Тимофій / Тимофій

Реальне найменування зірки - Тимур Юнусов, народився 15 серпня 1983 року в Москві. За знаком Зодіаку Тіматі - Лева, він помітний своїм характером, стверджуючим і бродінням, як справжній предатор! Тимур – не єдина дитина в сім'ї, має молодший брат Артем.

Ти знаєш Тимати від своєї роботи, від своїх супер пісень, але він також в бізнесі. Разом зі своїми співзасновниками він володіє Black Club, Black october Restaurant і виробляє одяг під власним брендом, Black Star by TIMATI. Хіп-хоп зоряний шлях до полум'я і популярна любов не було легко. Все почалося з проекту VIP 77 (Tima, Pasha, Walter, Deema, Ulya), ви, ймовірно, пам'ятаєте його для переглядів: «Фіца», «Я повинен вам самостійно». Але справжня популярність прийшла до Тіматі після Старої фабрики - 4, там, що гурт народився (Тимати, Кочеткова Анастасія, Ратмір Шишков, Домініканський Йокер). У 2004 році вийшов перший альбом «Нові люди». Багато пісень з цього запису (наприклад, «Нові люди», «Кривий небо», «Я Need You», «Ганг» все ще в обертанні на телеканалах і радіостанціях.

Вболівальники дивилися в акторських здібностях Тимофія, його роль у фільмі «Хіт» та серії «Клуб» – це додаткове підтвердження, яке йому подобається реальний талант!

р.

р.

499.00 Р

1116068

р.

Р

р.