1217
Виготовлення різьбленого столу з левами
Я пообіцяю ще одну тему на виготовленні різьбленого столу з левами.
Матеріал каштану.
На запит деяких відвідувачів про процес.
1,1 км Виготовляйте першу деталь на латуні - центральна нога столу
Габаритний зображення
2,2 км У цій частині ми відрізаємо акантовий лист і візерунки у вигляді ваг (не буде видно в кінці).
...
4. У Далі ми починаємо робити три левові ніжки, ось один з них, випилюється.
5. Умань Ноги чекають стикування додаткової товщини в місцях, де знаходиться мордочка, лапа і м'ясо, а в той же час беремо і робимо заготовки крила. Так, лев буде кричати!
Вексель на крилі готовий ... він буде одягатися безпосередньо на ніжці.
6. Жнівень Це те, що нога схожа з крилом на ній.
7. Про нас Тепер насправді починається найцікавіше, починайте різьблення, нарізаємо пір'я на крилах і т.д.
...
9. Навігація ...
10. ...
11... Це те, що крила виявилася!
12. Потім починаємо вирізати лапу лева, спочатку приклеюємо додаткову масу деревини до заготовки ноги, на фото видно, що сама лапа товста, ніж загальна заготовка.
Товщина заготовки 46 мм і приклеюється до 25 мм з двох сторін
13.00 р. Пошук по сайту
14. ...
15.00 р. Ось як мій нога вийшов ... давайте рухатися далі.
16.00 р. Давайте перейдемо до найважчої частини, обличчя лева. На фото представлені всі три етапи виготовлення, перша - клеєна маса деревини, друга знімається надлишок маси і третій готовий мордочок.
17.00 р. Передній перегляд
18 років ...
19. ...
20. Тепер мова йде про манжету, якщо ви можете його зателефонувати. Для того щоб вона була об'ємною, маса дерева також приклеїлася до боків.
21. Загальний вигляд ноги і все, що робиться з ним, точніше з усіма трьома
22. ...
23. За деякий час він не знімав фотографії, зроблені нижні прищики, а верхні стійки під стільницю.
Також процес збірки не був фотографований, дуже поспішаючи, процес не складний, все було зібрано на шнурах і стяжки + клей ПВА. Замовник запитав тільки про те, що крила клеїли і прищів до різьблених ніжок, а решту було відсортовано. Вони робили.
Я повідомлю тебе про закінчення.
24. Вид нижче...
р.
25. ...
26. Загальний вигляд
27. Я повністю забув, щоб сказати про столову кришку, вона виготовлена з мдф, дуба різьблення підкладка, похилого натуральним дубовим шпоном! Всі технології.
28. ...
29. Ось остання картина! Ваші коментарі Я спробую викинути відео пізніше. Дякую за терпіння!
Джерело:
Матеріал каштану.
На запит деяких відвідувачів про процес.
1,1 км Виготовляйте першу деталь на латуні - центральна нога столу
Габаритний зображення
2,2 км У цій частині ми відрізаємо акантовий лист і візерунки у вигляді ваг (не буде видно в кінці).
...
4. У Далі ми починаємо робити три левові ніжки, ось один з них, випилюється.
5. Умань Ноги чекають стикування додаткової товщини в місцях, де знаходиться мордочка, лапа і м'ясо, а в той же час беремо і робимо заготовки крила. Так, лев буде кричати!
Вексель на крилі готовий ... він буде одягатися безпосередньо на ніжці.
6. Жнівень Це те, що нога схожа з крилом на ній.
7. Про нас Тепер насправді починається найцікавіше, починайте різьблення, нарізаємо пір'я на крилах і т.д.
...
9. Навігація ...
10. ...
11... Це те, що крила виявилася!
12. Потім починаємо вирізати лапу лева, спочатку приклеюємо додаткову масу деревини до заготовки ноги, на фото видно, що сама лапа товста, ніж загальна заготовка.
Товщина заготовки 46 мм і приклеюється до 25 мм з двох сторін
13.00 р. Пошук по сайту
14. ...
15.00 р. Ось як мій нога вийшов ... давайте рухатися далі.
16.00 р. Давайте перейдемо до найважчої частини, обличчя лева. На фото представлені всі три етапи виготовлення, перша - клеєна маса деревини, друга знімається надлишок маси і третій готовий мордочок.
17.00 р. Передній перегляд
18 років ...
19. ...
20. Тепер мова йде про манжету, якщо ви можете його зателефонувати. Для того щоб вона була об'ємною, маса дерева також приклеїлася до боків.
21. Загальний вигляд ноги і все, що робиться з ним, точніше з усіма трьома
22. ...
23. За деякий час він не знімав фотографії, зроблені нижні прищики, а верхні стійки під стільницю.
Також процес збірки не був фотографований, дуже поспішаючи, процес не складний, все було зібрано на шнурах і стяжки + клей ПВА. Замовник запитав тільки про те, що крила клеїли і прищів до різьблених ніжок, а решту було відсортовано. Вони робили.
Я повідомлю тебе про закінчення.
24. Вид нижче...
р.
25. ...
26. Загальний вигляд
27. Я повністю забув, щоб сказати про столову кришку, вона виготовлена з мдф, дуба різьблення підкладка, похилого натуральним дубовим шпоном! Всі технології.
28. ...
29. Ось остання картина! Ваші коментарі Я спробую викинути відео пізніше. Дякую за терпіння!
Джерело: