Собаки – найсвіжіші істоти в світі тварини та цікаві факти

Коли мій друг і я почав жити разом кілька місяців тому, вона приніс її найбільш важливі і цінні речі з нею. І деякі волохаті ходи істоти. Він був собакою під назвою Umbreon.

Собака була енергетичною сумішшю Шнаузера та іншої неперевершеної породи. Я жив у всіх квартирах, де собаки не допускаються, і тому я ніколи не змогли відчути справжню симпатію для тварин. Але тепер я в тому ж будинку з собакою, і це моє життя відчувається як сезон життя планети планети.

Я завжди люблю розмову з іншими собаками. Але це як діти - це все інше, коли вони Я помітив, що я почав відчувати нові емоції до собаки. Я навчаюся з Умбріо, дізнаючись про стосунки і поведінки собак -- речі, які я ніколи не помітив раніше. Але не просто поверхнева інформація, як чому собака лиже обличчя або турботи, коли я підбираю леш. Я ніколи не перестаю вчитися, що визначає характер кожного тварини. І я хотів би розповісти вам про деякі цікаві факти, щоб ви могли краще зрозуміти вашого улюбленця.

1,1 км Для собаки немає такої речі, як сон. Ось тільки очікування. Якщо ви не вірите, подивіться на вашу собаку, поки він засвоюється. Її тіло заспокійливий, але очі її відкриті, і вони дивляться ваш кожен рух так, щоб ви не пропустити переміщення до більш цікавого місця, таких як чаша їжі.

Собаки мають радіус бачення близько одного метра, в межах якого власник може безпечно переходити до внутрішнього сигналу собаки, і він прокидається вгору.

Ось картина для чіткості. Покроковий крок за межами цього кола і собака почне турбуватися, якщо ви робите щось цікаве в іншому приміщенні або ви побачите нові фотографії на Facebook. Ваш собака не хоче нічого пропустити.

Це доводить, що навіть незважаючи на те, що собаки можуть бути дуже розумними, у них важко пам'ятати, як нудний і незаміжній відпочинок будинку є. Якщо я їду до ванної, собака стежить за мною, припустимо, що в цей час вона вдарить джекпот, і коли я смажу туалетну воду замість води заливають водоспадом іграшок. Я все одно не визначилися, чи це частина легендарного собаки, що говорять про те, чи це просто відчайдушність істоти, яка змушена сидіти на дивані і дивитися мене дивитися телевізор.

Не дивно, що коли я прогуляюся по будинку ...

2,2 км Моя собака переповнена навколо мене, як собаки Місяця козалежні істоти. Вони патологічно залежать від свого партнера. Девер я піти, собака слід мені. Вона відчуває себе, ніби вона рухається більше метра від мене, її комір буде вибухнути і вона знає його.

Чому ви думаєте, що собаки сльозять речі, коли їх власники йдуть на роботу? Вони дратують. Вони плутають. Вони сумні. Тільки за допомогою руйнувань вони можуть висловити свої змішані почуття Між собакою і власником будуються дивні паразитичні відносини, балансування на межі чарівності і довге. Вони потрібні вам, вони повинні бути з вами кожен другий з кожного дня, доки Земля згорнеться і шматки його, які ми колись називали будинок, починають окремо і вільно плавати в холодних просторах простору. Але навіть тоді вони повинні бути поруч з вашим холодним тілом, щоб піти разом на нескінченну подорож ввічливість. Я сльозився в очах від такого віддалення і любові.

Але потім, навколо сьомої години моєї суботи субота, камарадамська білизна починає трохи дивитися. У них виникає розпад, чергується з тривожністю.

Той факт, що собаки абсолютно не мають ідеї, що робити. Це серцебиття. Чому ви думаєте, що собаки сльозять речі, коли їх власники йдуть на роботу? Вони дратують. Вони плутають. Вони сумні. Тільки через знищення можуть висловити їх змішані почуття. Коли собака псує що-небудь, ми просто чуємо, «Бад собака!» і перейдемо. Якщо людина зробила це, ми будемо називати послуги з захоплення тварин і попросити їх, щоб принести шприц з сплячими таблетками, щоб заспокоїти розрив особи. Собаки – манічні-депресивні, і ми їх медицина.

Але це не означає, що постійне перебування собаки на межі емоційно-психологічної кризи погано. У зв'язку з цим завжди є один поруч з вами. Як я пишу це, Умбреон це половина метра від мене, і його присутність освітлює процес обробки нудних. Цікаво, щоб побачити її зростання ненависті мене, як я блукнув навколо будинку протягом тривалого часу. Це катування для неї. Після декількох швидкої зміни ландшафту собаки стають трохи дратівливими, щоб змінити їх місце. Вони просто хочуть заспокоїти і оселитися в затишній місці, але якщо ми переїжджаємо, вони повинні пересуватися з нами.

Чудово смішний, щоб випікати тих, хто трахається в власних неврозах. Але собаки знайшли спосіб помститися на своїх постійно рухомих власників.

3. У Проксимус Уявіть, що бджільники на вулиці не мають ознак, які просять гроші, і слідкувати за вами, де ви пішли. Не турбуючи вас, але не прокручуючи один крок позаду. Вони просто дивляться на вас з найбільш непоганим виглядом і чекають на щось.

Якщо ви не хочете уявити собаку, вам не доведеться його уявити. Ви вже знаєте, що це так. Коли собака хоче їсти або потрібно їхати в туалет, він буде слідувати власнику і дивитися на нього. І якщо вона нахиляє голову, вона додасть 3 точки, щоб її здатність бути, для чого вона хоче з очей самостійно. І він намагатиметься зловити очі, коли він може, для того, щоб передати вашому мозку одне фраза: ви приступите, ступеню, stupid.

Коли собаки хочуть щось, вони стають пасивними агресивними. Насправді це занадто простий термін, щоб описувати їх стан. Врівноважені сили пасивності і агресії вносять в баланс і поєднуються в улюбленому собакі, створюючи істоту так полоненим і докільним, що він навіть не має можливості атакувати.

4. У Собаки – найсвіжіші істоти в царстві тварин Після того, як собака є комфортним в номері, ви просто вводите, швидко перемістіть в інший номер. Ваш собака буде відчувати себе зобов'язаний дотримуватися вас. При необхідності перейдемо в третій номер, як тільки вона знаходить затишне місце в цьому. Собака буде поселитися в третій кімнаті з роздратованим зітханням, схожим на звук спуску тиску з паро клапана.

Послухайте уважно до цього дихання. Це більше дихання. Так само як дрібні ноти цитрусових плодів і земляний смак грунту приховані у вині, тому в цій зіткненні з'являється невелике почуття сарка. Це прояв пасивного ставлення в іншій формі. Собаки настільки поважають своїх власників, які вони не придумують ще більш сміливий спосіб розповісти вам, що ви повинні, злегка покласти його, отримав їх. І так вони дають трохи перебільшену зітхання і сподіваються, що ви зрозуміли, що вони повинні сказати.

Чи знаєте ви, що звучать вам? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Але це набагато простіше для людини. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Всі собаки мають невелике дихання, і вони тільки тварини, які можуть зробити це.

Кіт не саркатичний, коли вони дратуються. Вони рогатні і порожні. Чимпанзе і мавпи не саркатичні, тому що вони приглушені тварин, які будуть сміятися на обличчі, а потім кинути речі на вас, щоб зробити вас сердитися, а потім сміятися знову. Інші тварини практично не в змозі висловити свої емоції. І не запитайте про дельфіни - вони переважно акватичні печериці.

Так це вірно, що собаки дійсно вірні і справді найкращі друзі. Але тільки до тих пір, поки вони можуть розкачати очі і сказати: «Ой мій Бог, це хлопець отримав мене! й

через www.cracked.com/blog/4-surprising-facts-every-new-dog-owner-learns-inow_p2/