2013 Автопоказ

Шановні Яповці в цей вікенд, я пішов на роботу і взявся до написання невеликого звіту про виставку, що відбулася в нашому невеликому провінційному містечку. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. В цілому цікаво з усіх сторін. Я не маю відношення до організаторів заходу. Я хотів би мати хороший час.
Але до точки. Виставка, або скоріше подія була названа AVTOSHOK і була проведена в місті з дивним ім'ям Невіномиськ (головне ім'я випускників з США, а не тільки) в Ставропольському Території.
На жаль, не було багато цікавого. Звісно, звісно, ТАЗ переробляються в будь-який спосіб, але вони не вставляють мене. Я люблю дні, коли машини були зроблені протягом століть. Ви побачите з фото.

Це 115 фотографії.

2 зображень

3 фотографії

Він віддав три сотні дерев'яних - це один день перебування на території. На програмі були демонстрації та багато інших речей. Але він не був.
Це види пристроїв, які ви бачите на вході.
4 фотографії

А потім з'явились Зібрано на підставі «шиги» і деталями можна визначити, хто ще став донором для нього)
5 зображень

р.

Фото

7 зображень

Габаритний зображення

Далі «весілля» ближче. Але кожен повинен вижити і автомобілі не є дешевим хобі на всіх, тому практично всі автомобілі з рекламу.
8 зображень

9 зображень

10 зображень

Лід. Приїжджає пара ТАЗ.
Це продається на казкову суму. Мелокал на ЯП, який не в ньому, але на мій погляд, головне не виправити. Особисто я не хочу відкликати всіх.
Фото

А потім є «купендос» - це.
Фото

А потім почався найцікавіше. Це машини місцевого колектора. Дуже цікаво. Автомобіль відмінно відновлюється.
13 зображень

Р

14 зображень

р.

15 зображень

16 зображень

І ось фільм легенда.
Де пекло це відключена людина?
Не робіть шуму, я відключився! й
17 зображень

18 зображень

А потім це підкорене диво. Я не бачу точку створення незакінченого транспортного засобу.
19 зображень

Rols Royce - це стильний варіант Я бачив цю модель так близько. Багато людей, які не можуть потрапити в автомобілі.
Фото

« » » » » » » » » » » » » » » І серце є фіерним двигуном...» Я не знаю хлопця на малюнку.) Ви зараз
21 зображень

р.

Всередині не допускається сировина. Ви можете відчути себе Королевою Англії.
22 мар

р.

Тримати. Я знаю власника цього Chevrolet. Але він не був. Я просто знаю багато Г/П від ГАЗ.
23 фотографії

24 зображень

25 зображень

З тієї ж колекції, як Rawls.
26 зображень

27 зображень

28 зображень

Колекція сувенірів. Випадковий стан. Згадується іграшка Мафії.
29-й фото

30 зображень

Далі серія ГАЗ 21. Я дуже люблю цей автомобіль! Можливо, золоті часи радянської автомобільної промисловості, коли вітчизняний автомобіль не захопився! На жаль, я не бачив першого ряду.
Перші три вагони розкочуються містом і використовуються в повсякденному житті, що ще раз доводить слова про золотий вік.
Загальний вигляд.
31 фотографії

Перший Волга. Пофарбований в металевий, який не відрізняється, але власник каже, що автомобіль вірно обслуговує свою сім'ю протягом половини століття і кілька років тому знову пофарбував його, колір вибирається на користь практичності. Він їде щодня.
32 зображень

33 зображень

34 фотографії

Я не бачив власника поруч з ним. Але Волжанка дуже часто їздить по місту.
35 зображень

р.

36 зображень

Далі Кожен має свої ідеї про красу.
Але добре!
37 зображень

Звісно, власник не піклується!
38 зображень

р.

39 зображень

Друга редакція. Автомобіль ідеальний. Всі оригінальні. І вид кольору. Але я соромлюся вагою сумнівів... Ви поясните, що колір?
40 зображень

41 зображень

42 зображень

Я не міг говорити про власника автомобіля.
Відчуття автомобіля – тільки позитивне.
В цілому я повинен сказати, що емоції події тільки позитивні. Всі власники автомобілів були щасливі спілкуватися і поговорити про своїх автомобілів з реальним інтересом до такої атмосфери, не можна заражати любов до автомобілів і все пов'язане з ним.
43 зображень

44 фотографії

р.

На мою думку, це найкращий представник сімейства GAZ-21. Це супер! Звісно, в цьому шоу!
45 зображень

46 зображень

р.

47 зображень

Джерело: