Бабусі Буран

Всупереч поширеній вірі, що в рамках конкурсу «Євробачення» нічого більше, ніж формальність, яка не має сенсу, оскільки майбутній учасник міжнародного конкурсу вже був обраний заздалегідь, насправді все виглядає різним. Ця країна переконувала вчора, коли «Євробачення» з РФ обрано не Діма Білан з Юлію Волкова, а не Тимати з Аїдою, а команда назвала «Бурановський бабуся». Граномати завоювали аудиторію зі своєю запальною піснею та власним шармом. Майже кожен з членів цієї команди понад 70, але вони все ще веселі і веселі, і разом вони вже багато років.

р.

Виконання «Бураньовського бабуся» в 2012 році:

Два роки раніше (також в кваліфікаційному раунді):

Народний колектив з с. Бураново Республіки Удмурція виконує переважно світові хіти у рідній мові Удмут, що пісня «Вечір для всіх», з якою бабуся 24 кандидатів на поїздку в Баку (конкурс відбудеться в Баку з 22 по 26 травня), став медлі найпопулярніших зарубіжних хітів. З прямим складом «Бураньовські бабусі» набрали 38,51 бали, в той час як найбільші гонщики Білан з Волковою і Тіматі з Айда є чимось навколо 29 точок. Природно, онуки не чекали такого результату, оскільки вони вже брали участь у російському кваліфікаційному раунді Євробачення 2010, і брали участь у невдало.

Діма Білан і Юлі Волкова:

«Білан і Волкова вже мають право бути тренерами, а не учасниками, тому вони не повинні робити це. У них є дивовижна пісня і дует, але Білан є великим художником, він виріс цей конкурс. Як гостьова зірка, як учасник журі – так, але в якості учасника він сказав своє слово.

Говорячи Тимати і Айда:

«Timati – це гідне переміщення на заході. Все інше – художня діяльність. Не цікавий і вторинний, абсолютний стандарт. Але я повністю погоджуюсь з думками журі та аудиторією про Бабановські онуки. Найгірше про галузь є недоліком оригінальності. І я не бачу, що завтра леді Гага буде співати з її бабусями, і це буде затребуваним. Це так індивідуально - вони не молоді, не гламурні, в національних костюмах. Вони повинні йти раніше. до Йосип Пригогін

Цього разу удачі посміхалися на них, як аудиторія, так і журі проголосували за них. На західних сайтах вікова команда вже обговорюється в повному обсязі: хтось вважає, що це просто смішно надсилати літні бабуся до Євробачення, а хтось вважає, що це просто чудовий експеримент, який принесе користь боротьбі проти штампів.

«Для цього, ми з радістю приймаємо друге місце. Не можна відображати бабуся, навіть через їх вік. Це буде лебедяна пісня для них. Тепер ми чекаємо на результати в Баку.

Я не вірю в грандіозний успіх. Аудиторія може голосувати за них, але журі малоймовірно. У віці - просто зняти капелюх. Але це буде складно для них, тому що Росія повністю відрізняється ринком. Але ми побачимо для них, ми любимо їхню пісню, lit it – і мене і Dima.

Зверніть увагу на реакцію Діма Білана, яка просто виявила, що він не буде йти до Євробачення за третій раз:

А ще кілька фото переможців 2012 р., кваліфікація туру:

«Бураньовська бабуся: хто хто? й