Торк Олімпійських ігор. Цікаві деталі.

Я хочу почати з абсолютно дивовижної історії, яка вдарила мене на п'ятниці. Починався, насправді місяць тому, коли в руці чудового спортсмена, фантастичного чоловіка Шаварша Карапетян. Нагадуємо, що це той, хто витягнув 20 осіб з тролейбусу, який впав в Єреванське озеро, і жертвував свою спортивну кар'єру. Бог дасть цей чоловік довго і все. Токар вийшов і, як ви можете побачити, це не було великої угоди, тому що Олімпійські пальці іноді виходять. Як тільки не подвійний бас, як вони кажуть.

Але з тих пір, поки я розумію, пальчик пішов з 44 разів в самому відео. Це подвійний бас, хлопці.

Це регулярно захоплюючий факел природним чином підвищує кількість питань. Перше питання дуже просто. Як ми розповіли, Олімпійський факел проводиться Красноярським машинобудівним заводом, вічно секретною коробкою, на якій збираються балістика Sineva. Ми не знаємо, як їх ракетні пласти - це великий державний секрет. Але ми бачимо їх пальцем. А факел насправді набагато простіше, ніж ракета. Це такий великий газовий блиск. Питання: Чи є у нас ракети, які літають, як круті удари?

Продовження під kata ...

Друге питання дуже просто. Як я сказав, що гачок є великим газовим світлом. Його ціна в китайський базар 6 юань, добре, на російська 200 рублів. Тим часом Красноярський машинобудівний завод сплачується за цей факел за ціною 12942 рублів за шматочок.

Тепер ми не знаємо, як вони торгують своїми ракетами - це страшний державний секрет. Але ми бачимо, що вони оцінюють свої крутички. Чи є у нас однакові ціни на ракети як для торшерів? Ну, це про пістолети з золотом Глокса, які, як і з'ясувалося, служіння купили за ціною 4 рази вище середньої.

Питання три, ще цікавіше. Тут ми завжди пояснили, що гроші на пальці отримають круте оборонне підприємство. Ну, що, навіть якщо щось переповнено там, вона все ще буде йти в потужні робочі руки і, так, непряма підсидія до нашої великої оборонної промисловості.

Ну, блогер Євген Козлов виніс, що пальці зібрані не державним Красмашом, але певним офісом ТОВ "Варіант-999", який виробляє меблі на металевій рамі, холодильній та комерційній техніці в районах, орендованих на машинобудівному заводі Красмаш.

Blogger Kozlov розрахував це за вакансією – він був опублікований на сайті Сибірського державного аерокосмічного університету. У ній запрошували 15 студентів, які запрошують працювати в місяць за вищезазначеною олімпійською збіркою.

Очікуйте хвилину, що таке Option-999? Це як секретний оборонний завод. Тепер, якщо я йду там, я затриманий за шпигунство. Якщо настає іноземець, то світ закінчиться. І тут деякі офіси на території Красмаша збирають крутички, меблі і холодильники. Ну, чому Красмаш дасть цей ТОВ його простір?

Якщо, наприклад, виробництво цих меблів та інших речей можна встановити на площі Красмаш з прибутковістю, чому Красмаш не займається цим виробництвом? Чи можете ви уявити, що AMD схема друкується в кутку Intel заводу? Я не знаю, збираний в області виробництва Volkswagen?

Насправді цей алгоритм відомий. Всі оборонні підприємства мають такі офіси. Вони, до речі, просто порода в суворій таємниці, як іргани в траві. І є звичайний офіс, його власники якось афілійовані керівниками підприємства і він функціонує таким чином, що він отримує весь прибуток від своїх операцій, і його витрати на виробництво, нехай кажуть, підпорядковані підприємством на ділянках якого він знаходиться. І вони оплачують пенні в оренду.

Висловлення грошей. Ці 15 студентів, які орендували, вони працювали протягом одного місяця, добре, близько 23 робочих днів за тисячі рублів в день. Виходить, що заробітна плата пішла, Ну, 345 тис. рублів. Вартість замовлення становить 200 млн рублів. Пляшка і клапан - це, як ви знаєте, сам матеріал коштує копійка. Скільки ТОВ "Варіант-999" сплачує Красмаш за використання його виробничих площ, можна взяти за себе в міру її зіпсування. Це досить хороший курс повернення, huh?

Я, і момент. Як я вже сказав, що наша олімпійська естафета буде найдовшим в історії, найдовший. У Північному полюсі вже привезено олімпійський факел. Не знаю, скільки разів він вийшов. Вони будуть в просторі. І, хлопці, добре, це сором'язлива і покаже, особливо в країні, де ми не маємо пансіонатів для оплати. Ми не маємо пенсійних фондів Я розумію, звичайно, що Олімпійський факел навіть в космосі не так дорого доставити. Але все ж, якщо країна займається таким відображенням і в той же час постійно пояснюється тим, що вона не має грошей для громадян, добре, це якось не добре.

Юлія Латиніна, "Код доступу." Звідси: Джерело

Джерело: