69 років Хіросіма трагедії

Мир – найкращий спосіб вижити, і війна є найбільшою небезпекою для нашого спільного будинку під назвою Планета Земля. Це написано Daisuke Miyachi від Greenpeace Japan. Його бабуся miraculously пережили, що атомне бомбування 6 серпня 1945 р.

«Особливі полум’я розбили з бомби і знищили все більше трьох кілометрів. Коли вогонь загинув, її деструктивна влада перетворилася на радіоактивний пагін, і вона практично неможлива втекти з них. Ці мертво елементи перетворили Хіросіма в символі жаху війни, який зрозумілий для людей в будь-якій країні світу.

У 1947 р. ст. 9 японської Конституції відмовлено від військової сили і застосування сили для вирішення міжнародних спорів. Японія отримала унікальну можливість жити в миру і процвітання, яка стала заздрістю світу. У липні 2014 року японська влада затвердила нову інтерпретацію статті. В даний час передбачено більше можливостей для «самих сил» і навіть дозволяє використовувати «право колективного самозахисту», якщо влада побачила необхідність підтримки військ НАТО під загрозою передумовою «захисту союзників». й

годинник показує точний час атомного бомбардування Hiroshima.

Атомний торнадо ще тут і, проходячи по вулицях міста, ви побачите мальовничі споруди, пам'ятки, які не дозволяють забути, як страшна і безсоння війна.

Моя бабуся - спляча. Це те, що вижили бомбардування. У той час близько 350,000 людей мешкали в Хіросімі, а після вибуху наприкінці грудня 1945 р. залишилося лише близько 140 000. З серпня 2013 року загальна смертність від бомбардування зросла до 286,818.

Атомічний будинок в Хіросімі.

Моя бабуся рідко говорить про ті дні. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що вона бажала забути, берігали все в себе. Я пам'ятаю день вона зламала її вовна. Його слова були простими і потужними одночасно: Світ згорнув. Всі живі речі померли. Ми не повинні повторювати цю помилку. й

Ці слова означають і резонують у мене, говорять про неперевершену жорстокість війни і як нам потрібен мир.

Тисячий папір Крани в шкільному музеї миру

Потерпілі Хіросіма так само люблять тебе або мене. Вони були батьками, мати, діди, бабуся, діти і бабуся. З травня 1945 р., 25836 дітей було евакуйовано на безпечні райони. Тим не менш, 15802 дітей залишилися з родинами в Хіросіма.

У школі, коли бомба впала на місто. Він намагався втекти, спробував отримати його charred молодша сестра, але вони втратили один одного в хаосі. Hideaki загинув через сім днів з радіаційного впливу.

Бомби не обходили евакуйовані діти. Багато загублених сімей і стали відомими в якості вихованців атомної бомби. У Центрі Хіросіма мешкали 6 500 дітей-сиріт.

Атомна бомба не знає, що або хто стикається з її дробленням. Вона не піклується, що намагається захистити себе – дорослу або дитину. Вона вбиває всіх. Вбиває сім’ї разом з домашніми тваринами, знищуючи пам’ять тих, хто жив тут.

Відомий мультфільміст Keiji Nakazawa втратив улюблену собаку, куро (що означає "чорний" в японській мові). Він написав: "Курро був членом сім'ї. Ми знайшли його в бомбосховищі біля будинку. Він не показав ознак життя. Ми знаємо Куро, щоб бути з нами, але він повинен померти окремо. Помилка знищила всіх, навіть малюків, таких як Куро.

Вид Хіросіма після атомного бомбардування в Музею пам'яті миру.

Люди часто говорять про мир. Політиці по всьому світу виправдовують використання військової сили в інтересах миру. Але ніхто не може бути виправданий.

В рамках Другої світової війни загинув шість мільйонів людей. Доброго мільйона з них були мирні, неушкоджені люди. Атомний бомбардування наприкінці війни загинув сотні тисяч цивільних осіб, і продовжував вбити інших за багато років. Це природа війни. Це наслідки ядерної технології.

Японія була ядерною зоною з останнього вересня, оскільки реактори були вимкнені після трагедії Фукушіма. Ми з нетерпінням чекаємо на день, коли Японія буде безкоштовною від небезпечного атома назавжди. Ми віримо, що це буде вірним: «Пляжний відпочинок в миру». Трагедія знову не станеться. й

Ці слова, занурені на пам’ятку в музеї Хіросіма, є попередженням всім. . й

Джерело: www.greenpeace.org