Німеччина, Ребел: Залізничний музей. (34 фото)

веб камера
Авторизація

Два столи у моєму журналі відпочивають на два тижні, як обіцяють, і візьмуть вас сто кілометрів на північ від Берлінського рингової дороги до сні маленького містечка Ребела.
Він знаходиться трохи від автобані E55 на Росток, на березі озера Муріц. Так, це те ж Муріц, на березі якого знаходиться знаменитий Речлін (який знає історію Люфтваффа, він буде розуміти, що це місце призначене для історії авіації). Таким чином, тестовий сайт Rehlin Luftwaffe був розташований приблизно в 8-9 км від Röbel, якщо ви порахуєте безпосередньо, і шум від перевірених двигунів і зльотного літака, безсумнівно, почувався в ньому. Після війни радянський 125-ий повітряний дивізіон ГСВГ також був заснований там.
Під час Третього Рейха Рубель була станція (як я зрозумів, що це буде мертвий кінець, так само як і сусідній Mirow), частина мережі Deutsche Reichsbann. А потім з'явився осад, де в війну і після нього німці привозили цікаві частини обладнання. До того часу, як (або відразу після того, як) повторення Німеччини, Ребел перестав бути станцією, сліди були демонтовані і перетворилися на залізничну «острівку», тепер перетворилися в відкритий музей. Справжній, тихий і маловідомий.

Коли ми в Санкт-Петербурзі-Фінляндія-Німеччина (R-F-D) планували зворотну подорож з Берліна в Росток, я дуже дивився, щоб побачити ікону залізничного музею на атласі - незважаючи на те, що поблизу залізничних ліній немає. Помешкання розташоване лише в 20 км від центра міста. І ми вирішили піти туди, і ми не помилилися. Так, Reubel дав нам багато головоломок, більшість відповідей до яких я досі не знаю. Я був особливо шокований макіяжом «Joseph Сталін» з німецькою печаткою, а також колесним вагоном для гігантського пістолета, вагою сітки без зброї 955 тонн.
Однак, хто цікавиться бачити ці історичні свічники і, якщо це можливо, уточнити їх, будь ласка, зв'яжіться зі мною на kata. Є багато зображень, майже 35 і багато тексту.

Так, 27 вересня 2006 р. місто Ребел, на північ від Берліна. Ми відключаємо трасу E55 і після 6 км до пункту призначення. У нас немає людей, що тиша дзвонить, а не стоянки, а тому ми паркуємо, як Бог покладе на нашу душу, біля історичної станції. російська.

Доріжки з локомотивів вже видно - ми, ймовірно, маємо там. Ми вводимо до станції приміщення: тут все про те, як воно буде виглядати на півсмуговий DC в якомусь російському районному центрі - тихі, меблі підібралися в палі, мальовничому хаосі, а в номері два люди п'ють чай далі. Ми познайомимося з тим, що жінка отримує, пише нам квитки (я здається, 2 або 3 євро - тепер забутий). На жаль, вона не пов'язана з російською, ні англійською, і на німецькій мові ми самі не пов'язані, тому спілкування відбувається тільки за допомогою ключових слів.
Після цього ми йдемо на територію.
Є тільки один відвідувач, і він на поїзді. З якого ми робимо для себе логічний висновок, що скелелазіння може бути будь-яким відкритим.

Цистерна локомотива з формулою 0-3-0, очевидно, є німецьким аналогом нашої Cuckoo.

І це ще один німецький какуо, відрізняється від перших в різних деталях. Прикріплюється до 2-х віспа з написами Deutsche Reichsbann.

Давайте перейдемо на двигуни.
Ось німецька «халф» війна, 1941 виробництво (тип 50), формула 1-5-0. Це може добре їздити поїзди на поставку і переадресацію Вермахту згідно плану «Барбаросса» в Польщі, а потім на вишитих іржах в Білорусі.
Передня ось демонтується і під котелом в своєму місці ставлять масивні шматки.

Провідні колісні пари.

, Україна

Звісно, я не можу протистояти і піднялася всередині «халф» піднялася каюта і ніжка.

Цей локомотивів, як правило, кріпиться, і важко визначити тип. Я не пам'ятаю ті трофейні. Це як 1-3-1.

Наступний локомотивів шокував мене з написом «ІС», довга котел і російські написи, де можливо.

Я був в ейфорії спочатку. Чи це "Джофа Сталін" ??? Якщо так, це рідкісна удача, адже реальний IP тепер зберігається тільки в Києві, а в Красноярській області – тільки його фрагменти!

Тим не менш, багато плуталися, і над усім чітко видно «військовий» якість оригінальної збірки. Після того, як довоєнні прапорці залізниць СРСР були зібрані ретельно і ретельно. Тут, наприклад, ручний IP на Московсько-Донбасській залізниці, пізній 40-ті роки

Крім того, я не пам'ятаю колісну формулу IS-a, і не міг визначити діагноз дефінітивно на місці. Але перед цим був великий зір і напис IS 20-119. Передні сходи теж не видно, але це може бути приписаний до поточного стану.

1 999 р.

Це кабіна цього локомотива. Написка «Вост.-Сиб. залізниці» вгадується, що також здається вірним - адже більшість «ІС» з початком війни перейшла на основу на Красноярську та Східно-сибірську дороги.

р.

Сильно розмаранений відсутністю будь-яких слідів муфти (IS-s були оснащені ним), а замість цього був доступний європейський шнек і буфер. У будь-якому випадку я мав знайти бренд локомотивів.

Я піднялася кабіни, сходження на тендер, дивився в області колісних пар ...

І знайшов його. Так, стигма була безумовно німецькою. Це теж в 1959 році (!!). Що, в 1959 році німці все ще роблять локомотиви? А ось чому виникають гіпсові російські написи всюди? І чому він був «зроблений» під IS? Що таке? Можливо, вони зробили фільм? Якщо так, чому б не було, це музей? І який тип він, і залишається неясним - тому що формула IS-a 1-4-2, і це - 1-4-1. Я маю на увазі, ми підібрали найближчий.

р.

На паралельному шляху привертають увагу іншого пристрою, глянцева довжина, двосекція для повороту у вигинах.
З одного боку, до нього додали 5-вісну платформу з кабіною.

3250Р. 3700Р.

Далі - головний корпус залізничного майданчика-транспортера. Почуття кількості осей – 24 соки (!!!), і я спробував визначити вагу при випадковому (так і т, точно!). Крім того, були тільки російські написи.

р.

Я отримав до середини, і я прочитав його.
Так, це не неправильно – 955 тонн, і це тільки вага транспортера. Що таке пістолет? Скільки все це зважилося в колекції? ?

Середнє сполучення транспортера. «Перевірити шпильки до кожної поїздки. . . ?

Перевізник був завершений ще однією 5-вісною платформою, позбавленою будь-яких будівель. З великого сталевого пучка посередині я припускав, що ця платформа, ймовірно, була використана для передачі деякі навантаження з цього глянцевого комплексу на неї.

Тим не менш, багато питань залишаються:
1) Що саме це транспортне перевезення?
2) Як точно і коли він отримував тут?
(3) Російські трафарети – вони для (не зрозуміло, що таке підроблення IS-a) pontou або це німецька трофія, захоплена Wehrmacht під час війни в СРСР і перевозиться тут?
(4) Чи перебудовано ось до 1435 мм або це німецький транспортер?
Немає ознак або знаків в будь-якому місці. Я не знайшов знак швидко, я повинен дивитися на відпочинок.

Я занурився в цей комплекс і фотографував пристрої, що стоять поруч.
Наприклад, таємничий псевдо-Жозеф Сталін.

І ось залишки локомотивів 1-3-1.

Знайте, перейдемо.
Цистерна (попередньо) з Третього Рейка з дерев'яною кабіною. Я не знаю, що це було в ньому. Що таке шлуночкові рідини для полігону Rechlin?

Тим не менш, кошики на ньому ще й Каайзера, 1913. Так вона навіть старша?

Р

А цей 2-вісний танк знову з радянськими штампами і написом російською мовою. '30-й випуск.

Пасажирський автомобіль часу Другого Рейка (попередній XX ст.).

Ручний переклад з підписом Рейхсабанна (літ з внутрішньої стрілки)

Станція метро "Баннхоф". Хороший російська стиль.

Зображення пам'яті

Будівля товарного офісу (або як їх називають, аналогією).

Виробничі потужності Depot. Все повністю автентично - час тут здається заморожений рік, як це в 1940 році. Просто поставте машину далеко.

р.

Гангар для мотри і водоростей.

Габаритний зображення

Також деякі складні німецькі танкові локомотиви, які не знають цього року.

Вид на південь від станції. Ви можете побачити, що рейки не йдуть.

Тоді ми повернулися до музею жінки. Питання були морем, але смертельна ігнорування німецької мови, запобіжила нас з дійсно знаходженого того, що було те, що і музей не мав матеріалів і буклетів - це як правило, мав якийсь дивний статус. Але жінка вирішила показати нам щось інше і взяв її до депо.

Відреставрований військовий “польнік”. Але де він піде, якщо вони не мають шляху Роєбель? Просто для музею?

Але ми сказали, що ми прийшли з Петра, що значно відродив розмову. вона почала пам'ятати німецькою мовою, яка колись була в Радянському Союзі, а зокрема в Ленінграді, в її юності. У зв'язку з цим я швидко побіг в машині і тримач від глівського відсіку невиліковних карток від Петра і подав її.

«О, О, ой, danke», - сказав він, яктонічно, спінінг листівки в руках. Дуже приємно, що ми приносили таку справжню радість людині, і в Ребелі це було досить цікавим.

Але ми не розуміли будь-якого з свічок, а потім пішли на Росток.

Джерело: