21
Чому ми не робимо барбекю з яєць?
Південно-Східна Азія відома своєю екзотичною кухнею. Яйця є одним з найпопулярніших закусок. І багато місцевих рецептів, таких як барбекю з яєць, можуть добре вкоритися в нашому північному грунті.
р.
Після всього, як це відбувається: літо, вихідні, відпочинок, м'ясо смаження. І ті, хто не їсти м'ясо (Я син, як це) сидіти з нудним виглядом. Для цієї ситуації ми збираємо вибір незвичайних страв, приготованих на грилі з звичайних яєць.
Яйця мангал
інгредієнти
Підготовка
Перці з омлетом
інгредієнти
Підготовка
До речі, з яєць можна приготувати багато різноманітних і дуже смачних страв. Довести його, "Сайт" Я збираю для вас 30 рецептів страв з яєць, які обов'язково варто спробувати.
Яйця в фользі
інгредієнти
Підготовка
р.
Після всього, як це відбувається: літо, вихідні, відпочинок, м'ясо смаження. І ті, хто не їсти м'ясо (Я син, як це) сидіти з нудним виглядом. Для цієї ситуації ми збираємо вибір незвичайних страв, приготованих на грилі з звичайних яєць.
Яйця мангал
інгредієнти
- 9 яйця
- 1 ч.л. солі
- щіпка
- 1 ст.л. подрібненої зелені
- 3 дерев'яні мечі
Підготовка
- Так що мечі не горять, замочити їх на кілька годин в воді.
- Не забудьте дезінфікувати яйця. Зробіть невеликі отвори в їх оболонках (можна використовувати голку або меч).
- Яйця повинні бути попередньо оброблені (бефор, я не розумію, як білок в горизонтальному положенні не заливають отвори в оболонці).
- Покласти яйця в чашку однорідності. Розкачати тонку солому з паперу.
- Ретельно залити трубкою в кожну яйце трохи перцем, сіллю і дрібно нарізаними зеленню.
р. - З дерев'яним мечем, збивають вміст кожного яйця.
- Покладіть форму яйця в глибоку миску і залийте воду в неї. Надішліть в духовку за 12 хвилин при 175 градусах в режимі удару.
- Чилі кулі.
- Тепер вони можуть бути піновані на мечах без побоювання, що білок витікає.
- Поставте яйця на грилі кілька хвилин.
- Яєчний барбекю готовий!
- Смак дивовижний, щось схоже на пишні і м'які омлети всередині оболонки.
Перці з омлетом
інгредієнти
- 3 солодкі перці
- 6 яйця
- 125г тертий сир
- 4 ч.л. подрібненої зелені
- сіль і перець
Підготовка
- Зріжте зверху кожен перець, зніміть насіння.
- Перервайте 2 яйця в кожному перці.
- До кожної форми перцевої солі, перець, зелень і сир. Дивитися все.
- Покрийте перець зрізною частиною і накладіть на гриль.
- Після 20 хвилин незвичне лікування готове.
- Бон привіт!
До речі, з яєць можна приготувати багато різноманітних і дуже смачних страв. Довести його, "Сайт" Я збираю для вас 30 рецептів страв з яєць, які обов'язково варто спробувати.
Яйця в фользі
інгредієнти
- 4 курячі яйця
- зелений
- томати
- майонез
- фольги
Підготовка
- Промийте і висушіть яйця паперовим рушником, а потім загорніть кожну фольгу.
- Поставте яйця в гарячі вугілля (як картопля) на 10-15 хвилин.
- Після охолодження яєць очистіть їх з фольги, порізати і їсти разом з майонезом, томатними скибочками і свіжою зеленню.
- Бон привіт!