Мер-и-ибочки

Улюблений сад.

На столі сидить дуже продуманий дід, перед дідом келих світло-коричневої рідини.
Поруч з дідом сидить непристойний хлопчик, тобто зрозуміло, що він хлопчик, але його стан є таємницею. На подвір'ї летить тітка, погано поголені, з явним захворюванням бджільництва.
- Ціни заспокійливі!
- Як гриби!
до Що про гриби?
до Де гриби? - Хлопчик відкинувся.
Великий брат намагається виставити хлопця на голову, він виходить не відразу.
Тітка:
- ціни як гриби?
до Які гриби?
- Загальні гриби?
до Що про гриби?
до Де гриби? - Хлопчик ще раз повернувся.
«Натюрморт», який намагається покинути хлопчика на голову. Рука заморожує вгорі.
Тітка:
- Чи ростуть гриби?
Так.
до І дріжджі?
Так.
до І ціни?
- Я.
І ціни виникають як дріжджі, так і самі по собі - дід виглядає через свою тітку, таємничу посмішку на губах. Тітка плутається, бере склянку з столу і автоматично бере два великих шпильок, до таємничості посмішки діда додається певна похмурість.
У вас є дивні яблука, що це сік?
до Не сік, це відвар.
- Що?
- Не дріжджі, гриби.
- ??
до Де гриби? - Хлопці стрибають на місці
- Вимкніть, приберіть! - Дідусь сидить з силою, з рукою, яка перебувала у верхній частині голови весь цей час.
Тітка:
- Ну?
до Що це таке? Я не знаю, які гриби.
до Що про ціни?
- Не всі.
Ви прийшли і сказали, що вони були рости.
- Я.
- Гриби теж ростуть.
І?
- Як зайти ціни?
до Як якщо стрибки і межі.
до Ні, вони ростуть, як гриби!
до Де гриби?! - Хлопець стрибає вгору і починає виглядати дико.
- Ви замовляєте, ви отримаєте весь офіс!!! - Дідусь також стрибає вгору, захоплює хлопця плечима і кладе його назад на лавку з силою.
Пройшов час. Тітка сидить навпроти свого діда і дивиться через нього, в очах, повне непорозуміння того, що відбувається. Порожнього скла перед нею. Далі до трави лежить хлопчик, він має позначку на голові від удару важкого, розмитого об'єкта. Він вийшов. Його дідусь іноді дивиться підозро на нього, але потім заспокоює і дивиться через його тітка знову.
до Ви бачите, жінка, тут гриби вони дійсно виростають, отримайте сокид, зроблених сутністю, чекаючи час, щоб поділитися з вами безпрецедентним.
Це виглядає так само, як ціни йдуть занадто. Коли настає час, ви помітите його і запустіть відляку, розуміючи, що це безпрецедентні ціни. Ви не знаєте про гриби, але це дуже приємно. І сяйво бобсіт. Вони не ростуть, вони лежать в холодильнику і все це.
Якщо це можливо, вони можуть просто додати об'єм, заповнивши існуючу стиглість і не несе ніякого значення. Гриби різні. Ви знаєте?
Моя тітка недбала в угоді. Він був захід сонця. Сонце повільно розгортається над горизонтом, залишаючи яскраві червоні розлучення в небі. Вдово, моя тітка мала блиск на очах.
- Гранпа, приїжджайте зі мною!
Де?
На захід сонця я повинен бути ближче до нього!
Я пішов там, коли я був молодшим. Приходьте, це дійсно красива. Тітка стрибала вгору, вилетіла за гнітом і побігла на захід сонця.
"Я думаю, що я розумію, - сказав мій дід. Тоді він дивився на небо, подивився на десять хвилин і сказав: - і яблука тут не важливо, вони не потрібні нікому, нехай собі цінують, як вам подобається;