Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Музей Чорнобиля в Києві

Blogger леді-суперкі відвідала Київ і пішов в музей: Ми обрали унікальний і якось відповідає темі поїздки – Чорнобильський музей. У деяких фотографіях він виглядає як нічний клуб. Але в реальності все не так – експозиція дуже правильно відображає масштаб інциденту і атмосферу трагедії. У вікнах зібрано багато одноразових документів, газет, листів, фотографій. Цей музей не тільки репозиторій, але і справжній пам'ятник.
20 зображень

1,1 км 26 квітня 1986 р. знищено четвертий енергоблок Чорнобильської АЕС. У навколишнє середовище було вибухонебезпечним, реактор був повністю зруйнований, а велика кількість радіоактивного матеріалу. Аварія вважається найбільшою в історії ядерної влади, як з точки зору оціночної кількості людей, які загиблими і постраждалими від її наслідків, а з точки зору економічної шкоди. У ліквідації наслідків аварії, експозиція Національного музею Чорнобиля присвячена цьому страшному заході.

Музей відкрився в приміщеннях пожежного депо, в будівлі якого в 80-ті київському обласному пожежному відділенні, який взяв головний удар для вигасання вогню на Чорнобильській атомній електростанції. На курсорській перевірці можна сказати, що музей «близько нічого» і ви можете запустити його за 5 хвилин. Але це лише на курсовому огляді. Похід до цього музею безперечно необхідний тур, особливо з нього дуже вигідно (особливо за московськими стандартами і якщо у вас є компанія). Довідник розповідає про велику деталь, цікаве та з душею. Інформація не тільки офіційна, пам'ятає людей, які з різних причин забуту уряду, розглядає кілька варіантів причин нещасного випадку (необхідно, під враженням, забути, щоб взяти роздрук з усіма версіями). Крім того, вона включає в себе модель блоку ЧАЕС і неймовірну трифазну діораму «Чернобиль АЕС до, під час і після аварії».

2,2 км Загальний вигляд першого номера

3. У

4. У Зустрічайте відвідувачів музейного годинника, який «заморожений» час ДТП

5. Умань Поточна модель ЧАЕС демонструє принцип роботи АЕС

6. Жнівень І це трифазна діорама.
Звичайно, у вас є відеотап - це динамічний, але у нас немає відеотапного пристрою. Я не знаю, як це працює. Як виглядає все відбувається з однією моделлю. Я підозрю, що є насправді три макети і деякі види дзеркальної системи, але я не впевнений. Будь-які експерти тут? Як працюють ці речі?
Музей «Рабочий квартал Амури» Але мені ще цікаво, наскільки добре виконана експозиція: красиві, атмосферні, з достатнім рівнем творчості, з розумним використанням символів і алегорій.

7. Про нас Перший номер плавно протікає в другий.
У цьому номері: карти, форма ліквідаторів, зразки тварин і рослин, які піддаються радіаційному випромінюванні.

8. У Найбільший зал - найменш наповнений освітнім матеріалом - це важливо велика установка з значенням. Ох, ні, на іншому кіно.

9. Навігація

10.

11. Наскільки я пам'ятаю, це фотографії дітей, які живуть в Прип'яті. Деякі з них живі.

12.

13.00 р.

Габаритний зображення

14.

15.00 р.

16.00 р.

17.00 р.

18 років

Р

19.00 р. Над сходами висять назви населених пунктів, які потрапили в зону відчуження.

20. І на першому поверсі музею висить стара мрія - люстра ізоляції.

Джерело: