.
- Керамічні куртки Це найбільш естетичний варіант. Такий бордюр встановлюється на спеціальний кахельний клей. Час і зусилля будуть застосовуватися набагато більше, ніж в попередніх випадках, але результат перевищить всі очікування!
Редакційна консультація
- Всі оброблені поверхні необхідно ретельно очистити.
- На стіну і ванну перед застосуванням важливо знежирити і висихати після очищення.
- Хімічні компоненти, що використовуються для ущільнення, можуть бути шкідливими для здоров'я, тому обов'язково використовуйте побутовий респіратор, а в кінці роботи обов'язково вентильувати приміщення. 790.49, Україна
- Будь-який матеріал, який використовується для ущільнення шва, в тому числі герметика і цементний розчин, не повинен зануритися в великі кількості або впадати в зазор. Оптимальне проникнення композиції за межі лазні не більше 1 см.
- Переконайтеся, що немає проміжків при нанесенні розчину або силікону, інакше щільність шва буде порушена.
Раніше ми говорили про те, чому важливо вибрати правильний бордюр для лазні і як облаштувати невелику ванну кімнату. Слідкуйте за посиланнями, щоб дізнатися більше про хитрості ремонтників та поділитися інформацією з друзями в соціальних мережах.