10 оповідань про те, що в собакі немає ще одного

У світі немає тварин, які більше присвячені людям, ніж собаки. Вони люблять своїх власників самовідданими любов'ю і готові до них абсолютно все.

Веб-сайт Я збираю для вас кілька «надійних» оповідань про лояльність собак, з яких іноді сльози приходять на очі.

• Я пішов в магазин сигарет, вийшов - стоячи, відкривши пакет, і собака прийшла до мене. Сидіння на моєму пачці я вивів сигарету, давайте йому запах іВона взяла її ретельно і взяла її до свого бездомного власника. Я люблю собаки ще більше.
  • У мене є місце для очищення піжами або нічним одягом під подушками, а потім зробити ліжко. Мій собака, будучи маленьким, був дуже нудний у моїй відсутності, вкрасивши їх і спати на них в передпокої. Коли я виріс, я зупинився. Тепер на миті пішли жити в Москві, собака залишалася з батьками, я приїхала у вихідні дні. Мої батьки називають і сміхалися і сказали, що Собака раз застрягла голову на шию і побігла зустріти їх з роботи в нічному клубі.

• У нашій квартирі триватиме пожежа. Моя сім'я і мій собака вийшов, і так зробив І. А потім він світився на мене ... черепаха. Проживання в квартирі... Я шукаю собаку і він тримає його в роті. Як мій друг врятував наш взаємний друг.

• Мій улюблений ласощі собаки - це приниження білого хліба. Для неї вона готова робити те, що ви хочете, і коли вона отримує її, вона не пускає нічого, вона не дає нікому. Я дуже втомився. Я ледь отримав додому. Перше, що я зробив, як тільки я увійшов в квартиру, лежав на дивані і крі. Вдово собака тягнеться до мене, лікує руки, спрощує ніс на них. Я не відреагую її. Вона залишає і після декількох хвилин приносить мені свій бункер, кладе його перед мною і чекає.

• Я працюю в маленькому магазині і одним з моїх постійних клієнтів є локшина! Реальна королівська локшина Тимоша. Його господиня похилого і живе далеко в приватному секторі, важко прогулятися. Я завжди дивився на своєму інтелекті. Він приходить в, стоїть в кінці лінії, почекає спокійно. Потім він дає мені сумку грошей, список і воску. Я чекаю на початок підрахунку змін, як заставу.

• вона взяла собаку з дитячої, вона була з категорії «загальна відмова». З розумними очима, але не дала голосу від слова "на всіх". Якщо вона потрібна щось (вулиця, туалет, харчування), вона попросила її, стрибаючи з однієї кімнати в інший. Одного разу, через мрію, десь далеко і глухий, я чую собаку баркінгу, і я не можу відкрити очі, якби весь вага цього світу була на мене. Я прокинувся з великою складністю і зрозуміли, що мій собака баркінг! Витік газу в будинку, нічого не дихати. Моя маленька ікра.

• Незабаром це буде три роки, оскільки моя мама була підозра в раку. Підтверджено 30 грудня того ж року. Потім були дві операції і тривала реабілітація. У 11 класі був 17. Кожна ніч була в стаціонарі, викладала з нею і викладав ці ж предмети для іспитів. Ми зуміли, що хвороба відступила, я пропустив іспит добре. АлеУ собаки є рак, і він хворий прямо після своєї матері. Ніщо не може бути зроблено, нічого не можна керувати. Милосердя захотіли його хворобу.
  • У мене є Далматян. Коли він був 7 місяців, ми пішли з ним. Все, що я почав працювати кудись. Я отримав його. Я ходжу за садом, нумер: дівчина з 6 років, притискаючи на паркан з задньої частини мого собаки, а перед ними пачок собак. І мій собака з гранатометами собаки від дівчини. Він був страшним, але я захопив палицю і розсіює собаки. Кидяча дівчина кидається на одну ногу і худа собака в інший. Виявилося, що собаки кинулися у дівчини, і він захистив її. Я ніколи не побачила його щетиною. Мій герой.

• Коли я був 5 років, я повернув цуценя від ковпачки. Він жив з нами протягом місяця, але з Бабця вже було 2 собаки, ми давали йому сусідам. Після 6 років він був великим, сердитися собакою. Одного разу він зламав ланцюг. І все, що я пам'ятаю, це сяючі каблуки друзів і маленького себе. Але коли побачила мене, він уповільнився різко. Спокійно підійшов до нього, і поховав його голову в животі. І я просто запрасував його і сказав: "Плаза, мій водний". Це був самий щирий «як ви» у всьому житті.
  • Загубив ногу в аварії на рік тому. Найбільша підтримка, яка дійсно полегшує вашу собаку. З тих пір, коли ми ходимо, вона згинає одну ногу. А потім я пішов на три, щоб я не був відхилений.

номінальний #image1430115