957
Прованс
Оркас – єдиний морський ссавці, який занурює весь океан від Арктики до Антарктиди. Просто в залежності від кількості кормів, щільність поселення різна. Ці зубчасті клітки зберігаються в фалоках, що дозволяє їм легко отримувати продукти харчування, які в основному складаються з видів риб.
Вбивця кит, що промивається навколо лопатки, ультразвуку і бульбашок збивають рибу в щільний стрибок - бенкет починається на всю годину. Але є тварини, які віддають перевагу м'ясній дієті. Це зазвичай невеликі групи двох до десяти осіб. Ці тварини полювання птахів, дельфіни, ущільнення та дрібні китлі.
Потужність і витонченість вбивця китло викликає у людей, які суперечать почуттям насолоди, краси, небезпеки і своєрідного суперсхідного страху, випаленого фільми, такими як Смерть серед айсбергів. Я бачив ці тварини в природі багато разів, і я можу сказати, що насправді вбивця китів намагаються уникнути контакту з людьми.
Олексій Четверов - біолог, фахівець з морських ссавців, фотограф.
З дитиною.
Мама улюблена.
Херсон
Групове полювання
Смерть від глибокого. Відхилення залишків кота
через копернік81
Вбивця кит, що промивається навколо лопатки, ультразвуку і бульбашок збивають рибу в щільний стрибок - бенкет починається на всю годину. Але є тварини, які віддають перевагу м'ясній дієті. Це зазвичай невеликі групи двох до десяти осіб. Ці тварини полювання птахів, дельфіни, ущільнення та дрібні китлі.
Потужність і витонченість вбивця китло викликає у людей, які суперечать почуттям насолоди, краси, небезпеки і своєрідного суперсхідного страху, випаленого фільми, такими як Смерть серед айсбергів. Я бачив ці тварини в природі багато разів, і я можу сказати, що насправді вбивця китів намагаються уникнути контакту з людьми.
Олексій Четверов - біолог, фахівець з морських ссавців, фотограф.
З дитиною.
Мама улюблена.
Херсон
Групове полювання
Смерть від глибокого. Відхилення залишків кота
через копернік81