Дика Африка - острів, де леви тільки захоплюються протягом дня.

Ми всі звикли до левів, які не турбуються на ніч. Але на півночі Ботсвана, серед неприпустимих тампонів і маршів, є острів, на якому все знаходиться вниз. З ранку до вечора вони просто не мають жодного шансу.

23 фото через gorshkov-sergey

1,1 км Ви не можете зробити один постріл в день або три, але в хвилину ви збираєтеся почати робити те, що кожен в Африці мріє.

Події можуть розвиватися так, що протягом декількох хвилин ви можете стріляти так багато, що в інших місцях ви не можете стріляти протягом життя.
Ви повинні бути хворими тут.
Ви повинні знати Африка тут.
Тут потрібно знати звички нареченого і герда буффало.
Тут потрібно довірити керівництва, а потім ваше терпіння буде винагороджено.

р.

2,2 км Слон був удачливий, він втекти з клатчів лева, але його хвіст був відірвав. Він запам'ятає цей урок для життя!

У 2002 році. Це була перша поїздка до Ботсвана. Я був шокований, в два дні я бачив кілька слонів, пара ательопедів kudu, деякі бородавки і ательопи лечве.

9387033

3. У Увечері я попросив переїхати в інший табір. Я не розумію красу цього місця.

4. У На третій день все почалося. Я зняв буффало лев. І тепер, коли я піду до Ботсвана, я обов'язково намагаюся дістатися до цього табору.

р.

5. Умань Це перший образ, знятий на плівці Nikon F5. Письма, що піднімається нею, є сигналом для левів і фотографів – це про початок!

В природі боротьба за виживання не зупиняється на хвилину. Я бачив багато речей, що відбуваються в житті тварин. І я далеко від намагатися зображувати природу як рожевий і пухнастий і позбавлений страждань.
Я чекав багато успішних тіней, деякі я знімався, і деякі я не встигли зробити це частіше! У фотографіях важко передати емоції і атмосферу – потрібно відчути себе. Я скажу, що ці сцени не захоплюють серця, а після них я іноді прокинувся на кілька днів! В кінці ви бачите його, але ви тільки бачите картину, і що сталося неможливо передати, вона записана тільки в пам'ять і іноді вночі я борюся з левами або ведмедями. Я бачу це багато, але ви звикли до неї. Згодом, ви зупинитесь приділити увагу. Якщо я був злий, серце буде лопатися і я б не був тут, але це дика природа і це моє завдання, щоб дивитися і фільм все, що відбувається там!

6. Жнівень Коли ви переглядаєте леви, це здається, що леви не мають конкретної мети, леви просто курсують після того, як глухий кіптяв, і вони не хочуть вбити. По суті, вони сортують, шукаючи будь-які ознаки потерпілої вразливості. Займіть їх годин до цього. Буффало - міцна тварина і леви знають, що краще вибрати потерпілий або слабкий.

7. Про нас Леви приймають напади, перевіряючи жертву, це тактика дозволяє зберегти сили. І коли буффало починає здатися, лева тягнеться до жертви. У правому моменті найсильніший починає остаточний напад.

Тут я був багато разів і перші 5 разів я завжди зняв взаємодію левів і буффало. Але останні 4 рази не вдалося. У квітні 2009 року Буффало пішов на інший острів, рай і через високу воду, ми не змогли дістатися. У вересні 2009 р. буффало пішов і пішов назад, день до того, як я пішов.

8. У У січні 2010 р. багато ліонесів мали невеликі кошенята, а наречений тимчасово не інтегрований.

9. Навігація І в лютому 2010 року готель почався в Буффало, і ліонес легко один або два, три, як в McDonald's, піти після трави і збирати новонароджених телят, які народжуються щодня в траві.

Я повернувся в червні і знову не вдалося, на тиждень я буду там і сподіваюся, що я пощастив цей час. Я повернувся назад, тому що у мене є ідеї, які я можу зробити це!

10. Я знаю історію цього місця дуже добре. Це величезний острів з великим особом буффало близько 1,200 голів. Хто постійно переміщається в пошуках свіжої зелені. Іноді вони залишають острів і в останні роки - це буває частіше і частіше. Два лева prides Tsaro і Skimma живуть тут. Tsaro живе на великому острові і на гірськолижному курорті. І він все ще контролює частину території Мумпура.

11. За 9 років вони контролювали і захищені двома чоловіками, які називають «Ок Хлопці». Але в грудні 2008 року юнака прийшла і загинула одну лев і кинула другу з гордості. Пізніше, направляючи побачила старий чоловік, він спробував послухати буффало, але він вже 17 років і буффало загинув його. Тож завершилася історія цих братів, які виправили гордість за 9 років.

955197

12. На голові цих привидів був молодий і сильний чоловік. Він відразу загинув всі кошеня від старих чоловіків і почав виробляти нові левові кулі. І незабаром з'явилися лікти і наречені дезінтегровані.

13.00 р. Запитайте, чому - всі просто ліонеси боїться принести маленькі левові кулі на гордість, так як на гордості є 3 старі ліонеси, які постійно вбивають інших людей кошеня. До левових кульок виростають і вони приєднуються.

В цілому, Tsar Pride дуже старий, і він втратив свою швидкість і спритність. Коли у мене є дев'ять лілій. Є дев'ять з них, але вони всі старі.

14. Але все ж, що щороку деякі з них згасають, але не один кошеня збереглася.

15.00 р. Головною причиною є висока вода, вони потопають на перехрестях, вони захоплюються крокодилами!

16.00 р. Це найстаріша ліонесова гордість з гілочками в оці, але як кажуть керівництва - це найдосвідченіший мисливець, вона починається все полювання і вона вбиває всі кошені! Чому, я не знаю, ревнощі можливо, але я думаю, що це стає важче для них, щоб отримати їжу, і це усунення конкурентів їжі (але це просто моя ідея).

17. Скімма гордість, навпаки, дуже молодий і активний, і він ніколи не пропустиме можливість атакувати буффало.

18 років Леви завжди шукають слабку тварину, яка буде легше працювати.

Найголовніше для мене не пропустити момент, потрібно стежити і чекати. Це головна точка полювання. Для свідка таких подій дуже цікава і дуже складна, неможливо тримати емоції, це дуже складно.
Але мені довелося закінчити і кіно. Якщо потерпілий починає пересуватися, для виявлення старих і слабких тварин простіше виявити старі і слабкі тварини. Леви завжди обирають момент ретельно і не беруть багато ризику. Це випробування міцності спочатку. Але коли потерпілий вибрав, вони приводять її від неї. Процес полювання довга, але леви хворі – самотній ліон – це хороший мисливець, а гордість – припливна зброя. В той же час, гордість може впоратися з твариною, яка не може впоратися з однією особою. Пілінг преси є найбільш вирішальним моментом полювання, буффало може легко запалити жировий удар на лев, але є багато левів і жертва не має шансу.

19.00 р. Молоді леви вбили цей кальф для дуже довгого і не могли б вбити, один турист з Індії навіть втратив свідомість. Здавалося мені, що дорослі леви втратили свої нерви, і одна жінка підійшов, поїхав від молоді і завершила її.

20. Vultures і maraboos є рядок, який може призвести до предатор. Вони зазвичай можна побачити з далекого боку. Це майже 100% гарантія, що є предатором.

21. Я не люблю кров'ю!

р.

22. Хочу сказати вам, чому лев тільки з ранку до вечора. Основна причина - буффало, що піднімається в каре вночі, а не одна лева може зламати ці непристойні рядки! І протягом дня буффало розслабляє і починають рухатися, харчуватися, і в цей момент атака левів. З роками леви цієї гордості розвивалися тактики полювання, які характерні тільки для цього місця і тільки для цього гордості, так як його спеціалізація буффало!

(Б)

23. Але не всі 100% атаки в левах успішні, тільки близько 30-40% від них можна отримати буффало!

Джерело: