Як Kate Middleton відчуває себе і чому деякі шанувальники все ще вірять Королівський палац, приховуючи правду

Для третього місяця здоров'я Ката Бедтон залишається таємницею і значно хвилює своїх шанувальників. Вентилятори відчайдушні, щоб з'ясувати, де майбутній королеви пішли. Атемпти від Buckingham Palace, щоб заспокоїти публічний вогонь, з конспіраційними теорами, що множиться на день. Останні фотографії та відео з принцесами привели багато, щоб вірити, що роль дружини князя Вільяма грали її подвійний. Сьогодні ми з "Сайт" Давайте в правду. Кейт, де ти?

GettyImages Здоров'я Kate Middleton Принцеса Катерина припинила з'являтися в публіці після запланованої операції черевної порожнини, яка була припинена 16 січня. Це викликало хвиля спекуляції. Після 2 тижнів реабілітації жінка зникла з радіолокатора.

«Катеспірологи» висувають багато припущення. Деякі думали, що вона була відновлена від "Бразильського підйому". За словами іспанських журналістів, князі впали в кому після операції.

Про участь дружини князя Вільяма у вокальному шоу «Макака», через яку жінка була видана з царської родини. Навіть Кім Кардашян розмістив серію фотографій на соцмережах з підписом: «Я збираюся шукати Кате». Напередодні герцога Суссекс Гаррі прогулялася з екс-бойфрендом матері Кардашського клану, Кріс Дженнер.

Після довгої тиші, Палац Кенсінгтона опублікував фото Кате з дітьми, часті до 8 березня. За словами інверторів, до цього часу жінка вже була в домашніх умовах після операції і була відновлена в колі родичів. Але очі-переглянуті користувачі побачили ознаки маніпуляції на малюнку. Вони уклали, що це фото не свіжа, але зібрана зі старих. Зображено 6 провідних фотоагентів світу.

У соцмережах скандал підказав князі офіційно визнати її перемогою як любительський редактор фотографій. Вона написав, що вона спробувала обробити картину себе, яке було прийнято чоловіком. Але малоймовірно, що Кате вдалося переконувати аудиторію, що все добре з нею здоров’я.

Про тиждень тому королівська родина знову доторкнулася. Вентилятори побачили емоційне відео-повідомлення з помітно зануренням і тонкою принцесою Уельсу. Вона розкрила страшну правду про її стан. Відбувся смертельна діагностика: улюблений з британського раку знайшов.

На підставі замку Вітрзора, оточеного дифузами та зеленою зеленою зеленою зеленою зеленою зеленою зеленою зеленою зеленою зеленою зеленою зеленою зеленою зеленою зеленою зеленою зеленою зеленою зеленою зеленою зеленою зеленою зеленою зеленою зеленою зеленою зеленою зеленою зеленою зеленою зеленню. Звичайно, це був величезний удар до мене. Війна і я спробував зберегти секрет для нашої сім'ї. Непросто пояснювати речі до Шарлотта, Джорджа і Луї, не турбуючи їх, щоб мама була чудовою.

За словами Ката, після успішної роботи на черевній порожнині, тести показали наявність пухлини. Медична команда консультувала князів, щоб пройти профілактичну хіміотерапію і вона тепер проходить перший етап лікування.

Жінки запевняють, що вона була в гарному настрої і готова боротися з недугою до повного відновлення. Вільям є основним джерелом комфорту. Вона уклала своє звернення з словами підтримки всіх онкологічних пацієнтів у світі: Ти не один. Не втратити віру і надії!

Кенсінгтон Палац відхилив коментар на тип і стадія Принцеси Уельського раку.

Відео з Kate Middleton: правда або підроблені? Kate Middleton додала, що вона вирішила записувати відео на теорії про її стан. Але, здається, тільки непристойна конспірація полум'я.

Користувачі мережі ретельно навчили відео і прийшли до трьох висновків. Перша категорія дослідників вирішила, що замість Кате в кадрі з'явилася сестра, Pippa Middleton. Вона була просто кладена на обличчя князів за методом глибокого змія.

Інші вважають, що весь відео з початку до кінця був створений за допомогою штучного інтелекту. Виставляючи звук на відео і дізналися, що голос Катерини був створений з різних частин, знятих з голосового банку. Так само користувачі помітили, що в кадрі принцеси з'явилися в одному светрі і на той же фоні, як 7 років тому. Після того, як AI не створює матеріал з нуля, він потребує бази.

Абоненти плутали травою, яка виглядала занадто чіткою на великій відстані від лавки з кейтом. Під час ггетикуляції на руці жінки, потім зникне, після чого з'являється кільце, а підборіддя розмита.

Але фахівці в галузі нейромереж і AI переконують нас інакше: в відео ми побачили справжню принцесу Уельсу. Кейт рухається і добре звучить, з паузами і зітхами. На фоні і світло правильно піддаються. Навіть невеликі предмети, як комахи взаємодіють в каркасі.

Люк для обличчя може бути пов'язаний з низькою якістю відео, що робить кольори і пікселів спрощеними, а підборіддя не встигає регулювати звук. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Де зараз Kate Middleton У компанії чоловіка біля котеджу «Адельаїд» був опублікований кілька днів після того, як жінка помітила в компанії свого чоловіка біля котеджу «Адельаїд» біля Палацу вітрорів. Вона виглядала "щасливий, здоровий і спокійний". Тут князі проходять хіміотерапію під наглядом лікарів.

Майже 190 років тому Вільям IV побудував цей котедж як біженець для королева Аделаїда. Два роки тому пара герцогів Уельсу обрала це затишне місце, приховане від цікавих очей.

Не вистачає номерів. За правилами царської сім'ї, чоловіка і дружини живуть в різних кімнатах. Але до кожного з трьох дітей мала власну спальню, кейт і Вільям змушені поселитися в одній квартирі. Але немає місця для персоналу, тому співробітники завітають на дачі.

Наймодніші зовні, розкішні на внутрішній стороні. Садиба обладнана греко-египтянським мармуровим каміном і стельами облицьовані позолоченими дельфінами. Ведуться сім закритих виходів та в’їздів з Палацу Вітров. У віці від години, батьки Ката допомагають своїм батькам доглядати за онуками. На фоні хвороби чоловік працює багато і часто далеко.

За словами експертів, «Адельаїд» не підходить для Катерини для відновлення здоров’я. Це місце дуже холодно, крім британської весни цього року не радує додаткового теплоти. Такі умови можуть додатково підірвати вже слабкий імунітет жінки.

За даними британських ЗМІ, Катерина відновить свої обов’язки після 17 квітня, коли діти повернеться до школи після свят. Він був чутний, що жінка візьме участь у традиційному Великодньому прогулянці та сервісі у Шапелі св. Георга на батьківщині. Але сім'я князів відсвяткувала свято в країні особняк Амер Холл, який Вільям і Кате дали на весілля кінця Єлизавети II.

Історія раку не є першою проблемою здоров'я, яка принцеса Уельсу захована від громадськості. Не хочу привертати занадто багато уваги. Але деякі деталі все ще приклеюються. Здоров'я Ката Середтона завжди була предметом дебатів. Недарма князі захотів приховати його.

Kate Middleton страждає від рідкісної форми алергії. У 2019 році на щорічних гонках жінка раптово відчувала тяжку задуття і не могла довго відновитися. Через кілька місяців вона постраждала аналогічною атакою під час матчу поло, в якій її чоловік взяв участь. В той час як князя Вільяма славно загинув м'яч по поле на хроні, Кате захопив духи в наметі від того, що сталося.

Пізніше жінка допущена, що вона буквально не переносить коней в дух. На жаль, під час паради вона повинна звернутися до коней. І князі не має вибору, але до речі себе з антигістамінами.

Пожертвувати вагітну 42-річну Принцесу Катерину віддавали три спадкоємці, пережили всі "молоді" материнства. Вона легко переносить першу дитину – князя Георгія, але вагітність Шарлотта не була настільки гладкою. Жінка страждала від тяжкого токсикозу, який не відійшов після 14 тижнів. На найгірших днів бідна дівчинка кинула 30 разів.

Ця умова називається гіперемезом зустрічається тільки в 1% жінок. У зв'язку з важкою зневодненням, неправильним харчуванням і загальним виснаженням, відхаркувальні мати стикаються з великою кількістю неприємностей. Від перелому кісток, порушення слуху та зору до втрати дитини в будь-який час. Кожна вагітність, князі було госпіталізовано кілька разів. Про це заявив громадськість: жінка просто відзначається не простою слабкістю.

Згідно з громадськістю, Кате платить дорогою за її елегантну фігуру. У майбутньому королеви здавна слідують дієті Dukan. Вона споживає багато білка, запалюючи вуглеводи і жири. Замість фруктів, їсти сир, і м'ясо буде замінено на морепродукти і рибу. Ця дієта дозволяє швидко схуднути і побудувати м'язи, але викликає розлад шлунка і перевантаження нирок.

Багато шанувальників князів вважають, що її фосцинація з білковою дієтою може призвести до розвитку пухлини. До речі, це дієта може спровокувати навіть цукровий діабет і псоріаз.

Kate завжди був досить вболівальником, коли мова йде про спорт. Вона приніс собі щоденне виснаження з кросфітом, навчанням в залі і плаванням. Так, жінка зарекомендувала світ, що принцеси не муссельські жінки. Але за ціною...

GettyImages Поганий Habits Навіть неправдивий Кате Middleton має свої скелети в її шафі. Принци не люблять гарячих напоїв, але іноді вона не розуміла пару сигарет. У коледжі Kate був avid smoker, але вдалося відмовитися від шкідливої звички. Дійсно, не назавжди.

Тепер Принцеса Катерина сміливо бореться з страшною хворобою. Здоров'я Ката Середньотона знаходиться в перехресті вентиляторів, конспіраційних аортистів, а головне - кваліфікованих лікарів. Ми сподіваємося, що Kate добре піклується про те, що не втратить сподівання на відновлення. Бажаєте її хворобу!