Абстрактне мислення

Дад розгорнув сина.
- У вас два яблука. Я прокинувся один раз. Скільки ти пішов?
Черепашки.
- У вас було два яблука. Я нарізаний на шматки. Скільки ти пішов?
Шульма, походи, пресування на стіну.
- У вас було два яблука. Я тебе! Я тебе! Скільки ти пішов?
Кричить, кричить:
- Дад, не
до Немає, ви повинні. У вас було два яблука. Я побачила один з вас і трахнув один! Скільки ти пішов?
Позбавлення, гасіння, кричущий. Мами squeal:
- Залиште дитину!
до Він ідіот! Змінити стан. У вас було два яблука. Ви не знаєте! Ви самі! Скільки яблук ви залишили, ви ідіот?
- Ах! Не вдарив Даду!
- Немає зоопарку! Немає гостей! Ви ніколи не будете мати день народження! Я проживаю весь відпочинок з цим ідіотом. У вас було два яблука...
- Зіна, у нас є яблука? Ху? Що? Подаруйте мені моркву ...
У вас було два моркви, ви сином укусу! Я... Дати мені. Подаруйте мені ідиот! Арифметичне. Я забрав один з вас і їсти його. Тут: бор, бор ... Ней! Дивитися: boar, boar ...
- Гриша, немиється.
- Ніщо! Побачити його. Я змащую моркву з землі. Скільки моркви ви залишили?
Соблінг.
- Дивитися на це! Скільки брудних моркви залишають у вашій стрічці руки?
- Ах!
до Це право, син. Тепер назад до яблук ...
- Па-па-а-а-а-а
- Гри-ша-а-а
до Не робіть! Відповісти! У вас було два яблука...
- Гриша, будь ласка.
- Зайдіть! Ідиот з морквою отримав це право. Так надії. Я розробляю своє абстрактне мислення... ви мали два яблука.
- Ах! Не пропустіть!
- Гриша, не !
Про нас І не буде ідиотом, і він не виростає! У вас було два яблука...
- Ах!
- Сила! Весь будинок мовчить! Ні про що говорять. Я, ваш тато, взяв одне яблуко з двох з вас.
- Аааааааааа.
Я, ваш батько, взяв один з ваших двох яблук з вас. Зареєструватися Стійкість! У вас було одне яблуко. Я прокинувся і дав вам... Не робіть! Я прокинувся за... Ні, я прокинувся на фронті і дав вам другу яблуню. Скільки ти пішов? Зміна умов. Ви не маєте ніяких яблук, ви стояти як ідіот. Я занурю тебе, коханого сина, одного яблука. Скільки яблук ви зараз? Ні, ви замовляєте! Про нас Будьте спокійні. Не скажеш нічого. Де ви отримали другий яблуко? Де ти отримуєш інший? Я дав вам один. Почнемо. Ти, мій улюблений син, стояти як ідіот і дивитися. У вас немає яблук. Не всі! вітер - Аах! Вовки - Хто! Я з дерева. Я здаю. Слабкий сон. Ви стоячи самостійно. Ви не отримали нічого. Вітер, вовки... Тексти пісень, а це означає: Я здаюсь з чорного лісу. Зустрівшись з... А -- Панчохи Я даю вам два яблука.
- Дад, не !
- Хто ви розповідаєте? У вас немає нічого. Я дав вам два яблука. Скільки ви зараз? Як це зробити? Зима! Ви не хочете яблук? Зіна, йти... Закрийте двері! Ні. Ти один. Тільки вовки, як і поліцейський там десь. Я тут.
На підлозі стався нестерпний, сусіди збиваються.
- Всі права. Подарував мені один. Скільки ти пішов?
- Один.
до Так як багато яблук я зараз?
- Один.
- З'їсти їх.
- Приїхати.
до Але немає яблук. Ніщо їсти. Це абстрактне мислення.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное