Я дав клейковину, цукор, молоко, алохол і кава на 3 тижні. І це те, що я дізнався!

Що ви думаєте, буде людина після того, як він дає клейковину, цукру, молочних продуктів, водоростей і кави? Ви думаєте, що їжа буде зупинитися? Примітіть протилежну, і історію жінки, яка подарувала ці вироби на 21 день, доведе її.

Цього літа я дав глютен, цукор, молоко, спирт і кава. І це те, що я дізнався 3 тижні пізніше.

1,1 км Як відрізнити справжній голод від емоційного голоду
Справжній голод не прийшов відразу, він приходить поступово. Хоча емоційний голод з'являється відразу, і ви хочете задовольнити його миттєво. Під час очищення я припинив почуття емоційно голодності.

2,2 км Цукор не мій друг.
Навіть один, що міститься в сухому фрукті. Це так звикання, що ви будете готові продати свою душу за шматочок яблука.

3. У Глютен – це інтоксикація головного мозку.
Ранок після його випивання я відчував як похмілля. В результаті мені дуже складно концентрувати на своїй роботі. Особливо шкідлива обробка клейковини, яка міститься в тріщинах або крупах.

4. У Текіла - найкращий вибір аль*оголь
Після цього напою я відчував себе набагато краще, ніж після споживання інших ал-гольних напоїв, особливо пива або вина.

5. Умань Мені потрібно менше спати, коли я їсть правильної їжі.
Я підозрю, що клейковина, цукор і кава порушують мій сон і змушують мене. Перед прибиранням потрібно 7-8 годин сну на ніч, при цьому під час прибирання і після того, як мені потрібно від шести до семи годин відпочинку.

6. Жнівень Я втратив мій біль.
6 місяців тому я був в автомобільній аварії і мав біль в шиї і плечі. Але після того, як я почав очищення організму, вони повністю зникли.

7. Про нас Я впала в любов з гладдю.
Це дуже хороший спосіб їсти овочі, фрукти і горіхи. Ви повинні спробувати себе!

8. У Кава змушує мене відчувати себе божевільним.
Після цих 3 тижнів я спробував каву і зрозумів, що вона має надзвичайно негативний вплив на тіло і здоров'я. Так я спробую повністю замінити його лимонною водою.

9. Навігація Зерна не є корисною.
У мене є проблеми, що перетравлюють більшість зернових, безглютенових або ні. Лебед є єдиним винятком цього правила.

10. Виготовляючи прямо не складно.
Ви просто повинні звикати до неї і дати часті поїздки в ресторани, так як важко знайти їжу, яка підійде вам.

Позбавляючи клейковину, цукор, молоко, алохол і каву зроблять ваше життя краще. У вас буде набагато більше енергії, міцності і відчуття легкості. Обов'язково дайте ці товари!

через takprosto.cc