Як жити з Левами в Ботсвана

Миколаї Фредерік Бонен Россен, 26 – фріланс-фотограф і видавець. Народився в Копенгагені, Данії, він є відповідальним коханцем подорожі, книг і фотографії. Минулого року Россен відвідав Ботсвану для датської фінансової газети Børsen. В результаті був захоплюючий звіт з незабутньими фотографіями, які ви побачите нижче, і які майже вартість Россена своїми руками. Ось що сам фотограф розповідає про свою близьку зустріч з левами Ботсвана.

1,1 км Що ви йдете до Ботсвана і зробіть цей звіт?
Я вперше дізнався про ці хлопці з взаємовигідного друга в Південній Африці.

2,2 км Я знаходився з історією. Я знав, що вони не могли дозволити собі найняти видавця, тому я вирішив використовувати свої зв'язки до датської газети Børsen, щоб волонтерувати свою історію світу. Газета погодилася негайно.

р.
3. У Як ви живете в дикому? Як довго цей проект триває?
Я провів 12 днів в наметі в Modisa Camp, 30 км від Калахарського заповідника, 280 км на південь від Маун, найближче місто. Вдень до 35 градусів тепла, вночі температура падає до -10. Тексти пісень, а це означає: І не душа на милі навколо.

4. У Єдине, що я почув на ніч, була рояльцями. Ця країна є розміром Франції, і населення як Копенгаген. Один з найвіддаленіших місць, які я коли-небудь відвідав.

5. Умань Проект MODISA був запущений в 2011 році компанією Mikkel Legart та Валентином Гринером. Вони тепер живуть в сафарі хут 30 км на захід від Калахарського заповідника. Вони хочуть «допомагати лідерам у збереженні екосистеми Калаарі» з трьома основними цілями: заспокоїти існуючі конфлікти з людьми, науковими дослідженнями та закликати громадську думку.

6. Жнівень Які проблеми ви стикаються як фотограф?
Не турбуючись про освітлення. Чудовий захід сонця і (особливо) на світанку. Але подолання страху було досить важко. Фотографування ліонеса Сирга вагою 90 кг (і тепер все 130) не жартує, але вона все ще була підліток! У будь-який момент ви можете очікувати від випадкового удару або навіть вбивати вас.
65, доб. 114
7. Про нас Це також важко зробити фотографії, тому що вони дуже цікаві - вони хочуть запах все. Неперевершено починається трембл і променя. А також, спостерігаючи цю ліоню постійно стрибати хлопців і збити їх до землі в грі, я завжди думав, що якщо вона зробила те ж саме мені, то камера - це останнє, що б я занурю мене. Так я часто вийшов в поле для фотографування її і хлопчиків якомога частіше.
Габаритний зображення
8. У Ви боїтеся так близько до левів? Валентина і Міккель, здається, отримав довіру цих звірів, але що про вас?
Я не можу описати, як тривати її, щоб мати три вас, незрівняні, стикаються з шістьма великими левами і не душ навколо.

9. Навігація Ми ніколи не підіймалися дорослим чоловікам до 5 метрів за одну просту причину: ми пам'ятаємо, що леви дуже гальмуються. Але дивним було те, що леви боялися Валентина і Міккела, щоб кожен раз вони підходили до них, леви розводять і збіглися так, щоб їхні підбори запалилися. Це щось незрозуміле. Але я впевнений, що я хотів би випробувати його знову.

10. Яке обладнання ви маєте?
Смішні, я мав Canon DSLR і Leica SLR, але більшість з усіх я фотографував леви з моїм крихітним Canon S100. Це все. Іноді камера не дуже важлива.

11. Що ви думаєте про проект MODISA? Чи принесе їх втручання у життя левів, які вигодовують тварин?
Я залишаю його експертам. Після того, як мій звіт запросили до Копенгагена на конференцію 26 вересня, тому я з нетерпінням чекаю на публічну реакцію. Я не думаю, що ці хлопці роблять нічого неймовірного, тому що вони роблять це все життя. Вони повністю присвячуються живим в гармонії з Калагарі.
р.
12. Якщо завтра ви можете стрибати на площині і літати в будь-якому місці, де ви будете?
Антарктида або Південний полюс є єдиним континентом, який я ніколи не встановив стопу.

13.00 р. Яка історія ви мрієте про покриття як фотографа?
Я хотів би зустріти Fidel Castro face-to-face. Моя мрія.

Які поради ви подаруєте натхнення фотожурналісти?
Я просто веселий хлопець з ручкою і камерою. Моя мама - один з найпопулярніших і відомих портретних фотографів у своїй країні. Вона вперше захопила камеру на 35 і тепер 65 і лідером в її жанрі. Це ніколи не пізно вчитися. Освітлення все, запитайте Rembrandt.

Що сталося в руці?
Я підбирав дрова, намагаючись розірвати гілку з дерева і розірвати руку, подвійний гельічний перелом. До речі, це дуже болюче і одночасно незручно. Я не збираюся до лікарні до двох днів, і мені довелося закінчити інтерв'ю лише з лівою рукою. Фото: Микола Россен зі зламаною рукою.

Які проекти в майбутньому?
Я зараз звітував про хороший друг шахти, грузинський олігарх, з яким я нещодавно провів шість днів в Тбілісі, супроводжую невелику армію АК-47 охоронців. Це, безумовно, один з найбільш стресових поїздок. Але це, мабуть, деякі з найяскравіших людей, які я зустрілася. Я також збираюсь до Чилі в грудні та Нью-Йорку, тому якщо хтось має дійсно гарну історію для фотографа, я все для нього.
Джерело Ваш текст за посиланням. й

Категории

Смотрите также

Новое и интересное