Королівське весілля князя Вільяма та Ката посередника (76 фото)

Щаслива казка - Cinderella одружена з принцесою. Увечері в готелі Kate Middleton і Prince Williams одружилися. Весіль було зібрано мільйони людей по всьому світу. Як це було - історія на Webpark.

1,1 км Kate Middleton листує Горінг Готель. (АФП/ГЕТИ)

р.

2. Принц Вільям чекає на наречену, щоб прибути на аббі. (АФП/ГЕТИ)

3. У Kate Middleton з батьком Михайла в Rolls Royce на шляху до Westminster Abbey. (РЕУТЕРИ)

4. У Kate Middleton з батьком і сестрам Філіппа на західному в'їзді в Westminster Abbey. Весь світ переглядав весільну сукню. (АФП/ГЕТИ)

5. Умань Наречена на всю свою славу. Дві весільні сукні (один для весільної церемонії, другий за весільну вечерю) були створені відомим британським дизайнером моди та стилістикою Брюс Старфілд, який раніше брав участь у дизайні принцеси Діани. (АП)

6. Жнівень Королівська сім'я, за участю родини Середньотон, сплачуватиме всі витрати безпосередньо пов'язані з весіллям (послуга на аббі, квіти, сукні, процес перевезення, прийом та вечеря). Уряд та інші органи влади сплачують за бокові витрати, пов'язані з весіллям. (АП)

Р.

7. Про нас Кате і батько батька про вступ до Вестмінстера Абатства. (РЕУТЕРИ)

8. У Сестра нареченої і покоївка від честі Pippa Middleton з Grace Van Cutsem і Elise Lopez. (ГЕТІ МОЖЛИВОСТІ)

9. Навігація Наречена (і її сестра в поєднанні) Pippa Middleton з молодими сторінками і нареченими. (ГЕТІ МОЖЛИВОСТІ)

10. Останні препарати перед вступом до вівтара.

11. Михаїл Середтон веде свою дочку Катерини до коронки. (ГЕТІ МОЖЛИВОСТІ)

р.

12. Кате Середньотон, що супроводжується батьком, приєднався до ф'янке Принц Вільям на вівтарі. (AP)

13.00 р. Батько урочисто переніс дочку до майбутнього чоловіка. (АП)

14. Професіонал для читання губ розповів прес-асоціацію, яку Принц Вільям жартував з батьком-в-правом на вівтарі: «Ми збираємось мати маленьке сімейне свято».

15.00 р. Батько виводить вівці з особи дочки. Послуга була проведена ректором Вестмінстерського абатства. Архієпископ Кантербері одружився князь Вільям і Міс Середтон, а Єпископ Лондона оглянуло вітальне повідомлення. (РЕУТЕРИ)

Габаритний зображення

16. Князь Вільямс та Кате Middleton обмінні кільця перед архієпископом Рован Вільямсом Кентербері. (РЕУТЕРИ)

17.00 р. Кільце на своєму пальці тепер є обов'язковими для Кембриджського кейта Middleton. Каблучка з залученням Катерини була введена в експлуатацію з виготовлення ювелерів Wartski. Виготовляється з загиблого золота, який був переданий князі Вільяму Королевою коротко після їх залучення. (АФП/ГЕТИ)

18 років Розчинні вії і висловлені слова "Я погоджуюсь / погоджуюсь". До речі, державна реєстрація шлюбу відбулася тут: Вільям і Кате тільки підписали документи. (АП)

19.00 р. Вони схвалили національну атему «Збережіть королева». Кожен санг, крім її величність. (ГЕТІ МОЖЛИВОСТІ)

20. Принц Вільям і Кате Середньотон, тепер чоловік і дружина, на весільній церемонії. (АП)

21. Принц Вільям з дружиною Кате. Дотриманий братом Гаррі та сестрам дружини Pippa.

22. Князь Вільям і Катерина Середтон, Дюйси Кембриджа, залишають Вестмінстер Абатство. (РЕУТЕРИ)

23. Щасливий чоловік і дружина. Князь Вільям і Кате Середньотон оголосив заздалегідь, що вони не хочуть нічого, щоб дати їм на весілля. (АП)

р.

24. Для тих, хто все ще хоче зробити молодий приємний, вони створили спеціальний благодійний фонд, де кожен може пожертвувати гроші. Зібрані кошти будуть використані для допомоги благодійним організаціям, в тому числі коштів на допомогу молоді, дітей, військових дружин. (АФП/ГЕТИ)

Р

25. Експерти прогнозують, що як ексклюзивні бутики для наречених, так і для готових магазинів одягу скоро створять величезну кількість варіантів і копії весільного наряду Дюшеса. (РЕУТЕРИ)

26. Князь Вільям і Дюшес Кейт Кембридж залишає Вестмінстер Абатство. (AP)

27. The Duchess of Cambridge Catherine and Prince William на їх шляху до Buckingham Palace. (РЕУТЕРИ)

28. На шляху до Buckingham Palace. Всі провідні телеканали світу транслюють весілля з Лондона. (РЕУТЕРИ)

4879000

29. Дюк і Дюйссельс Кембридж в перевезенні. Британська столиця зробила хороші гроші на весілля спадкоємця британського князя Вільяма та Ката посередника. Аналізи вже оцінили, що витрати гостей британського капіталу досягали 107 млн. фунтів (близько 176,5 млн. дол. США). (ГЕТІ МОЖЛИВОСТІ)

30. У Палаці Buckingham прибули молодят. Президент Росії Дмитро Медведєв привітав князя Вільяма на весілля. «Цього дня – це чудовий і зручний час для вас, але для людей Великої Британії в цілому. Нехай ваша сім'я завжди має гармонію, радість і любов. Моя дружина приєднується до мене, щоб привітати вас, російський президент сказав в телеграмі. Подарунок князі Вільяму та дружині папір-маше з лаковим покриттям Федоського мініатюрного малярного заводу було відправлено на кришку якого зима панорама Москви XIX століття з видом на собор Христа Спасителя.

31 мар На додаток до християнського акробату на королівському весіллі, діти радували свою негайну реакцію. Один з маленьких наречених був явно нещастяним з кісточками натовпу. «Шх! Як багато кричить!

32.
Одягнена Жінка Голий чоловік Не було тут.

р.

33.
Я не думаю, що вона дівчина, але Tom Sawyer.

34 кв.м.
Одружитися тут!

До речі, кільце на пальці Ката, князь теж не відразу кладеться – мені довелося підштовхуватися. Я сподіваюсь, що не ламався.

Принцові коруси також спали їх капелюхами.

Р

Дівчата люблять експериментувати з модою, але вони чітко обирали неправильну церемонію, щоб висловити себе. Чи не чекайте забігу?

Але шаненд явно не вистачає золотистої шапки в тон.

р.

Деякі гості, навіть розбиті ноги, не завадили їм від відвідування весілля. штукатурка є таким же кольором, як плаття.

Дружина Прем’єр-міністра звинуватила безглуздість: вона з'явилася без капелюха. Що таке шампан.

Камиль, знаменитий кінь, не затримував себе і, посипаючи на церемонію, кинувшись до коня, очевидно, занурився: «Чи не маю моркви в мій гаманець!»

Хоолігани, які відвертають занадто багато на честь весілля, не дали міліції зануритися.

І один з коней урочистого супроводу знизив вершника, або сердитися або відлякуті крісками натовпу.

1990Р. 2199Р.

Без пологів, це весело працювати з усіма.

Ще кілька фото з весілля:

, Україна

до 1 2 3 4 5+

950406

Категории

Смотрите также

Новое и интересное