Да Вінчі Технічний Музей

Я хочу розповісти вам трохи про технічний музей Л. Да Вінчі. У першу чергу я планував зробити це докладно, але після того, як мислити про це, я зрозумів, що якщо я почав показати його стільки деталей, як Нюрнбергський залізничний музей рік тому, я не мав достатньо любові до Генуї з морським крамницею. Я зробив свого роду резюме - колекція солі. Тут в палі все - підводні човни і байана, літаки і локомотиви, касові реєстри і авто.
* * * * * * * * * * *
Сам музей цікавий в першу чергу, тому що це своєрідний концентрований атем до італійського промислового і технічного дизайну - в різних галузях, але в основному над минулим століттям і навпіл. Вивчивши свої зали і ангари, ви починаєте поступово реалізувати, чому тут з'явилися всі Феррі Ламбогіні, з цих місць. Я маю на увазі, я хочу сказати, що найбільша міцність історичної італійської технічної традиції є дизайном. Іноді вони навіть мають це так, щоб в жертві стилю і дизайну, бойові якості, ціна виробництва або стійкість виробу до ворожого середовища. Але це їхня психіка – вона має сильні та слабкі сторони, як і інші народи.
Будь-ласка, нехай і подивитися.

Написання: periskop

28 зображень і текст

Мілан. Музей «Рабочий квартал Амури» Радіо та аудіохол

Да Вінчі Технічний Музей

2,2 км Щоб доїхати до музею, потрібно доїхати до метро С. Амбройо, і вже 5 хвилин пішки - і ми тут. Тут сквер з храмом: музей займає великий блок зліва від рами, а вхід до будівлі, відповідно, також зліва.

Да Вінчі Технічний Музей

3. У І це як виглядає 2-й (головний) ярус головної будівлі музею. На лівому – моделі та ідеї Леонардо Да Вінчі, з докладними поясненнями та природними експонатами на своїх мотивах – від крилах до приладів гірничодобувної промисловості. В цілому, це велика тема, я не буду жити тут. З цього поздовжнього залу йдуть бокові доріжки меншими, тематичні - друк, музичні інструменти, годинники, радіо, торгівля і т.д. Потрібно дивитися, фотографії не дадуть враження.

Да Вінчі Технічний Музей

4. У Радіо і аудіо-зал. Якщо це було краще освітлення, я б вистріляв більше. Але італійці дадуть атмосферу таємничого сутінка, щоб ви не були особливо фотографами. Назва фото повідомлення також з цього номера.

Да Вінчі Технічний Музей

5. Умань Магазини Касовий реєстр на початку XX ст.

Да Вінчі Технічний Музей

6. Жнівень Зал музики та музичних інструментів. Італійська Bayan :-

Да Вінчі Технічний Музей

7. Про нас Вид з будівлі до двору музею.

Да Вінчі Технічний Музей р.

8. У На додаток до основної будівлі з трьома ярусами залів, є ще два ангари всередині чверті - менша, залізнична, одна (див. на фото) і велика, повітряно-морська, одна (на стіні зліва).

Да Вінчі Технічний Музей

9. Навігація Перш за все, підійдемо до прохолодного залізничного ангару.

Да Вінчі Технічний Музей

10. Італійське «крокодиль» початку XX століття (або, можливо, 1920-ті – модель не вказала).

Да Вінчі Технічний Музей

11. Також представлені вагони та локомотиви, пристрої залізничних сигналів.

Да Вінчі Технічний Музей

12. Вид підвісного входу.

Да Вінчі Технічний Музей

13.00 р. Парова локомотивна класика 1920-х рр. – гр.746. Формула 1-4-1, 94 тонн, максимальна швидкість 100 км / год, зріз - 75.

Да Вінчі Технічний Музей

14. Перегляд провідної групи коліс.

Да Вінчі Технічний Музей

15.00 р. Дизайн кабіни (на котлі).

Да Вінчі Технічний Музей

16.00 р. Виробник марки.

737668

17.00 р. Цей вид всередині ангару, з машиною кінця ХІХ ст. Я продемонстрував вам.

Да Вінчі Технічний Музей

А тепер з залізничного ангару ми перейдемо на великий, літак-сіа. На відміну від першого.

18 років Він знаходиться на двох рівнях, на нижній частині переважно морських експонатів, а на верхній - авіація. Про квартал ангару займає модель надбудови великого корабля другої половини XX століття (збірний), з внутрішніми змістами - каюта, каюти, радіозал, галі та ін. На жаль, в день візиту було закрито з якоїсь причини, тому я, алас, не опинився всередині.

Да Вінчі Технічний Музей

19.00 р. В іншій половині похмілля є вітрильник (або модель життя - Я не зовсім отримую). Ви можете прогулятися по деталях рейок, колодок, суперструктур.

Да Вінчі Технічний Музей

20. На другому ярусі розміщуються літаки, більше половини яких - 20-50-ті рр. XX ст.

Да Вінчі Технічний Музей

21. Наприклад, Regia Aeronautica Macchi MS-205 V (1942-1944). Після падіння Мусоліні, обидві сторони боролися один з одним.

Да Вінчі Технічний Музей

22. Кемпіні Caproni є прототипом італійської реактивної авіації.

Да Вінчі Технічний Музей

23. Зразки авіації також експонуються біля ангару, але більш сучасні, ніж всередині.

Да Вінчі Технічний Музей

24. І за поїздом висить підводний човен. Це досить сучасна серія Marina Militare (Enrico Toti), побудована в 1968 році. Відносно невеликий - зміщення 595 тонн. У 1992 році після закінчення холодної війни. Потім очищають і з величезними геморою приносили тут - від WMB Augusta, через Cremona, потім місяць вирушили землю в Мілан - квітень-травень 2001. Після читання свого епіка я був вражений, що вроджені італійці перетягни її тут, і не покласти кудись в порт, як Трієст або Барі.

Да Вінчі Технічний Музей

25. Ось фото з серпня, коли він підбирався до музею. 2001.

Да Вінчі Технічний Музей

26. ПЛ.

Да Вінчі Технічний Музей

27. А зовнішній вигляд, з гвинтами.

Да Вінчі Технічний Музей р.

28. Човен анкер. Картина через світлого сонця виявилася з деякими дотиками концептуальності :-

1753 р.

Джерело: