Торти Зимових Олімпійських ігор

Московська Гума нещодавно відбулася виставка торрів всіх Зимових Олімпійських ігор. Я думаю, що в зв'язку з останніми скандальними подіями навколо факела і Олімпійських ігор в цілому ви будете зацікавлені в навчанні фону всіх черепах, з ганку Сочі Олімпійських ігор в 2014 році до першого ганку Осло Зимових Олімпійських ігор, який відбувся в 1952 році.

Яка форма ганку вам подобається краще? Я стартую в порядку, в якому я побачила лавки, тобто з ганку Сочі Олімпійські ігри до першого ганку Осло Зимових Олімпійських ігор, що відбувся в 1952 році.

Дизайн факела 2014 Олімпіади ґрунтується на контурах ручки Firebird. Виготовлений з алюмінію та високоміцного полімеру. Вага - 1,5 кг, висота 95 см.

Я думаю, що пальцем майбутніх Олімпійських ігор в Сочі в дизайні не гірше, ніж попередні, я не маю нарікань про це принаймні в цьому плані, красиво, в слово. Торк з вогнем буде переміщатися по країні на площинах і поїздах, в автомобілях і навіть на оленині.

У 2900 населених пунктах буде здійснюватися 14 тис. пальників. Вогнем буде відвідування Північного полюса, на дні озера Байкал та Елбрус, на висоті 5,642 метрів, а довжина реле становитиме близько 65,000 км.

Дизайн факела 2010 Ванкуверських Олімпійських ігор був придуманий артистами автовиробника Bombardier і Hudson Bay Company. Його довжина - 94.5 см і вага 1,6 кг.

Форма ганку нагадує лижні доріжки на снігу, а також канадський пейзаж. Заставні отвори згортання прокочуються у вигляді листкового полотна. Білий факел зображений емблемою Олімпійських ігор у Ванкувері - Inukshuk. Inukshuk - це паличка каменів у вигляді чоловіка своїми руками викладають з боків. Навколо, встановило їх як дорожні знаки.

р.

, Україна

Створення олімпійських знаків Турінських Олімпійських ігор була виготовлена знаменитою італійською фірмою дизайну Pininfarina, яка працює з такими гігантами автомобільної індустрії як Ferrari, Maserati, Rolls-Royce та Jaguar.

Форма пальника нагадує лиж, а полум'я, які проламають отвори, створюють ілюзію гасника. Однак, незважаючи на елегантний дизайн, факел критикував представників різних олімпійських комітетів для того, щоб бути занадто важким. Багато спортсменів відчували некомфортний носіння майже двоступінчастого факела.

Дизайн кутикули-подібного ганку, виготовленого з срібла і міді зі скляним наконечником, призначений для ілюстрації девізу з 2002 року Солт-Лейк-Сіті Олімпійські ігри: «Навіть вогонь самостійно. й

, Україна

Язик полум'я розбиває через лід. Разом з спортсменами, родичами тих, хто загинув в трагічних заходах 11 вересня в Нью-Йорку взяли участь у реле.

741539

Японський факел для ігор в Нагано виготовлений після традиційного японського факела Taimatsu, але з деякими сучасними елементами. Він був виготовлений з алюмінію і згортається на основі пропане, і був вважати найбільш екологічно чистим з усіх, що до тих пір, поки не було.

Шестигранна форма верхнього гатунку символізує сніжинку, а срібний колір символізує зиму.

На честь приведення Олімпійського полум’я до стадіону Нагано впало до британського Кріса Місяця, який втратив руку і ногу в Мозамбік, де він нейтралізував протилюдські шахти. До флерії аплазу Місяця пробігають через стадіон, незважаючи на те, що протезування замість одного з його ніг.

68034

1994 Зимові Олімпійські ігри в Лілхаммері відкрився всього за два роки після 1992 ігор. Це було зроблено так, щоб був певний проміжок між літніх і зимових ігор. Цей факел є найдовшим - 154 см.

Цей тонкий факел пройшов випробування опору в похмуру погоду. Справа в тому, що на стадіоні Лілхаммера була введена джемпером з ярої дошки, що тримають факел у польоті на виворітній руці. І знову, як до Осло Олімпійських ігор, вогонь не запалився в Греції, але в Мордегал, Норвегія.

Цього разу реле вогню простягається на 12 тис. км. Але несподівано греки протестували, закликаючи організаторів норвезьких ігор повернутися до традиції. В результаті пожежа з Греції ще доставлялася до відкриття ігор, і це з нього було те, що факел був освітлений, що доручили стрибку з весняної дошки.

Цей факел для змагань у Франції, відверто, я пов'язаний з репродуктивним органом деяких слонових ущільнювачів, всіх представлених у GUM, я не хотів би це найбільш.

р.

Збірник з нержавіючої сталі для 1992 року Альбертвілл Олімпійські ігри, які витримали в епоху екстравагантних форм, що виконуються всесвітньо відомими дизайнерами. Щоб створити свій факел, французи привабили знаменитий Філіп Старк, відомий своїми меблями та іншими предметами інтер'єру. 10 років до ігор Альбертвілл, Старк розробив квартири французького президента Франойс Мітерранд.

р.

Для 1988 Олімпійських ігор в Калгарі було створено факел вагою 1,7 кг у формі вежі, яка є пам'яткою столиці ігор.

Ручка берези виготовлена з канадського клену. Сама чаша виготовлена з сплаву сталі і алюмінію. Вперше олімпійський девіз потрапив на факел: «Фастер, вищий, міцний». Лазерні піктограми на гільзі представлені 10 зимових видів спорту, включених до програми Зимових Олімпійських ігор.

533295

Реле тривав 88 днів. У Калгарі факел перевозився з східного узбережжя через 10 провінцій і двох територій.

Для 1984 р. Сараєво Олімпійські ігри, факел був виготовлений японською компанією Mizuno і виховав факел Токіо Олімпійських ігор: невелика кругова платформа і тонкий стрижень, в якому було розміщено факел.

р.

У Югославії пальці перевозили два маршрути. Ідея полягала в тому, щоб мати батон у всіх великих регіонах країни. П'ять років, Федеральна Республіка Югославія почала згортатися.

р.

У 1980 році Зимові ігри були розміщені озером Плацід. У класичному вигляді пройшов Олімпійський факел. Але вперше кількість учасників реле мала.

У факелі було здійснено 26 чоловік і 26 жінок, що представляють всі США. Серед них не тільки спортсмени, але й відомі представники інших напрямків діяльності. У районі, де британський заснував перші поселення та проходив через всі історичні райони США.

р.

Цей факел 1976 австрійських Олімпійських ігор є родичем 1972 Мюнхенських Олімпійських ігор. Він також виглядає як меч, прикрашений Олімпійськими кільцями зверху.

Цей факел запалив дві чаші одночасно - як символ, що Зимові Олімпійські ігри в Innsbruck відбувся другий раз. З Греції берез був прийнятий літаком до Відня, а звідти до столиці ігор двома маршрутами: через північ і південь Австрії.

У 1972 році олімпійська факелна для Sapporo Games, факел був проведений виключно молодими людьми віком від 11 до 20 років.

Ще раз, як і раніше Токіо Олімпійські ігри, Олімпійський полум'я був розділений і перевозиться по декількох маршрутах так, щоб якомога більше людей, як це можливо, могли б привітати.

Виготовлений з алюмінієвого сплаву, форма ганку нагадує японський меч - katana. Як факел і ідентичний дизайн чаші були розроблені художником Мунміті Янагі, відомий своїми оригінальними кріслами метелика.

Токар, виготовлений для 1968 Олімпійських ігор у місті Гренобло, також здається досить для мене.

У Франції була пригода. Через одну з гірських проходів Пуй-де-Санчі, торкбеєр зламав буквально на всіх чотири роки через сильних снігососів. І через старий порт Марсель, він був проведений плавачем, що тримає в пальці над водою на зворотній руці.

The Torch of Innsbruck Olympics 1964 є дещо схожим на американський факел 1980 року.

Олімпійська чаша полум'я в Innsbruck була запалена учасником 1956 р. Зимові Олімпійські Олімпійські ігри Джозеф Рідер. У літаку Афіни до Відня зайшли факел. Зима в Innsbruck була трохи сніжиною, що рік.

Але не був головним занепокоєнням організаторів: Ігри занурилися загибель двох спортсменів під час тренувань.

Р.

1960 р. Олімпійські ігри приїхали до Сквівської долини.

Почесна місія організації вражаючих відкриттів та закриття обрядів Зимових Олімпійських ігор в Каліфорнії, а також різноманітних заходів по всій іграх, довірених в Walt Disney. Один з своїх митців Джон Хенч, придумав дизайн факела за допомогою елементів Лондона та Мельбурна.

Столиця 1956 р. Зимові ігри були Cortina d'Ampezzo в Італії. Цей факел дуже схожий на попередній.

Олімпійський полум'я для ігор в північній Італії був освітлений на Храмі Юпітера, на римському Капітолітолі, як Рим був обраний як столиця 1960 літніх Олімпійських ігор. Перший з Олімпійським полум’ям ran athlete Adolfo Consolini. Частина реле відбувалася на ковзанах.

І, нарешті, 1952 Зимові Олімпійські ігри в Осло, де вперше відбувся олімпійський факел. Більш конкретно, її факел. Laconic, елегантний, милий.

Габаритний зображення

Перша реле Олімпійського пальника Зимових ігор почалася не в Греції, як звичайно, але в норвезькому місті Моргедал, популярні серед лижних стрибків і слаломистів.

Норвегія має довгу традицію катання на лижах в нічний час з торсами в руці, а лижники з Моргедаль вирішили доставити вогонь до Осло. Ручка кожного з 95 пальчиків, виготовлених для реле, була довжиною 23 см, а стрілка була зображена на мисці, так як при підключенні Мореда і Осло.

Я хотів би сказати кілька слів про голодування вогню, я дам лише історичні факти. Перш ніж 2012 Ігри в Лондоні, вогонь виходив під час сплаву на гірській річці - вона була виведена водяними бризками і сильними вітрами. До 2008 р. Олімпійські ігри в Пекіні, аналогічні інциденти відбувалися двадцять разів, не менше – виробники китайських пальчиків, після чого зробили викопичення протягом тривалого часу: вони говорять, вибачають, десь підроблялися. А в 1976 р. Літні ігри в Монреалі, вогонь виходив прямо в чаші головного Олімпійського стадіону! Дощ був занадто важким.

1990Р. 2199Р.

Джерело: escogido7.livejournal.com