14 років жити самостійно на острові далеко від великої землі (10 фото)

16 років тому Вадим вирішив поселитися на невеликому незабутньому острові, де в радянських часів знаходиться рибне господарство. З тих пір він живе там, знімаючи моркви, зловити рибу і читати фентезі романи.
р.

На початку ХХ ст. утворився острів. Сама мова розташована на довгому піщаному косі, що відокремлює невелику естуарію від глибокої навігаційної Taganrog Bay. Цей спрей змивається потужним буром, після чого з'явився острів Пташиний - величезна кількість гул, труси, сарди, пелікани та інші птахи, які живляться на ньому. Навколо острова гойдалки яхти, пізнавальні маневри, тут приходять кошеня, вітрові серфори та насолода човни носять туристів. Немає одного йде всередині острова, немає нічого спільного.

Зайдіть на смачний глізер за двадцять хвилин. І поки відстань три і пів кілометри проходу, в якому сильного вітру струм постійно переміщається (в залежності від напрямку вітру вода потім потрапляє в Лиман, потім йде назад), здається набагато складніше, ніж поїздка до деяких дачників.

Будинок гербіту, як і всі тут дзвінки, можна побачити здалеку. Острів в цілому майже плоский, всі пісок і оболонка, які занурилися на промислову вагу в саристських часах - так з берега він об'єднує рівень води. Але на ньому практично немає будівель, тому пошук хати не складний. Ми йдемо прямо на неї.

Перше, що ви можете побачити на острові є гігантським дерев'яним хрестом, над яким оболонка морських птахів. Він був поставлений після великого трагедії. Кілька років тому в дитячому таборі консультанти зібралися, щоб купатися з дітьми на самому краю острова - місцевий струм тут утворює вузькі басейни і витягування холодних потоків води - всі померли.

Свідоцтва про сонар з чотирьох метрів практично миттєво стрибайте до 30 см - в лагуні біля старого будинку щиколотки. Будинок самотнього рибальства нагадує незакінчену годинникову кабіну: чотири бетонні блоки, хвилястий дах, покритий мотузкою. Триметровий ганку стоїть на гігантських шинах від «Камаз». Відразу за будиночку - склад деревої та деревої, що межує з рупою і сушеними місцевими гілочками, поруч з плитою на літо, для дощової води. Під будиночком можна побачити стару соку, котушки мотузки, кришку пляшок та іншого ярусу.

Першим зустрітися з нами є дві цуценят, після чого з підопічних сітки, яка закриває єдиний вхід до житла, з'являється їх власник - зморшок сухого чоловіка в нижній білизні з його обличчям, примушеним вітром і ультрафіолетовими потоками. "Чи ви відвідуєте?" Ми покажемо старий чоловік пляшки місцевого вина — ми відразу сказали, що найпростіший спосіб говорити про нього з аргументом, як це — і він запрошує нас на стіл.

Я тут з 1999 року. Тут жили прямо - стояв станція. Тоді всі залишилися, і я залишився. Я також зламав, ви бачите, що це нога. Група [здатність], хоча робота, ще не буде зайнята. Люди в дев'яти разів не працювали, і ще більше так з обмеженими можливостями.

У той час, коли з'явилася рибна ферма, вони три брали на ніч. Щодня. Це, рибалки наймали сезони, і тільки один фореман був перерахований як постійний, який провів ніч там. Далі в дев'ятих частинах все впав: просто продається.

Так я запросив охоронців в свою чергу - вони кажуть, що ви нічого не робимо, замінити мене на зміщення. У них були лише три. І в якийсь момент виявилося, що я вже заміняв всі три. Виявляється, що він жив тут протягом декількох місяців. Я кохаю тут. Я не знаю про них. Я вже 62 роки. Але в цілому кілька людей почали працювати - всі тільки рибали тут і проживали за своє задоволення.

На першій я мав хати на іншій стороні острова, зліва від рибного господарства. Але це змивалося бурою через рік до. І переїхали до цього, були тільки стіни. Я хотів би, звичайно, закінчити трохи більше для комфорту, але ніякого матеріалу немає. Одна оболонка і пісок.

Коли все впав, я більше не мав сім'ї. До цього було п'ять сімей. У мене була дівчина з мною протягом чотирьох років. Вони проживали з нею в попередньому будинку. Так вона загинула серцевого нападу - зварилася з дочкою, ходила до неї, і там вона була вилучена. По суті, вона відвертала багато.

