632
Аміга 500
Я довго думав, чи можна його постати, але все ж не може протистояти.
Я хотів би нагадувати вам про такий чудовий пристрій як Amiga A500, і для тих, хто не знав про своє існування, розповісти вам, що це таке.
Він кладе з собою довгий час, але один день він зникнув і тепер він запилюється в місці невідомого для мене (хоча, якщо ви намагаєтеся, ви можете повернути його).
Я радий, що я мав принаймні один телефон до.
Ось 12 фото і текст.
No1
Там вона, красива.
Причина, яка зробила мені писати тут, є стрибком ностальгії для минулого. В цілому я дуже бачу, що всі чудові "артіфакти" минулого зникнуть від нашої пам'яті.
Аміга є країною, яка не існує. Подума про це викликає змішані почуття. (Люди, які люблять сказати “школа не розуміє”)
Якщо ви порівнювати ігри (і крім них в дитинстві я не можу нічого робити через брак інструментів і знань мов), ігри на amiga набагато перевершують ПК, як в графіку, так і звуку.
Чудовий звук. Я не впевнений, що звук був можливим на комп'ютері в часі (справді, якщо я неправильно). Картина легко порівняти, шукаючи Інтернет для скріншоти ігор amiga і PC. Наприклад, я можу порадити вам порівняти дивовижну гру крила хутрюбі.
No 2
Аміга вкрита такою кришкою, щоб не пиляти.
р.
No 3
Це джерело живлення. Не занадто гаряча.
No 4
Задня сторона зліва праворуч. (частина 1)
3610Р. 4200Р.
No 5
Роз'єми для двох вхідних пристроїв, аудіо та диска. (2)
р.
No 6
Два порти (частина 3)
No 7
Потужність роз'єму, RGB адаптера і моно. (частина 4)
No 8
RGB адаптер. Я думаю, що мета зрозуміла.
р.
No 9
Привід направо.
No 10
І це скарб грудей. Ігрові диски. Тепер, звичайно, більшість з них більше не буде читати. П'ять.
Prehistoric - один з моїх улюблених ігор.
No 11
Побачити види, але працювати радість.
189210
No 12
Моуза. Старі, брудні, м'яч мишки.
Це його. Дякую.
Джерело:
Я хотів би нагадувати вам про такий чудовий пристрій як Amiga A500, і для тих, хто не знав про своє існування, розповісти вам, що це таке.
Він кладе з собою довгий час, але один день він зникнув і тепер він запилюється в місці невідомого для мене (хоча, якщо ви намагаєтеся, ви можете повернути його).
Я радий, що я мав принаймні один телефон до.
Ось 12 фото і текст.
No1
Там вона, красива.
Причина, яка зробила мені писати тут, є стрибком ностальгії для минулого. В цілому я дуже бачу, що всі чудові "артіфакти" минулого зникнуть від нашої пам'яті.
Аміга є країною, яка не існує. Подума про це викликає змішані почуття. (Люди, які люблять сказати “школа не розуміє”)
Якщо ви порівнювати ігри (і крім них в дитинстві я не можу нічого робити через брак інструментів і знань мов), ігри на amiga набагато перевершують ПК, як в графіку, так і звуку.
Чудовий звук. Я не впевнений, що звук був можливим на комп'ютері в часі (справді, якщо я неправильно). Картина легко порівняти, шукаючи Інтернет для скріншоти ігор amiga і PC. Наприклад, я можу порадити вам порівняти дивовижну гру крила хутрюбі.
No 2
Аміга вкрита такою кришкою, щоб не пиляти.
р.
No 3
Це джерело живлення. Не занадто гаряча.
No 4
Задня сторона зліва праворуч. (частина 1)
3610Р. 4200Р.
No 5
Роз'єми для двох вхідних пристроїв, аудіо та диска. (2)
р.
No 6
Два порти (частина 3)
No 7
Потужність роз'єму, RGB адаптера і моно. (частина 4)
No 8
RGB адаптер. Я думаю, що мета зрозуміла.
р.
No 9
Привід направо.
No 10
І це скарб грудей. Ігрові диски. Тепер, звичайно, більшість з них більше не буде читати. П'ять.
Prehistoric - один з моїх улюблених ігор.
No 11
Побачити види, але працювати радість.
189210
No 12
Моуза. Старі, брудні, м'яч мишки.
Це його. Дякую.
Джерело: