21
Які рослини висаджувати у ванній
Живі квіти роблять квартиру або будинок тепліше, затишне і гостинне місце. Ванна кімната не виняток. Після того, як вона грає дуже важливу роль в житті людини, а саме: допомагає досягти чистоти і свіжості нашого тіла. Крім того, ванна кімната Не просто пральне місце.
Перш за все, це кут відпочинку і релаксу. Тому декорування ванної кімнати кімнатними рослинами є природним бажанням. Головне - вибрати ті вази, які будуть відчувати себе в ванній кімнаті, навіть якщо це дуже мало і абсолютно без вікна.
307868
Водалюбні рослини - найкращий варіант для ванна кімната стануть кімнатними рослинами, які воліють тропічний або субтропічний клімат. Висока вологість І температура принесе користь цих рослин.
Редакція "Сайт" Я вирішив допомогти в цьому важкому виборі, тому я пропоную вам познайомитися з 10 рослин, які, згідно з досвідченими майстрами, будуть комфортні і хороші у ванній кімнаті.
Люди отримують кімнатні рослини для різних причин: для прикраси будинку або очищення повітря. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Деякі рослини допомагають заповнювати будинок позитивною енергією, очистити його від негативності і відновити правильний потік життєвої енергії.
Тому я раджу дізнатися, які кімнатні рослини можуть врятувати вас від захворювань. Я обов'язково намагаюся отримати шавлія!
Я дуже щасливий, якщо ви можете розповісти нам у коментарях, які зелені друзі живуть в будинку і якщо є будь-які. у ванній кімнаті Місце для горщиків. Чудово побачити в домашніх умовах
Чи подобається вам статтю? Поділіться своїми ідеями з друзями!
Перш за все, це кут відпочинку і релаксу. Тому декорування ванної кімнати кімнатними рослинами є природним бажанням. Головне - вибрати ті вази, які будуть відчувати себе в ванній кімнаті, навіть якщо це дуже мало і абсолютно без вікна.
307868
Водалюбні рослини - найкращий варіант для ванна кімната стануть кімнатними рослинами, які воліють тропічний або субтропічний клімат. Висока вологість І температура принесе користь цих рослин.
Редакція "Сайт" Я вирішив допомогти в цьому важкому виборі, тому я пропоную вам познайомитися з 10 рослин, які, згідно з досвідченими майстрами, будуть комфортні і хороші у ванній кімнаті.
- свінгери
Відомий рідний язичок - чудовий очищувач повітря, і це один з тих рослин, які не потребують багато води і світла для комфортного життя. Широко використовується як декоративна рослина, так і на відкритому повітрі. А також, якщо ви вважаєте себе поганим квітковим вирощувальником, людина, яка з якоїсь причини не хоче вирощувати квіти, ви можете отримати саневерію. Ця рослина здатна перенести будь-яке безтурботне ставлення, і вона може відмінно рости в ванній кімнаті.
- алое вера
Алое вера, хоча вона потребує деяких сонячних променів, може спалювати, якщо є занадто багато сонця, роблячи його відмінним кандидатом для ванної кімнати. - плаценти
Поява цієї рослини нагадує роги дорослого оленя. Завдяки незвичайному вигляду рослина широко використовується для інтер'єризаціяй Так в оформленні є певна родзинка, і найголовніше, ця рослина тільки любить високу вологість. Отже, якщо ви думаєте про те, що додати в інтер'єр ванної кімнати, обов'язково звертайте увагу на платику. Однак не варто забувати, що хоча цей горщик досить невибагливий у догляді, він все ще потребує світла. Але щоб вирішити цю проблему, навіть якщо у вас немає вікна у ванній кімнаті, можна використовувати додаткові джерела світла.
- Рувлі Боже
Якщо ви шукаєте невибагливий сукулент для вирощування кімнат, то ви повинні зупинити свій вибір на панпаренті Rowley. На додаток до того, що вона не вимагає догляду, ця цікава рослина прекрасно вписується в навколишнє середовище. Вішуючи по краях горщика або висить кошик, з його зеленим листям, горохом, перехрещенням Рувлі нагадує бісерний намисто, тому в народі також називають «рядкою перл».
Рослина невибаглива в догляді і ідеально підходить для ванної кімнати. Однак цей сукулент вважається трохи токсичним, тому необхідно відмовитися від його вирощування в будинках, де розташовані маленькі діти і домашні тварини.
- бамбук
Бамбо є одним з найбільш швидко зростаючих рослин у світі. Варто враховувати, якщо ви вирішили використовувати його як декоративна рослина для ванної кімнати. На прикладі можна створити всі види цікавих конструкцій. Але бамбук не може без світла, тому він повинен створити додаткове освітлення, яке підходить для більшості рослин, розташованих у ванній кімнаті. Спеціальні світильники для рослин містять червоно-синій компоненти і, на відміну від звичайних світильників, які використовуються в будинку, здатні запекти досить довго, не створюючи зайвого тепла для рослин.
- Заміокулкас
Ця рослина в основному неможливо вбити. Це дуже невибаглива вода. За короткий проміжок часу Замикулка вдалося отримати велику популярність і стати улюбленим кімнатним заводом для багатьох - невибагливий і відмінно підходить для оформлення не тільки житлових, але і офісних приміщень. І завдяки тому, що рослина може розвиватися в малому освітленні, заміокуляки відмінно підійде для санвузлів.
- хлорофілія
Chlorophytum знову завойовує красу своїх листя і легкість догляду. Для підтримки хлорофілії для того, щоб вирізати нові пагони, щоб рослина не втратила форму. Chlorophytum є одним з кращих рослин для очищення повітря від залишків побутової хімії. Це ще одна причина, щоб покласти її у ванній кімнаті.
- Орхідея
Деякі орхідеї, такі як phalaenopsis, з хорошим тривалим підсвічуванням, також можуть стати прикрасою ванної кімнати. У природному середовищі це епіфітичні рослини з корінням повітря, що ростуть у вологих лісах на стовбурах дерева. Ванні кімнати підходять для них. - Ферн
Фернс сьогодні зростає! І вони можуть бути знайдені так часто, що папороті не здивують всіх. Фернс дуже популярний, тому що вони дуже красиві і невибагливі. Такі рослини будуть вкорінені у вашій ванній кімнаті! Відфільтроване світло і вологість змушує їх відчувати, як вони знаходяться в лісі, і це дозволить їм добре рости і добре рости. А їхні красиві листя гарантують, що ваша ванна ніколи не виглядає нудно!
- кицька
Dracena входить в кілька сортів, але всі вони страждають від нестачі вологи, яка проявляється в коричневих сухих кінчиках листя. Пам'ятний живопис? Натуральна вологість ванної кімнати може стати прекрасним стимулом для вирощування дракаена у ванній кімнаті.
Люди отримують кімнатні рослини для різних причин: для прикраси будинку або очищення повітря. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Деякі рослини допомагають заповнювати будинок позитивною енергією, очистити його від негативності і відновити правильний потік життєвої енергії.
Тому я раджу дізнатися, які кімнатні рослини можуть врятувати вас від захворювань. Я обов'язково намагаюся отримати шавлія!
Я дуже щасливий, якщо ви можете розповісти нам у коментарях, які зелені друзі живуть в будинку і якщо є будь-які. у ванній кімнаті Місце для горщиків. Чудово побачити в домашніх умовах
Чи подобається вам статтю? Поділіться своїми ідеями з друзями!
«Я лікар, так що я дам дитину вмирати». Д. Олексіївська страшна порада помішала Net.
Відомий онколог каже: "У гінеколога вирішили навчити руки - а також знімати яєчники." Але рак в результаті ...