Kate Bosworth макіяж

Тендітна і досить 28-річна актриса Kate Bosworth ніколи не розглядалася особливо красива і сексуальна жінка, хоча б за словами чоловічих журналів, але навіть незважаючи на це, вона була оцінена такими ручними акторами, як Orlando Bloom (Bosworth від його протягом 4 років) і Олександр Шаргард, з яким актриса знаходиться в відносинах до цього дня. У віці від 15 років вона не дивно, що вона настільки стабільна. Майже кожен рік Bosworth зірвав в одному або двох фільмах. Я не можу оцінити талант Kate, оскільки я ніколи не бачив фільм з нею (Я хотів би, але я не мав часу), але це, напевно, дуже красиво. Вона має цікаві риси обличчя, незвичайні (кольорові) очі і милі вуха (це особливість я помітив довго і трохи «протрусивності» не турбували мене взагалі). Вона також має великий стиль.

Давайте подивимося на цю красиву жінку і подивіться її в очах. Я презентую вам макіяж Kate, який вона вміло використовує, підкреслюючи особливості її гарного обличчя.

1,1 км Відомі протрудові вуха - це гостра деталь, яку Кате Босворт не має наміру сховатися так само, як її іменака Кате Худсон. Мені здається, що як, такі вуха додають свого роду милості (Я сподіваюся, ви розумієте, що я маю на увазі ...). Я люблю макіяж, так як вона вміло підкреслить губи ляльки Ката, а очі трохи відступають на фон (інше це буде трохи неслухняним). Червона помада є феноменально гармонією з платтям Кате, щоб бути чесний, я просто радий (посередині не дихає до поєднання помади і чорного плаття).

2,2 км Ще один варіант з абсолютно ідентичним макіяжом. Я, як виглядає Кате, але це просто Боже страх. Це те, що вам подобається підібрати інепт плаття.

3. У Ви рідко бачите очі, як це. Вони говорять, що очі дзеркала душі, тому що душа Ката Босворту? Цікаві, цікаві... Витік макіяжу, тому я не схожий на це. Kate, ймовірно, єдина дівчина я не можу уявити, що є брюнетка.

4. У На голові можна сміливо побудувати гніздо ... птахи вперед! : Макіяж милий, але я не думаю занадто жирні стріли для Kate.

5. Умань Простота ліній і чіткість загальної композиції - ah, що краса! Я дуже люблю такий простий, теплий і я хотів би навіть сказати модний (кольоровий помада у використанні) макіяж. Адоріг Кате! (але я думаю, що це дуже складний характер).

6. Жнівень Фото погано, але макіяж хороший, дуже добре. Мені здається, що не потрібно «проти колеса» таким зовнішнім виглядом, так як можна легко обійтися без макіяжу.
Р

7. Про нас Я хочу, щоб стрижка !!! Але це патологічне волосся ... Kate є дуже милою і чарівною дівчиною, тому навіть мінімум косметики на обличчі не зіпсує її. Актриса є просто великою дівчиною, яка не руйнує шкіру, але дає їй «бреате».

8. У О, і Kate любить пагони! Зображення не викликає ніяких почуттів, бути чесним. Красива жінка з хорошим макіяжом - нічого більше.

9. Навігація Я люблю свій смак в одязі. Я дуже люблю спосіб вона сукні в повсякденному житті – простий, стриманий, але в той же час зі скручуванням. Макіяж на фото практично немає, але вілі краще!

10. Вона виглядає як звичайна дівчина, але є щось привабливо в ній. "Що?" Красивий макіяж. Досить часто використовується багата червона помада, усвідомлення того, що вона костюмує її обличчя.

11. Дуже цікаво! Мій улюблений макіяж - широкі стріли. Я не люблю цей макіяж на Kate.

12. Ніщо супер творчий, але він виглядає сліпим. Червона помада і чорна сукня є набором реальної леді.

13.00 р. Красиво підкреслені очі! Різні кольори очей називають хворобою, але я не розумію, чому (це з такою «барвною» особою добре бачиться). Кате дещо нагадує Міранда Керр (не в появі, звичайно, але в енергії), тому це не для нічого, що Голлівудський дівочий Орландо Bloom після складання з Каттом перейшов на модель Victoria Secret (типи ще страшні речі).

475630

14. Нема нічого зайвого про Kate, вона для мінімалізму. Я не люблю макіяж на фото нижче.

15.00 р. Сукня дивна... порожня овець (якщо все на Каті є природним). Неприємний зачіска і красивий макіяж доповнить зображення, яке в загальному я не хотів.

16. Майстерня Неймовірно красивий образ! Все продумано до найменшої деталі. Зауважте приголомшливий колір волосся, шикарні сережки, розкішний макіяж і колір сукні. Після цього фото я впала в любов з Kate's виглядає один раз і назавжди.

17.00 р. Kate дуже добре з її волоссям. Я ніколи не думав, що це 28 років (на 24 роки). Макіяж добре підходить для повсякденного життя, але його також можна використовувати на публічних аутлінгах (якщо посвідка на зовнішній вигляд).

18 років Я не знаю, що це її природна вісь. Якщо це дійсно класно! Я досить ревнощий кейт, тому що моя вісь ніколи не спиниться.

19.00 р. У всіх попередніх фотографіях обличчя злегка підсвічується, але на цьому фото це не так. Шукає не тільки через зморшки обличчя, але і через вирази обличчя. Я дивлюсь, якщо Kate є талановитою акторкою або ні. Я буду дивитися фільм з нею в найближчому майбутньому (Я думаю, що я буду вибрати Warrior). Макіяж хороший, але не схожий на брови (Я для натуральності).

20. Кейт макіяж. Єдине, що я не схожий на колір волосся (я думаю, що Kate краще вимкнення, будучи платиновим блондинкам).

21. Незвичайні очі Ката дуже добре висвітлюються. Ніцца макіяж.

22. Її віссія мене, вони виглядають так природно і розкішно, що я дивився. Ймовірно, це дійсно її вілі, і не накладений і переросли. Це екзотичний, я люблю його.

4625831

23. Це красива! Це гарне зображення. Один недолік - ремінці з сукні.

24. Все чудово, але брови можна залишити самостійно (це вже добре). Я люблю макіяж і плаття Kate. Я дивлюся, якщо вона обирає одяг себе або це робота стилістів? У будь-якому випадку, Kate виглядає 100 навіть в повсякденному житті, тому я схильний до варіанту, що вона займає значну частину у виборі.

доб.