Нідерландський чий прем'єр-міністр: 12 Не знаю, що ви не знали

Це просто інший wow набір цікавих людей.1,1 км Папа Франциска працювала ундером, щоб заробити свою освіту.

2,2 км На початку 17 століття англійський газон був символом аристократії. Він продемонстрував, що поміщик може дозволити собі мати земельну ділянку не тільки для того, щоб побудувати або виростити щось на ньому.

3. У Стенфордський університет Joan Ginther, який спеціалізується на статистиці, виграв лотерею чотири рази.

4. У Коли Fidel Castro був 12-річний, він написав лист до Franklin Roosevelt запитав за $10. Я хочу бачити, що вони були такими.

р.

5. Умань Є величезний шлюбний ринок в Шанхаї. Кожна неділя, батьки приходять тут, щоб знайти потенційних дружин для своїх дітей.

6. Жнівень У Google ефект є властивістю розводити інформацію з пам'яті, що при необхідності можна легко знайти в Інтернеті.

1157099 Р

7. Про нас При застібці в'язниці програє деяку частину сантехніки на одному крилі, вона захоплюється однаковою кількістю пір'я на інший для підтримки балансу.

р.

8. У У 1672 році загинув молют голландців, і зробляв їх прем'єр-міністр.

9. Навігація В одній бразильській в'язниці, в'язниці педалі, щоб створити електроенергію в сусідньому місті. В обміні, вони отримують зменшення терміну їх відновлення.

- відео

10. Собака з горбами винайшли давньогрецькими. Вони були призначені для захисту собак від нападу половинок.

11. Хтоопі Goldberg – творчий прізвик. Ім'я "хлопі" походить від прізвички дитини "хлопая подушка" - "подушка". А ім'я «Голдберг» придумала матір актора, яка вважається справжньою прізвищою (Джонсон) не єврейським достатньо, щоб зробити його на Голлівуд.

12. Деякі основні бібліотеки, включаючи бібліотеку Гарвардського університету, містять книги в обкладинці шкіри людини.

р.

через Mixstuff.ru/archives/23379