Жорстке життя.

Іноді фотоальбом можна сказати більше, ніж багато статей у популярних новинних виданнях. Фотожурналіст Олександр Чекменєв захопив свої фотографії представників однієї з найважчих професій світу - нор. Читати справжнє оповідання про жертв Донбасу.
Жорстке життя.

Україна, Майдан, європейський вибір
Але, є ще одна Україна, з якої національні астети Києва-Львів перетворюють дисанімно, з яких на шкірі працюють гусениці. Так, це темна сторона, не фасадна сторона. Ці діти підземелля, засуджені за народження є м'ясом.
Це Донбас у фотографіях Олександра Чекменєва. Скарга і бездіяльність ...

Жорстке життя.

Я оселився в місті Торез. У старій квартирі п'ятиповерхової панелі не було навіть центрального опалення. Багато кімнат мали звичайні плити листового заліза, які нагрівалися деревою або вугільною шахтою. Труби в цих плитах витісняті з найбільш запечених з соотних вікон багатоповерхових будинків. Холодна вода була надана як при розкладі - близько 2 годин вранці і в 2 години ввечері, але вона не була гарячою. Я пам'ятаю сплячі сукні поруч з плитою - це було так холодно, в якій квартирі.

Жорстке життя.

Моя грошова ставка була швидкою, тому кожен ранок, коли я прокинувся, я ходив кілька миль на сніжний степ до незаконної шахти, де я був відомий і визнаний власним. У нас є сніданок і обід, обід і спекотний чай. Я не здивився своєю ситуацією, умови, в яких я мав жити довго в гірничодобувному регіоні. Все влаштовано мене - Я звикли до всього. Я не можу зрозуміти, чому люди, які нагрівають всю державу, не можуть обігріти свої будинки.

Жорстке життя.

Жорстке життя.

Неділю. У будинку, зовні, як дилапсований ячмінь, було багато задоволення - День народження господині цього хата відсвяткували. М'ясний Любан був сорок-ні роки. На ніч веселка була в повному гойдалці, люди відверті, танцювали, як вони могли. У одну точку в середині цього свята хлопець спить на ліжку від всіх мовно приступив, одягнений в робочий одяг і очолював для виходу. Туфлі черевики на дверцятому, він кладе капелюх на плечі, взяв шолом, кноб і залишив будинок. Я був захоплений цією сценою і попросив Любан, де він збирався. «На шахті для вугілля, де ще?» вона відповіла. "Дяку ніч у дворі!" Я дивився. Досить п'яний, втомлений день народження дівчина дивилася на мене з посмішки і спокійно сказав: «Під землею завжди вночі». У будь-який час доби. й

Жорстке життя. р.

Жорстке життя.

Жорстке життя.

Жорстке життя.

Жорстке життя.

Жорстке життя.

Жорстке життя.

Жорстке життя.

1222566

Жорстке життя.

Жорстке життя.

Жорстке життя.