Я все ще отримую свій пансіонат. Подруга бере довіреність, купує їжу на ньому і приносить мені. Звичайно, є мінімальна кількість грошей – щось схоже на п'ять тисяч рублів. Це краще не бачити такі гроші, тому для мене приємно отримувати продукти. Я теж, звичайно, рибалка. Я кладу сітку тут, іноді я ловлю риболовлю. Є мережа, щоб покласти і тепер не можна законом, але всі знають мене, мої мережі не будуть видалені.

По суті, місцеві птахи також можна їсти. вона, звичайно, практично незнімна – вона пахне, як риба. Але я часто їсть. Ми приїжджаємо до мене в осені, знімати моркву, корморти з ними, а потім посолити їх в сумці на зиму. У мене є Вітка з Міністерства надзвичайних ситуацій, він завжди йде полювання, тому він тут насолоді стріляти.

Я мав катер на оарах - Я використовував, щоб їздити його самостійно, і я б покатався в місто іноді. Але це дуже рідко. Зараз на човні є сонце, тому я з перевезення. Не потрібно йому. Я почуваю себе комфортно. Я сидю з толіком на двигуні десь. Але якщо необхідно, будь-який може дати мені підйомник – це те, що ходи з туристами ходять тут, а Міністерством Ємергенції та всілякі спортсмени.

р.

Останнім часом на острові були два будинки, я не знаю, що буде там. Але це був великий скандал. Вони зловили тут, але не погодилися з адміністрацією. А на острові будувати на ідеї нічого - чи захищена зона, або щось інше. Я живу, що перед мною.

Навіть люди приходять до мене, щоб побачити старий чоловік. Вони приходять іноді і говорять. Коли ви приїжджаєте, все інше приходить. Але найчастіше, звичайно, друзі приходять - так що хлопці приходять подивитися, якщо я все ж живий або ні. Особливо зараз яхти і lifeboats розлучаються в місті - кожен навколо острова снопіння, див. будинок здалеку.

Я не знаю, що це зробити. Я був прийнятий хлопці недавно, так що я плутався. Я не знаю, де я збираюсь, Я не буду йти. Ось на острові, все це моє, і життя тут є те ж саме - нічого зміни, все завжди спокійне. Я сидю читання книг - мої друзі доводять всіх сортів романів до мене, ви бачите палі, повною брехні. Я люблю наукову фантастику та історичні книги, звичайно. У мене є старі журнали.

Тут завжди є достатня робота - хоча б їхати на збір дрова, хоча б майстри мають щось для майбутнього. Стіна змивається. У вікнах заглушуються отвори - відразу вітер є постійними, і він дует з усіх боків.

Взимку не зрозуміло, що не лід або вода. Небезпечний привід, тому я отримую їжу з міста. Але що рідко буває. І коли все замерзає, хлопці ходять на лід до мене. Прогулянка містом на льоду.

Прохолодний тут протягом чотирьох місяців, не більше. Я нагріваю плиту, насправді я змінив її - потрібно зробити один з переїздами так, щоб приміщення прогрівається краще, або все тепло йде в трубу. Приготуйте їжу в газовій духовці. Я привезе газові циліндри і варила - це самостійні витрати не більше тисячі, і досить для кварталу. Улітку я просто обпалюю вогонь, і займіть плиту зовні.

Іноді я повертаю на генератор. Я дуже старий. Хлопці доводять газ на канал, я можу мати його протягом усього сезону. Я майже не використовую його, але взимку я працюю менше, іноді я не хочу залишити будинок, так що я повертаю на генератор і радіо. Ви налаштуєте в телевізорі і ви просто слухайте новини або щось. "REN-TV" часто буває. У мене є перегляд телевізора тут. Ви бачите цей маленький, але я не повертаю його. Вони привели мене тут так, що я б не загинув, але я майже не хочу його.

Найцінніше на острові є харчуванням. Консервовані продукти харчування, свіжі речі, і я зазвичай збираю дощову воду. Хлопці, звичайно, доводять до запасу, але я досить.

Я народився в Омську – батько його сидів там, в 53-му році він вийшов під амністію, а потім я народився. До школи, ми всі переїхали до Єсіка, де я виріс. Її матір жив тут, дружина генерала. Моя дід померла під час війни, тому не знаю його. Коли наш kolkhoz закрився, всі шахти вже загинув довго. Відбувся брат і його родина. В першу чергу я думав про те, що життя в будинку батьків, звільнити все для мого брата і дружини, і я мучився в босоні. А потім стало зрозуміло, що тут немає.

Видання

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: fishki.net/1603637-kakovo-jeto--14-let-zhit-odnomu-na-ostrove-vdali-ot-bolshoj-zemli.html?mode=best