Брус Турецької компанії продала свій бізнес і оплачується кожен з співробітників $ 200 000

"Чому ти тато?"

Деякі кричаві, шути, деякі писав листи подяки. Всі ці емоції, бо я зумів впливати на життя людей. Тепер вони можуть придбати будинки, автомобілі. І в цілому, все, що раніше не вдалося дозволити з зарплатою 3-5 тис. турецьких лірасів. Я думаю, що це правильний рух. І я хотів би дати їм більше.

Невзат Айдін
Цей хлопець, безумовно, заслуговує на звання босів року! Керівник інтернет-сервісу для замовлення їжі Nevzat Aydin мав дуже успішний бізнес. І коли він продав його за казковий $589 млн, він вирішив, що це було час, щоб подякувати всім, хто працював з ним і оплачується кожен з своїх 114 співробітників одноразовий бонус $ 200,000.

За словами Айдіна, цей крок допоміг йому показати, що якщо компанія змогла досягнути успіху, це лише завдяки спільним зусиллям всієї команди. І ось що він керував:

• Середня заробітна плата в компанії становить близько 1,8 тис. доларів на місяць;
  • Кожен працівник отримав 200 тис. дол. - це заробітна плата за 11 років вперед;
  • Сума виплат перевищила 27 млн. дол.
У науковому журналі «соціологія» авторами яких сперечалися, що ця сума здатна забезпечити всі необхідні життєві потреби людини і зробити його зупинитися у розгляді грошей як основну мотивацію для роботи.

Формально управління не мали юридичних зобов’язань перед працівниками. Перше таке рішення в Туреччині.

Найяскравіші слова нового мільйонера:

• Я вірю в командну роботу, успіх набагато приємніше, коли ви можете поділитися з командою.
  • Якщо є успіх, ми досягали його.
  • Успішна історія бізнесу не може статися без важкої праці багатьох співробітників і, звичайно, талантів.
  • Я ніколи не роблю обіцянки про мої зобов’язання.
  • Ми робимо щось між інтернет-магазином і просто доставляючи їжу, два речі, які збираються тримати зростання.
  • Я поганий приклад до інших босів.
  • Коли ви запропонуєте людям правильний продукт, вони пристосовуються до зміни.
  • Приватні торгові моделі скоро будуть консолідовані.
  • Важливо відхилити пропозицію і чекати покупця на ім'я відповідної ціни. Не боятися говорити ні.
  • Гроші не повинні бути мотивованими для роботи.
  • Вам необхідно створити не тільки компанію, але чимось змінить спосіб мислення людей.